Allahım herkesin bu ay gobuşunu doldur

*SeA*

30.11.2012Kızıma Kavuştum
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
2.015
5
116
İstanbul
bu konuyuda bebek için yanıp tutuşan arkadaşlarım ıcın acıyorum...Allahım hepinizin bu ay yuzunu guldursun inş... Kımse kımseye ımrenmesın hıc bır bayan bu duygudan mahrum kalmasın inş... AMİN

Amiiin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..

tsk canim benim insallah bizimde yavrularimiz olur,mahrum olmak inanilmaz zor bi durum bunu yavrusu olmayanlar yada zor yavrusuna kavusanlar cok iyi bilir....

tsk canim benim insallah bizimde yavrularimiz olur,mahrum olmak inanilmaz zor bi durum bunu yavrusu olmayanlar yada zor yavrusuna kavusanlar cok iyi bilir....

yasakhayal sen nerelerdesin bakim, görünmüyosun hiç, ne ara yazdın bunu sen ? beni unuttun sen galiba, hiç adımı yazmıyosun

ne de güzel dedin
arayana zor bulana kolay bu iş
dert bilmez derman bilmezler anca konuşurlar anca can sıkarlar
allahım daha fazla aratma ver artık yarabbım bizede meleklerimizi gönder

ne de güzel dedin

bizi bizden baskasi anlamaz canim benim....

rabbim insaallah bizlerede nasip eder...

yasakhayal sen nerelerdesin bakim, görünmüyosun hiç, ne ara yazdın bunu sen ? beni unuttun sen galiba, hiç adımı yazmıyosun

umudum yaw bende cok girmiyodum zaten bi dün aksam girdim...ama ne giristi...tam 11 sayfa kaynattim

unuturmuyum seni hic,dün söyledim ama ben isminiheryere yazacam artik ismini yeter ki sen iste

bide artik adim kacakhayal oldu haberin olsun...

Son düzenleme:
inş. cnm tükendim bittim artık son demlerimdeyim ama umut etmekten vazgeçemiyorum
insanlrdan çok yoruldum
bana hastalıklı gibi davranmaları çok zoruma gidiyo

eminki olki canim bizlerde ayni muameleyi görüyoruz....ne laf vuranlar var...rabbim sabir versin...cünkü o herseyi görüyor..insallah mükafatini verecek bizlere...

yaaa bak iste.. bana cvp vermiyosun diye özelden fırçalıyordum seni

eminki olki canim bizlerde ayni muameleyi görüyoruz....ne laf vuranlar var...rabbim sabir versin...cünkü o herseyi görüyor..insallah mükafatini verecek bizlere...

inş. tek umudum o zaten başkada kimsem yok
dert düşütüğü içi çürütüyo herkese düğün bayram nasılsa

ne de güzel dedin

bazen bu kadar çok istedğim için bana diyolar ki, bu kadar çokk çok isteme, Allah verir bide al kulum uğras, ya sakat ya bska bisey tarzında. bunu diyenlere de kızıyorum açıkcası .

bazen bu kadar çok istedğim için bana diyolar ki, bu kadar çokk çok isteme, Allah verir bide al kulum uğras, ya sakat ya bska bisey tarzında. bunu diyenlere de kızıyorum açıkcası .

ya evet kendilerini kolay olunca ole oluyo sanki biz dualarımızda allahım verde nasıl verirsen ver diyoruz töbe töbe
sağlıkla inş. bizede nasip et diyoruz bide insanı salak yerine koyuyalar ya bende aayip sinir oluyorum
bekara karı boşamak kolay bacım boşver

yaa diyorum.. bende isterken, kelimelerimi seçerek kullanıyorum, Rabbim bize hayırlısınla sağlıklı evlat nasip et diyorum.. ne olucaksa olsun ver bitane demiyorum ki, yada demiyoruz ki ?? dimi ama... inan ki çok kızıyorum ve kınıyorum .. şu ruh halimi anlatsam onlardan kimse anlamaz..

Bu "aman çok isteme" de nedir yahu hiç anlamamışımdır. İnsan birşeyi yürekten istiyorsa istiyordur, ay dur ben istemeyeyim demekle ne değişecek? dilin öyle dese kalbin demez ki. Tamam çok kafaya takma veya aşırı stres yapma desinler onu anlarım. Zaten eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış...

ben ne diyim simdi böyle insanlara

HZ:OSMAN BUYURUYOR KI,. Allah vermeyeceği şeyi KULUNA hayal ettirmezmiş; onlar hz. osmandan daha iyisinimi biliyolar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…