hamiesin dimi cnm şuann..benimde silik çıktı adetime 3 gün kala ne yerdeyim ne gökte..cumaya kadar bekleyim diyorum kan testi içincanım adetimden 6 gün önce yptım idrar testi ve çok silikte olsa çıkt adet siklusum 25 gündü erken yumurtladıysan kesin çıkar canımı
bu dördüncü yapışım ve hepsindede silik çıktı üç gün önce kahverengi akıntım geldi ve ara ara daha hala devam ediyor..anlamadımki adet olacam gibide kafam çok karışık...evet canım hamileyim bence bidaha idrar testi yap eğer yine çıkarsa kesin hamilesin
geçen ay yaptığım testin aynısını buldum ve aldımm...geçen ay üç tane yapmıştım üçündede negatif çıkmıştı bu ay aynı testle hepsi silik çıktı..inş dediğin gibi hamileyimdir cnmm..işten izin alabilirsem kan testine gidecem...çok sağoll..a.s.bence canım o yerleşme kanaması 3 dede silik çıktıysa kesin hamilesin bendede öle olmuştu
cnmm çok sevindimm allahımm isteyen herkese nasip etsinnn....bende dün öğrendim 3 haftalık hamileyim:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:arkadaşlar,adet günüme 6-7 gün kala benimde hafif kahve renkli akıntılarım oldu bence yerleşme kanaması.ben şu an 1 aylık hamileyim doktorun dedğine göre.Allah hepinizin gönlüne göre versin.:CüvCüv: