• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'ım, çok şükür...

bacilarim kardeslerim cok mutluyum bugun yas gunum 22 yasima girdimmm bunun mutlulugu ayriii:64::64::64::64::64::64:
birde dun test aldimm resminide eklicemm hala inanamiyorum 1 senedir bebek hasreti bugun sona erdi galiba 6 haftalik hamileyim doktorumu aradim 10 hafta echo cektircen dedii inanamiyorum allahim yaa karnimdaa biraz degisiklik var alt tarafii falan esimde hissetmiss adette olmuyodum offfffffffffffff bidahami test yapsamm:66::66::66::66::66::66: sizlerle paylasmak istedimmmmm

Uploaded with ImageShack.us

Çok güzel bir hediye olmuş sana canım :81: tebrik ederim :81: sağlıklı sıhatli doğsun bebişin inşallah :78:

Hayirli olsun insaAllah tebrik ederim :71: Böylesi bir heyecani ve sevinci bende yasamak istiyorum. Allahim evlendikten sonra bana ve esimede nasip et insaAllah. :61:

saolunn bitanelerim sizlerde olmasanizzzz kimle paylasacam annemler haric kimseye demedim nazardan korkuyorumm :46::46:

çok sevindim yaaa kucağınada al inşallah adetlerin düzenlimiydi normalde..bir sorunun varmıydı cnm hani 1 yıldır olmuyomuş sanırım ah ah bende de pko var çok korkuyom olmazsa diye

bencede deme hatta tam belli olana kadar annenede demeseydin ay negüzel yaa:nazar:

annem zaten babamada demicektti son anda dedii haha kucuk kizkardesim 7 yasindaa okulda herkeze ablamin karninda bebek var demisti bir kac ay oncee halbuki bise yoktu herkez aradi falan o yuzden 3 aydan once demicem ya bacim hala inanamiyorum ya bazen agliyorum mutluluktan :43::43:evet adetim her 3 hafta sonra oluyordu birden olmayinca sasirdim tam 3 hafta bekledim gebelik testi almak icin oda pozitif cikti sabah idrarimda yasgunumda nasil bir mutluluk ama hala inanamiyorum goguslerim pek buyumedi dahaa karnimin alt tarafi sanki degisiyorr allah herkeze tadtirsin insallah

her 10 dakkada ozel mesaj beklmeliyimm malesefffff

evet canım yaa malesef öyle beklicez artık
adetlerin ne güzel düzenliymiş ben en son ekimde oldum kasımdad da saçma sapan bişeler oldu adet demem yani allahım nolcak benim sonum neyse içini karartmayayım bu güzel gününde
sana en büyük doğum günü hediyesi olmuş yaa mucize olmuş resmen

evet canım yaa malesef öyle beklicez artık
adetlerin ne güzel düzenliymiş ben en son ekimde oldum kasımdad da saçma sapan bişeler oldu adet demem yani allahım nolcak benim sonum neyse içini karartmayayım bu güzel gününde
sana en büyük doğum günü hediyesi olmuş yaa mucize olmuş resmen

adet olmam gereken gunlerde bir kere boyle kahverengi kana benzer bise cikti azicik dahada bise cikmadi bu nedir bilmiyorum evet heb duzenli hatta adet bezi almistim ama hala cantamda olmadim cunku inanilmaz birsey sende cabuk evlennn sende hamile kal malesef ben ugras ugras anca 1 seneyi gecti ancaa demek zamani gelmis

nice mutlu senelere.en kötü günün böyle olsun.:7::7::7:

bebişine çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.:124::124::124::124::124:

biraz erken ama bebişin adı ne olcak:nazar: kusura bakma ben böyle soruyorum ama yani benimde sevdiğim var 3 buçuk yıldır çkyrz ilerde evlencez inş meraklıyım böle şeylere ondan

Son düzenleme:
adet olmam gereken gunlerde bir kere boyle kahverengi kana benzer bise cikti azicik dahada bise cikmadi bu nedir bilmiyorum evet heb duzenli hatta adet bezi almistim ama hala cantamda olmadim cunku inanilmaz birsey sende cabuk evlennn sende hamile kal malesef ben ugras ugras anca 1 seneyi gecti ancaa demek zamani gelmis

kaç yaşındasın canım sen

Back