• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahım herkese bu mutluluğu nasip etsin:)

gul_koc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
856
21
118
İstanbul
Kızlar bugün Dr a gittim. Tabiki geçmişteki sıkıntılarım yüzünden cok endiseliydim. Hem bebegimin cok iyi olduğunu öğrendim, hem de kızım olacağını öğrendim. Cok cok mutluyum:)))) Allah herkese bu ani nasip etsin insallah. Bana da sağlıkla dogumu nasip etsin :)

Kızlar bugün Dr a gittim. Tabiki geçmişteki sıkıntılarım yüzünden cok endiseliydim. Hem bebegimin cok iyi olduğunu öğrendim, hem de kızım olacağını öğrendim. Cok cok mutluyum:)))) Allah herkese bu ani nasip etsin insallah. Bana da sağlıkla dogumu nasip etsin :)

Allah sağsağlim kucağına almayı,uzun ömürler geçirmesini nasip etsin..

TEbrikler =)
:kkk:

ahh canım ne mutlu sana :))) Allah ım sağ salim minik meleğini kucağına almanı nasip etsin inşallah.Sağlıklı ve geleceği parlak bir kızın olsun.Sen ve eşinde sağlıkla yavrunuzu büyütün canım.sevgiler :)))

çok sevindim senin adına
darısı tüm anne adaylarının başına
sağlıkla kolaylıkla bir doğum dilerim :)

Allah Sağlıklı Sıhhatli Kucağınıza Almayı Nasip Etsin..

Gebelik Çizelgeniz Neden Yok ? :9:

Kızlar bugün Dr a gittim. Tabiki geçmişteki sıkıntılarım yüzünden cok endiseliydim. Hem bebegimin cok iyi olduğunu öğrendim, hem de kızım olacağını öğrendim. Cok cok mutluyum:)))) Allah herkese bu ani nasip etsin insallah. Bana da sağlıkla dogumu nasip etsin :)[/QUO
allaha şükürler olsun bende pazartesi gidecem inşallah aynı mutluluğu bende yaşarım gülll oyyy hemde kızın olacak isim bakalım şimdidennn gerçi düşündüğün vardırr senin canım benimm inşallah doğumunda böyle iyi olur

Canım cok tesekkur ederim, bak görürsün senin de hayırlısıyla ikili testin guzel çıkacak:) sana da bana da hayırlı doğumlar olsun insallah. Kızımızın adını Melek Naz diye düşündük :)

senin adına çok sevindim, allahın izniyle sağsalim kucağınada alırsın inşallah:))) kaç haftalık bebişin ???

Canım cok tesekkur ederim, bak görürsün senin de hayırlısıyla ikili testin guzel çıkacak:) sana da bana da hayırlı doğumlar olsun insallah. Kızımızın adını Melek Naz diye düşündük :)

canım benim adıyla yaşasın meleğimiz inşallah canım ya heberleri ulaştırırım sizee :)) ayy şimdi onun herşeyi pembede olurr allahımm yaa canım adına çok sevindim innan

Ben de hep meleğim diye seviyordum limon:) Allah gönlüme gore verdi :) bakalım senin bebegin cinsiyeti me olcak :)

Ben de hep meleğim diye seviyordum limon:) Allah gönlüme gore verdi :) bakalım senin bebegin cinsiyeti me olcak :)

ee zaten melek dimi canım:) ayy bilmiyorum valla ama canım bizim bir kuşumuz var geçen rüyamda ona aras demeyi öğretiyoruz bilmiyorum allah sağlık versin ama erkek mii neee:) ayy kız da ayrı oluyorama yaa böyle cicili bicili yerim benn onu

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kizi erkeği hiiiiiccc farketmez:) erkek olursa Aras koyarsınız artık :)

Back