• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'ım, çok şükür...

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
bacilarim kardeslerim cok mutluyum bugun yas gunum 22 yasima girdimmm bunun mutlulugu ayriii:64::64::64::64::64::64:
birde dun test aldimm resminide eklicemm hala inanamiyorum 1 senedir bebek hasreti bugun sona erdi galiba 6 haftalik hamileyim doktorumu aradim 10 hafta echo cektircen dedii inanamiyorum allahim yaa karnimdaa biraz degisiklik var alt tarafii falan esimde hissetmiss adette olmuyodum offfffffffffffff bidahami test yapsamm:66::66::66::66::66::66: sizlerle paylasmak istedimmmmm

Uploaded with ImageShack.us

ay kizlar bir test dahami alsam pek inanamadim yaa ilk oldugu icin ama bidaki test negatif cikarsa ayy bosverimm almiyimm cok sagolunnn

Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin.
Darısı benim gibi isteyenlerin başına inşallah :97:

Öncelikle yeni yaşınızı kutluyorum,
hemileliğiniz de tebrik ediyorum.
sağlıklı hamilelik ve şimdiden kolay doğumlar diliyorum,
Rabbim anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu...

Allahım her ikiniz içinde sağlıklı bir hamilelik, hayırlı doğum nasip etsin.

bugun randevu aldim bu ayin 20 de echo yaptircam tam 10 haftalik oluyorum galiba yaw en sonki adet gunumu hatirlamiyorum ama son 2 kez olmadim oda 6 7 hafta hesapladilar doktoru aradim kanimada bakarmisiniz diye hic gerek yok dedi pozitifse pozitif cok korkuyorum bise olucak diye.bir ara dusunuyorum iliskiden sonra ben hic beklemedim yani bacaklar yukari peki nasil oldu diyee bir damlasi galibaa yuzdu yuzdu oldu demi

tebrik ederim sizi negüzel bi haber almışsınız doğum gününüzde oda size rabbimin hediyesi olmuş. darısı benim gibi bebek isteyenlerin başına diyelim

Back