Allahım herkese bu mutluluğu nasip etsin:)

Klitarasya seninki kac haftalık? Ya ben de cok merak ediyorum o hareketlerini bı başlasa hayirlisiyla :)

Klitarasya seninki kac haftalık? Ya ben de cok merak ediyorum o hareketlerini bı başlasa hayirlisiyla :)

ben yarın 22. haftaya giricem, ama 3 haftadır hissediyorum hareketlerini gitgide de artıyor, seninde az kalmış ama yakında başlarsın hissetmeye, bide benim bebiş kıpır kıpır ultrasonda sürekli hareket ettiğini görüyorum, bana çikolata yememi söylediler ultrasona girmeden bir kaç saat önce bebek daha enerjik oluyormuş ve daha çok hareket ediyormuş, denedim gerçektende öyle. uyurken denk gelmedik hiç eller ayaklar sürekli havada :))) sende dene çikolatayı :)))

Tamam canım denerim:) bana da detaylı ultrasona gireceğim zaman tatlı yememi söylediler, bı dahaki ay girecem ins. Benimki de ultrasonda kıpır kıpır eli ayağı durmuyor, bı de ben hissetsem:) Allah sana da sağlıkla kavuşmanı nasip etsin. Cinsiyeti ne?

amin canım hepimize :))) kızım olacak benimde, kıpır kıpırsa ultrasonda baya hissedeceksin demekki benim gibi :)))

Edecek canım Allah'ın izniyle, rahat ol kendini hic uzme. 1 ay sonra sen de bunları söylemeye başlayacaksın, hem cinsiyeti de belli olur:)

Edecek canım Allah'ın izniyle, rahat ol kendini hic uzme. 1 ay sonra sen de bunları söylemeye başlayacaksın, hem cinsiyeti de belli olur:)

inşallah gülcüm ya desteğin için çok teşekkürler bana çok yardımcı oluyorsunuz doktora gittim işte tarama testi için gelecek hafta uygun bir zaman dedi inşallah allahın izniyniylee oda güzel geçer

çok sağlıklı çok mutlu olun inşallah hayırlı olsun :)

Limon canım bu arada hangi ildesin, hangi hastaneye gidiyorsun ?
Ben de icimde hic tutamam ama arkadaslarımdan cok burda sizinle paylaşmak daha cok zevk veriyor bana :)

Limon canım bu arada hangi ildesin, hangi hastaneye gidiyorsun ?
Ben de icimde hic tutamam ama arkadaslarımdan cok burda sizinle paylaşmak daha cok zevk veriyor bana :)

canım ben ankaradayım lina kadın doğum ve gataya gidiyorum ikisindende memnunum ama özel doktorum gibi olmuyor yine de gül:) sen istanbuldaydın canım dimi ankaraya gel buluşalımmmm:)

Ben istanbuldayim evet canım. Yeditepe unv hastanesi ne gidiyorum, Ankara da lina yi cok duyuyorum iyi bir yer sanırım. Doğumdan sonra neden olmasın gelirim belki, ben de beklerim :)

iyi bir yer özelliklede doktorum çok iii ona herzaman dua ediyorum inşallah beklerim canım yaa her zaman

Eskisi kadr iyi gitmiyor ya canım çık yanmaya basladi batırmakta cok zorlanıyorum, yaparken de cok canım yaniyo senin nasıl gidiyor

Eskisi kadr iyi gitmiyor ya canım çık yanmaya basladi batırmakta cok zorlanıyorum, yaparken de cok canım yaniyo senin nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…