Yok canım henüz bı sey hissetmiyorum, Dr um 20. Haftada hissedebilirsin dedi
benimki kıpır kıpır daha şimdiden bakalım senin melek nasıl olacak :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım henüz bı sey hissetmiyorum, Dr um 20. Haftada hissedebilirsin dedi
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kizi erkeği hiiiiiccc farketmez:) erkek olursa Aras koyarsınız artık :)
Klitarasya seninki kac haftalık? Ya ben de cok merak ediyorum o hareketlerini bı başlasa hayirlisiyla :)
Tamam canım denerim:) bana da detaylı ultrasona gireceğim zaman tatlı yememi söylediler, bı dahaki ay girecem ins. Benimki de ultrasonda kıpır kıpır eli ayağı durmuyor, bı de ben hissetsem:) Allah sana da sağlıkla kavuşmanı nasip etsin. Cinsiyeti ne?
Edecek canım Allah'ın izniyle, rahat ol kendini hic uzme. 1 ay sonra sen de bunları söylemeye başlayacaksın, hem cinsiyeti de belli olur:)
kızlar ya ne güzel konuşuyorsunuz öyle allahım banada nasip eder inşallahhhhhh:)
nasip eder tabiki de :) sadece birazcık sabır, seninde güzel haberlerini bekliyoruz :)
Kızlar bugün Dr a gittim. Tabiki geçmişteki sıkıntılarım yüzünden cok endiseliydim. Hem bebegimin cok iyi olduğunu öğrendim, hem de kızım olacağını öğrendim. Cok cok mutluyum:)))) Allah herkese bu ani nasip etsin insallah. Bana da sağlıkla dogumu nasip etsin :)
Limon canım bu arada hangi ildesin, hangi hastaneye gidiyorsun ?
Ben de icimde hic tutamam ama arkadaslarımdan cok burda sizinle paylaşmak daha cok zevk veriyor bana :)