Allahım herkesin bu ay gobuşunu doldur

bu konuyuda bebek için yanıp tutuşan arkadaşlarım ıcın acıyorum...Allahım hepinizin bu ay yuzunu guldursun inş... Kımse kımseye ımrenmesın hıc bır bayan bu duygudan mahrum kalmasın inş... AMİN

Amin canım inş. rabbim bizlerinde yüzünü güldürür bu ay , senin geçtiğin yollardan geçmeyi nasip eder bizi de ...

Slm Kızlar bende bebek isteyenlerdenim ikiz bebeklerim olacaktı ama 18. haftada düşükle sonuçlandı bu ay tekrar denemelere başladık ,
kısmet bakalım rabbim bu ay nasip edecek mi tekrar hamile kalmayı ,
Allah bizim gibi isteyen herkesin kucağını inş. birgün doldurur ...

yaşım 33.. ve zaman geçtikçe , az olan değerlerimi de kaybederim endisesi de oluyor içimde.. hiçbirsey yapmayıp demişsin. onu da kendimce birseyler diyeyim.. ha yapmasaydım keske yapaydım diyebilir insanoğlunun her zaman hayıflanacağı birsey vardır mutlaka.. ama birde yaşadıklarından yorgunlukları vardır ..o psikolojiyi de her ay yenilemek de çok kolay birsey olmasa gerek .. cünkü, yaşama bakmak için, hayalini kurdukğun o mutluluğa kavusmak ister insan, olmuyo diye , "hayata birkez geliyoruz, yaşamana bak" tabiri pek iç açıçı gelmiyor bana. yinede tsk ederim.

cnm 15 yıllık evliyim diyince gücenme ama senise kendim gibi geç evlendiğini düşünerek 40 li yaşlarda sandım ama aynı kuşakmışız
vazgeçmek için yaşın daha çok erken burda okumuştum bir bayan onca uğraştan onca yıllık emekten sonra 40 li yaşlarda gebe kaldığını sölemişti bunlar sana umut olsun rabbim de rehberin olsun umudunu sakın kesme insanın istedikleri arzuladıkları olmadıktan sonra o hayatın tadı falan çıkmıyo üzme kendini

Böyle yazdım diye yaşadıklarınızı hafife aldığımı düşünmeyin lütfen. Umutlanıp umutlanıp hayal kırıklıkları yaşamak zor, çok zor. Ama elimizde değil...güçlü olup savaşmak gerek...bak bu zorlukları yaşayan tek sen değilsin, birçok insan var. Ben de başlamayı düşünüyorum tüp bebek tedavisine baharda veya önümüzdeki yaz. Bu zorlu süreçte aynı yoldan yürüyen insanlar birbirimize destek olalım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

Son düzenleme:

Biliyorum birçok insan var, bitek ben değilim.. ama her insan sadece kendi yaşayıp, yıprandığı anları biliyo.. bu tedavilerde kime ne uygulanıyo hepsi çok farklı.. kim neyi ne dara kaldırabilir, onun da onun hassasiteyine kalmıs birsey.. kimisi var, rahat insan olduğu için çok zorlanmıyo , kimisi de hassas yapılı olduğu için çok fazla kaldıramıyo.. Rabbim sanada kolaylık verir ins.. Amin ..

ne de güzel dedin
arayana zor bulana kolay bu iş
dert bilmez derman bilmezler anca konuşurlar anca can sıkarlar
allahım daha fazla aratma ver artık yarabbım bizede meleklerimizi gönder

aynen katılıyorum zor kavuşanlar anlar ben 8 aydır her aklıma geldıgınde dua edıorum hamıle nın duası kabul olurmuş 2013 e inş sizlerde gobuşlerinz dolu gireceksnz ümidinizi hıc kesmeyın Allah buyuk derman onda en yakın zamanda guzel hbrlerınızı beklıyoruz

inşalllhhaaaa.... rabbim özlemini yaşatmasın .... inşallh isteyen herkese versin

duanıza gönülden amin diyorum ...
allahım kimseyi kimseye özendirmesin imrendirmesin herkesin gönülmuradını versin inşallah en kısa zamanda..

Umarım bu topik bizim gibi özlem çekenler için hayırlı olur, en kısa zamanda hepimizin kucakları dolar inşallah :) Rabbim kimseye ne evlat acısı ne evlat hasreti yaşatmasın. 2013 hepimizin kalbine gönlüne göre istediklerimizin gerçekleşeceği bir yıl olsun :)) tombiş tombiş göbeklenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…