Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tsk canim benim insallah bizimde yavrularimiz olur,mahrum olmak inanilmaz zor bi durum bunu yavrusu olmayanlar yada zor yavrusuna kavusanlar cok iyi bilir....
tsk canim benim insallah bizimde yavrularimiz olur,mahrum olmak inanilmaz zor bi durum bunu yavrusu olmayanlar yada zor yavrusuna kavusanlar cok iyi bilir....
ne de güzel dedin
arayana zor bulana kolay bu iş
dert bilmez derman bilmezler anca konuşurlar anca can sıkarlar
allahım daha fazla aratma ver artık yarabbım bizede meleklerimizi gönder
bizi bizden baskasi anlamaz canim benim....
rabbim insaallah bizlerede nasip eder...
yasakhayal sen nerelerdesin bakim, görünmüyosun hiç, ne ara yazdın bunu sen ? beni unuttun sen galiba, hiç adımı yazmıyosun
inş. cnm tükendim bittim artık son demlerimdeyim ama umut etmekten vazgeçemiyorum
insanlrdan çok yoruldum
bana hastalıklı gibi davranmaları çok zoruma gidiyo
umudum yaw bende cok girmiyodum zaten bi dün aksam girdim...ama ne giristi...tam 11 sayfa kaynattim
unuturmuyum seni hic,dün söyledim ama ben isminiheryere yazacam artik ismini yeter ki sen iste
bide artik adim kacakhayal oldu haberin olsun...
eminki olki canim bizlerde ayni muameleyi görüyoruz....ne laf vuranlar var...rabbim sabir versin...cünkü o herseyi görüyor..insallah mükafatini verecek bizlere...
ne de güzel dedin
arayana zor bulana kolay bu iş
dert bilmez derman bilmezler anca konuşurlar anca can sıkarlar
allahım daha fazla aratma ver artık yarabbım bizede meleklerimizi gönder
bazen bu kadar çok istedğim için bana diyolar ki, bu kadar çokk çok isteme, Allah verir bide al kulum uğras, ya sakat ya bska bisey tarzında. bunu diyenlere de kızıyorum açıkcası .
yaaa bak iste.. bana cvp vermiyosun diye özelden fırçalıyordum seni
ya evet kendilerini kolay olunca ole oluyo sanki biz dualarımızda allahım verde nasıl verirsen ver diyoruz töbe töbe
sağlıkla inş. bizede nasip et diyoruz bide insanı salak yerine koyuyalar ya bende aayip sinir oluyorum
bekara karı boşamak kolay bacım boşver
bazen bu kadar çok istedğim için bana diyolar ki, bu kadar çokk çok isteme, Allah verir bide al kulum uğras, ya sakat ya bska bisey tarzında. bunu diyenlere de kızıyorum açıkcası .
yaw bende sasirdim,niye bana özelden yazip kiziyo diye....
YAW bende sasirdim,niye bana özelden yazip kiziyo diye....