Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bacilarim kardeslerim cok mutluyum bugun yas gunum 22 yasima girdimmm bunun mutlulugu ayriii
birde dun test aldimm resminide eklicemm hala inanamiyorum 1 senedir bebek hasreti bugun sona erdi galiba 6 haftalik hamileyim doktorumu aradim 10 hafta echo cektircen dedii inanamiyorum allahim yaa karnimdaa biraz degisiklik var alt tarafii falan esimde hissetmiss adette olmuyodum offfffffffffffff bidahami test yapsamm sizlerle paylasmak istedimmmmm
Uploaded with ImageShack.us
saolunn bitanelerim sizlerde olmasanizzzz kimle paylasacam annemler haric kimseye demedim nazardan korkuyorumm
bencede deme hatta tam belli olana kadar annenede demeseydin ay negüzel yaa
her 10 dakkada ozel mesaj beklmeliyimm malesefffff
evet canım yaa malesef öyle beklicez artık
adetlerin ne güzel düzenliymiş ben en son ekimde oldum kasımdad da saçma sapan bişeler oldu adet demem yani allahım nolcak benim sonum neyse içini karartmayayım bu güzel gününde
sana en büyük doğum günü hediyesi olmuş yaa mucize olmuş resmen
nice mutlu senelere.en kötü günün böyle olsun.
bebişine çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.:124::124::124::124::124:
biraz erken ama bebişin adı ne olcak
adet olmam gereken gunlerde bir kere boyle kahverengi kana benzer bise cikti azicik dahada bise cikmadi bu nedir bilmiyorum evet heb duzenli hatta adet bezi almistim ama hala cantamda olmadim cunku inanilmaz birsey sende cabuk evlennn sende hamile kal malesef ben ugras ugras anca 1 seneyi gecti ancaa demek zamani gelmis
kaç yaşındasın canım sen