• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'a şükür ki hükümet ile Cemaat savaş halinde

sizin yaptığınız ne oluyor bu durumda:KK53:

biz klavyeden yazıyoruz siz nereden yazıyorsunuz neyin kahramanısınız söyleyin de bilelim

Paralelden yaziyor o :)
Dun bir soru sorduk cevap yok.Simdi de DONEK tanimina ornek verdik dimi dedik yine tik yine yok :) Siz soylesiniz siz boylesiniz deyip iki komikli smileyle cevap veriyor.Bizde nesemizi bulalim konussun ortada azcik.Iyi oluyo bence :)

Ay arkadaşlar güldük eğlendik ben artık kalkayım :KK54:
Şuan Zamanımı boşa harcadığım için pişmanım :KK17:
Böyle şeyler yapmazdım normalde :KK35:
Bence sizde sanal da bu kadar boş boş takılacagınıza reel de yararlı şeyler yapmayın deneyin bence
Valla bak bi deneyin :D
Ama şunu çok iyi anladımki sizin gibi boş bi muhalefetle bu hükümet uzuuun yıllar iktidarda kalır
bu bir gerçek
Haydi kalın sağlıcakla :KK55:

Bence sizde sanal da bu kadar boş boş takılacagınıza reel de yararlı şeyler yapmayın deneyin bence
Ama şunu çok iyi anladımki sizin gibi boş bi muhalefetle bu hükümet uzuuun yıllar iktidarda kalır
bu bir gerçek

Bizim gibi boş muhalefeti bilmem ama sizin gibi her şeye gözünü kapamış, kulağını tıkamış, öğrenmeye kapalı insanlar olduğu sürece evet uzuun yıllar iktidarda kalır bence de.

şu dalgacı ve alaycı yorumun hiç hoş değil.

bu kadar kişiye boş kişiler demen de hakaret bence

illa herkes sen gibi düşünecek diye bir şey yok,herkesin fikri zikri ayrı ve bunu dile getiriyoruz.bundan hoşlanmayan sense sözüm ona bizi aşalıyorsun...buda gerçekten komik

reelde yada sanalda boşmuyuz dolumuyuz bunu sen bilemezsin...

ne demiş...Mevlana Celaleddin-i Rûmî “Sen ne söylersen söyle, söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır.” der

yani algı önemli

aaa hiç öyle olur mu ak hükümete geldiğinden bu yana insanlar dinli imanlı oldular ülke adına bir dünya şey yaptılar (satmak gibi mesela)

ülkeyi geliştirdiler geçmiş milletler düzeyine getirdiler(uygar ülke kısmını yanlış anlıyarak)

kul hakkı nedir bizlere öğrettiler...yoksa biz nerden bilicektik (kutulara para saklıyarak ceplerine para indirerek bir dünya işsiz varken her yere kendi adamlarını yerleştireek) allah razı olsun hak ne hukuk ne öğrendik...

hiç bir günahı suçu net belli olmayan kişileri mesela askerleri kelepçe takıp hapse attılar neymiş suçu Atatürkçü olmak iftiralarla o hapiste bir çok kişinin ölümüne sebeb oldular...(vicdanı da bize öğrettiler)saolsunlar

sonra kendi iç savaşları patlak verdi birbirlerine düştüler yinede utanmak yerine pişkinlik yaptılar...(burda da dosta güvenmemeyi öğrettiler....beter olsunlar)

kadınla erkek meğer ayrıymış ayrı olmaları gerekiyormuş bir olurlar sa yanyana olurlar sa allah mafaza kıyamet koparmış(bunca yıl kadın erkek bir arada yaşanmış gitmiş ne olmuşta düzleye çalıyorlar hayret)

liseleri hiçe sayarak imam hatiplileri üniye alarak bu tarz düzenlemelerek yaparak emeğin geleceğin ne olduğunu öğrettiler(o kadar çocuğu yarı yollarda bırakarak)

