Allahım herkese bu mutluluğu nasip etsin:)

aynen canım ya bana eşim yapıyor istersen sende eşine yapştırmayı dene bir
bazen of diyorum sonra aynada resmini görünce özür diliyorum ondan ama canım yanıyor

O hic yapamaz canım , onun yapmasındansa kendin yapmayı tercih ederim:) Dis hekimiyim, iğne yapmaya alisigim ama sanırım insanın tahammülü azalıyor ondan bu kadr canım yaniyo

hastalarına yapmaktan daha zor geliyor canım dimi
benimki yaparken zevk alıyorr bazen oyun onuyoruz sıradaki hasta gelsin falan eğlenceli oluyorda canım yanınca eğlencesi kalmıyorr:)
cıssss:S
bu arada bizimkinin bir haftadır dişleri eğtıyor hala gitmeyi bilemedi doktora canım yaa nasıl ikna edecem ben bunu ya

aminn aminn inşallah,allah kimseye bu duyguyu aratmasın,bnmde kız :) sanada banada sağlıklı,bir solukta doğum nasip etsin inşallah :)

Tskymz cok cok tesekkur ederim:) âmin insallah Allah bir solukta kurtarır bizleri:) seninki kac haftalık

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin Meleğini :) İnsanın ağzı kulaklarında fiyonk oluyor dimi düşündükçe..Bende oğluşumu düşününce hemen yüzümde kocaman bir gülümseme oluşuyor..Rabbim onları bize bağışlasın..Kim istiyorsa ona da nasip etsin..Aminnn.!! :)

Tskymz cok cok tesekkur ederim:) âmin insallah Allah bir solukta kurtarır bizleri:) seninki kac haftalık

günaydın :) aminn inşallah,25.haftamızdayız :) doğum yeri seçme telaşım var şu araralar,devletmi,özelmi karar veremiyorum

Canım Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin sana da :) ben hic devleti düşünmedim açıkcası. Şimdilik yeditepe unv hastanesine karar verdim. Sen hangi ildesin?

Canım iyi olmaya çalışıyorum , meleğim dün biraz korkuttu bizi cok az kahverengi lekelenmelerim var yine. Dün acile gittim yrn da Dr uma gidcem. Gerçi her sey yolundaymis ama moralim bozuldu iste. Karnım pit pit atıyor sadece:)
Sen nasilsin, nasıl gidiyor seninki? İkili testi yaptırdın mı canım?

yaptırdım canım ya çok şükür iyi kusura bakma canım ne zamandır bakamıyorum şimdi nasılsın yaa
canım benim haberlerini bekliyorum inşlllah önemli bir şey değildir kendini mi zorladın ki

hayırlı olsun çok güzel ya. bende çok isitıyorum kızım olmasını inşallahhhhh

Canım cok tesekkur ederim, bak görürsün senin de hayırlısıyla ikili testin guzel çıkacak:) sana da bana da hayırlı doğumlar olsun insallah. Kızımızın adını Melek Naz diye düşündük :)

hayırlı olsun canım bebeğin ben yeni katıldım bende hamileyim 12 haftada banada kızım olacağını söledi doktor 16 haftadayım şimdi ise oğlum olacakmış rabbim hayırlı evlatlar verir işallah

Tesekkur ederim bilgo, hosgeldin aramıza. Sana da hayırlı olsun oğlun insallah. Bana da 12. Haftada erkek demişti Dr um 16. Haftada kız dedi:) zaten 12. Haftada kesin dememişti, ben cok önemsememiştim o donem söyleneni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…