Allahım herkese bu mutluluğu nasip etsin:)

gul_koc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
856
21
118
İstanbul
Kızlar bugün Dr a gittim. Tabiki geçmişteki sıkıntılarım yüzünden cok endiseliydim. Hem bebegimin cok iyi olduğunu öğrendim, hem de kızım olacağını öğrendim. Cok cok mutluyum:)))) Allah herkese bu ani nasip etsin insallah. Bana da sağlıkla dogumu nasip etsin :)

Allah sağsağlim kucağına almayı,uzun ömürler geçirmesini nasip etsin..

TEbrikler =)

ahh canım ne mutlu sana :))) Allah ım sağ salim minik meleğini kucağına almanı nasip etsin inşallah.Sağlıklı ve geleceği parlak bir kızın olsun.Sen ve eşinde sağlıkla yavrunuzu büyütün canım.sevgiler :)))

çok sevindim senin adına
darısı tüm anne adaylarının başına
sağlıkla kolaylıkla bir doğum dilerim :)

Allah Sağlıklı Sıhhatli Kucağınıza Almayı Nasip Etsin..

Gebelik Çizelgeniz Neden Yok ?

Canım cok tesekkur ederim, bak görürsün senin de hayırlısıyla ikili testin guzel çıkacak:) sana da bana da hayırlı doğumlar olsun insallah. Kızımızın adını Melek Naz diye düşündük :)

senin adına çok sevindim, allahın izniyle sağsalim kucağınada alırsın inşallah:))) kaç haftalık bebişin ???

Canım cok tesekkur ederim, bak görürsün senin de hayırlısıyla ikili testin guzel çıkacak:) sana da bana da hayırlı doğumlar olsun insallah. Kızımızın adını Melek Naz diye düşündük :)

canım benim adıyla yaşasın meleğimiz inşallah canım ya heberleri ulaştırırım sizee :)) ayy şimdi onun herşeyi pembede olurr allahımm yaa canım adına çok sevindim innan

Ben de hep meleğim diye seviyordum limon:) Allah gönlüme gore verdi :) bakalım senin bebegin cinsiyeti me olcak :)

Ben de hep meleğim diye seviyordum limon:) Allah gönlüme gore verdi :) bakalım senin bebegin cinsiyeti me olcak :)

ee zaten melek dimi canım:) ayy bilmiyorum valla ama canım bizim bir kuşumuz var geçen rüyamda ona aras demeyi öğretiyoruz bilmiyorum allah sağlık versin ama erkek mii neee:) ayy kız da ayrı oluyorama yaa böyle cicili bicili yerim benn onu

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kizi erkeği hiiiiiccc farketmez:) erkek olursa Aras koyarsınız artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…