Yok canım henüz bı sey hissetmiyorum, Dr um 20. Haftada hissedebilirsin dedi
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kizi erkeği hiiiiiccc farketmez:) erkek olursa Aras koyarsınız artık :)
Klitarasya seninki kac haftalık? Ya ben de cok merak ediyorum o hareketlerini bı başlasa hayirlisiyla :)
Tamam canım denerim:) bana da detaylı ultrasona gireceğim zaman tatlı yememi söylediler, bı dahaki ay girecem ins. Benimki de ultrasonda kıpır kıpır eli ayağı durmuyor, bı de ben hissetsem:) Allah sana da sağlıkla kavuşmanı nasip etsin. Cinsiyeti ne?
Edecek canım Allah'ın izniyle, rahat ol kendini hic uzme. 1 ay sonra sen de bunları söylemeye başlayacaksın, hem cinsiyeti de belli olur:)
kızlar ya ne güzel konuşuyorsunuz öyle allahım banada nasip eder inşallahhhhhh:)
nasip eder tabiki de :) sadece birazcık sabır, seninde güzel haberlerini bekliyoruz :)
Kızlar bugün Dr a gittim. Tabiki geçmişteki sıkıntılarım yüzünden cok endiseliydim. Hem bebegimin cok iyi olduğunu öğrendim, hem de kızım olacağını öğrendim. Cok cok mutluyum:)))) Allah herkese bu ani nasip etsin insallah. Bana da sağlıkla dogumu nasip etsin :)
Limon canım bu arada hangi ildesin, hangi hastaneye gidiyorsun ?
Ben de icimde hic tutamam ama arkadaslarımdan cok burda sizinle paylaşmak daha cok zevk veriyor bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?