sizin yaptığınız ne oluyor bu durumda
biz klavyeden yazıyoruz siz nereden yazıyorsunuz neyin kahramanısınız söyleyin de bilelim
Ay arkadaşlar güldük eğlendik ben artık kalkayım
Şuan Zamanımı boşa harcadığım için pişmanım
Böyle şeyler yapmazdım normalde
Bence sizde sanal da bu kadar boş boş takılacagınıza reel de yararlı şeyler yapmayın deneyin bence
Valla bak bi deneyin
Ama şunu çok iyi anladımki sizin gibi boş bi muhalefetle bu hükümet uzuuun yıllar iktidarda kalır
bu bir gerçek
Haydi kalın sağlıcakla
yüreğine sağlıkBu durumda hükümet ne oluyor acaba bir zamanlar el etek öptükleri hocaları
şimdi tü kaka oldu ,
döneklik zor şey
dinli,imanlımıaaa hiç öyle olur mu ak hükümete geldiğinden bu yana insanlar dinli imanlı oldular ülke adına bir dünya şey yaptılar (satmak gibi mesela)
ülkeyi geliştirdiler geçmiş milletler düzeyine getirdiler(uygar ülke kısmını yanlış anlıyarak)
kul hakkı nedir bizlere öğrettiler...yoksa biz nerden bilicektik (kutulara para saklıyarak ceplerine para indirerek bir dünya işsiz varken her yere kendi adamlarını yerleştireek) allah razı olsun hak ne hukuk ne öğrendik...
hiç bir günahı suçu net belli olmayan kişileri mesela askerleri kelepçe takıp hapse attılar neymiş suçu Atatürkçü olmak iftiralarla o hapiste bir çok kişinin ölümüne sebeb oldular...(vicdanı da bize öğrettiler)saolsunlar
sonra kendi iç savaşları patlak verdi birbirlerine düştüler yinede utanmak yerine pişkinlik yaptılar...(burda da dosta güvenmemeyi öğrettiler....beter olsunlar)
kadınla erkek meğer ayrıymış ayrı olmaları gerekiyormuş bir olurlar sa yanyana olurlar sa allah mafaza kıyamet koparmış(bunca yıl kadın erkek bir arada yaşanmış gitmiş ne olmuşta düzleye çalıyorlar hayret)
liseleri hiçe sayarak imam hatiplileri üniye alarak bu tarz düzenlemelerek yaparak emeğin geleceğin ne olduğunu öğrettiler(o kadar çocuğu yarı yollarda bırakarak)
şuan da da Osmanlıca dersini zorunlu kılıyorlar...geçmişe saygıyı öğretiyorlar (Osmanlıya geçmişime saygım sonsuzdur fakat bunun altında bambaşka şeyler olduğunu herkes biliyorken bunlar yine pişkinler)
daha neler neler yaz yaz bitmez....
Siz ne kadar çok şey biliyorsunuz böyle braava valla
Burda klavye kahramanlığı yapmak kolay tabi
Ay arkadaşlar güldük eğlendik ben artık kalkayım
Şuan Zamanımı boşa harcadığım için pişmanım
Böyle şeyler yapmazdım normalde
Bence sizde sanal da bu kadar boş boş takılacagınıza reel de yararlı şeyler yapmayın deneyin bence
Valla bak bi deneyin
Ama şunu çok iyi anladımki sizin gibi boş bi muhalefetle bu hükümet uzuuun yıllar iktidarda kalır
bu bir gerçek
Haydi kalın sağlıcakla
crypt 3213 .!.:dinli,imanlımı
kaç tane tanıdığımız çevremizden insanlar işleri daha iyi yürüsün diye oy verdi boşver arkadaşım..İroni yani o dusunce oyle saniyor.daha bir musluman oldu millet
cryptic .!.:kaç tane tanıdığımız çevremizden insanlar işleri daha iyi yürüsün diye oy verdi boşver arkadaşım..
kesinlikle ..Özal dönemi çok şaşalıydı...hepsi tarih oldu..tarih tekerrürden ibarettir değilmi?Allah cok buyuk gercekten. Palavralarla iceri atilan insanlar hakkinda Ekrem Dumanli atip tutarken kendi basina bunlarin gelecegini hic dusunur muydu? Onlar ici. devran donmus devir artik onlarin devriydi. Hey gidi heyyy
Suan kibirden gozleri kor ,kulaklari sagir olanlar devir bizim devrimiz diyorlar. Ama sundan eminim onlar icin de devranin dondugu yasattiklari her pisligi yasayacaklari zaman gelecek.
dilerim bunlara oy verenlerin de gözlerinde perde kalkar...
ben en çok müslümanım diyerek bunlar yapılıyor ya müslümanlara dil uzatılmasına sebeb olanlara ben kendi adıma hakkımı helal etmiyorum
şüphesiz türkiyede ki her cuma namazın'da imam'ın hutbede söylediği ,allah, adaleti, iyilik yapmayı, yakınlara yardım etmeyi emreder; hayasızlığı, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. o, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor.
nahl sûresi 90. ayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?