şuan da da Osmanlıca dersini zorunlu kılıyorlar...geçmişe saygıyı öğretiyorlar (Osmanlıya geçmişime saygım sonsuzdur fakat bunun altında bambaşka şeyler olduğunu herkes biliyorken bunlar yine pişkinler)

daha neler neler yaz yaz bitmez....
dinli,imanlımı:KK64:

Siz ne kadar çok şey biliyorsunuz böyle braava valla :KK59:
Burda klavye kahramanlığı yapmak kolay tabi :KK69:

bu bir gerçek

Hadi by sanada

Allah cok buyuk gercekten. Palavralarla iceri atilan insanlar hakkinda Ekrem Dumanli atip tutarken kendi basina bunlarin gelecegini hic dusunur muydu? Onlar ici. devran donmus devir artik onlarin devriydi. Hey gidi heyyy

Suan kibirden gozleri kor ,kulaklari sagir olanlar devir bizim devrimiz diyorlar. Ama sundan eminim onlar icin de devranin dondugu yasattiklari her pisligi yasayacaklari zaman gelecek.

halka yardım kutusu dağıtılacağına asgari ücreti arttırsınlar ..yerlerde sürünüyor a
Allah cok buyuk gercekten. Palavralarla iceri atilan insanlar hakkinda Ekrem Dumanli atip tutarken kendi basina bunlarin gelecegini hic dusunur muydu? Onlar ici. devran donmus devir artik onlarin devriydi. Hey gidi heyyy

Suan kibirden gozleri kor ,kulaklari sagir olanlar devir bizim devrimiz diyorlar. Ama sundan eminim onlar icin de devranin dondugu yasattiklari her pisligi yasayacaklari zaman gelecek.
kesinlikle ..Özal dönemi çok şaşalıydı...hepsi tarih oldu..tarih tekerrürden ibarettir değilmi?

Bu cemaatçiler çok kul hakkı yediler din adı altında , acımıyorum onlara , eleştiri yapmadan her yanlışa ortak oldular , onlarda eleştiri günah, koyunmusunuz nesiniz allah size beyin vermiş doğruyu yanlışı tartınız diye , niye kullanmadınız , beter olun emi!

dilerim bunlara oy verenlerin de gözlerinde perde kalkar...

anahtar cümle bu! fakat o perde mi ben artık ondan emin değilim. o kadar çok insanda olamaz bu perde. son seçimleri gördük, her türlü hile imkanları var. nasıl düzelecek bilmiyorum.

ben en çok müslümanım diyerek bunlar yapılıyor ya müslümanlara dil uzatılmasına sebeb olanlara ben kendi adıma hakkımı helal etmiyorum

şüphesiz türkiyede ki her cuma namazın'da imam'ın hutbede söylediği ,allah, adaleti, iyilik yapmayı, yakınlara yardım etmeyi emreder; hayasızlığı, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. o, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor.

nahl sûresi 90. ayet

ben en çok müslümanım diyerek bunlar yapılıyor ya müslümanlara dil uzatılmasına sebeb olanlara ben kendi adıma hakkımı helal etmiyorum

şüphesiz türkiyede ki her cuma namazın'da imam'ın hutbede söylediği ,allah, adaleti, iyilik yapmayı, yakınlara yardım etmeyi emreder; hayasızlığı, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. o, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor.

nahl sûresi 90. ayet
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

O değilde niyeyse ben hiç şaşırmadım çünkü etme bulma dünyası...
Bir zamanlar askerler içeri alınırken bunlar o zamnalar resmen vatan haini diye haber veriyorlardı
Eee artık bunlar ne oluyorsa

Örnek Engin Alan hakkında demedikleri kalmamıştı

etme bulma dünyası,
Askerlerimizin hakkı çıkacak tek tek inşallah
yahu bi de demezler mi en çok satan gazete diye
bedava dağıtıyorlar be

Back