Kendi ellerimizle verdik hata etmişiz diyemiyor da, onlar çaldılar diyor ..Yazı aklıma padişahımızın "bunlar sınav sorularını çaldılar!!" demesini getirdi. 2010'da ortaya çıkan skandalı yeni duymuş haşmetlimiz, haksızlığa dur diyor sağolsun. Güzellik uykusundaysa demek.
Kendi ellerimizle verdik hata etmişiz diyemiyor da, onlar çaldılar diyor ..
2012 yılındaki açıklamaları da ortada .. O zaman da tam aksini savunuyordu ..
Allah çok büyük gerçekten de ayakları elleri dilleri daha da dolanır inşallah ..
Evet çok haklısın ..Ya kendilerini daha önce de defalarca yalanladılar. Dün ak dediklerine bugün kara dediler, dün asla olmaz dediklerine bugün tabii ki olur kim demiş olmaz diye dediler ama fanatikleri için hiç fark etmiyor, düşünme yetilerini kaybetmiş gibiler. Yalancılık, haksızlık, hırsızlık, yolsuzluk normalleşti resmen.
Evet çok haklısın ..
Film gibi resmen şaşkınlığımı git fide kaybederek izliyorum ..
Çok üzülüyorum ülkemin haline .
Ya kendilerini daha önce de defalarca yalanladılar. Dün ak dediklerine bugün kara dediler, dün asla olmaz dediklerine bugün tabii ki olur kim demiş olmaz diye dediler ama fanatikleri için hiç fark etmiyor, düşünme yetilerini kaybetmiş gibiler. Yalancılık, haksızlık, hırsızlık, yolsuzluk normalleşti resmen.
Biz zamanında bas bas bağırdık sorular çalınıyor, adamlar dersanelerindeki sınavlarla aynı sınava giriyor diye ama o zamanlar öyle bir şey yok deniyordu. Ne haklar yendi o yıl ben de girmiştim sınava. Sınavdan bir hafta önce bu zatların dersanesi örnek sınav olarak gerçek sınavın çok benzerini yapmışlardı. Kimsenin sesi soluğu çıkamadı maalesef..Yazı aklıma padişahımızın "bunlar sınav sorularını çaldılar!!" demesini getirdi. 2010'da ortaya çıkan skandalı yeni duymuş haşmetlimiz, haksızlığa dur diyor sağolsun. Güzellik uykusundaysa demek.
aaa hiç öyle olur mu ak hükümete geldiğinden bu yana insanlar dinli imanlı oldular ülke adına bir dünya şey yaptılar (satmak gibi mesela)
ülkeyi geliştirdiler geçmiş milletler düzeyine getirdiler(uygar ülke kısmını yanlış anlıyarak)
kul hakkı nedir bizlere öğrettiler...yoksa biz nerden bilicektik (kutulara para saklıyarak ceplerine para indirerek bir dünya işsiz varken her yere kendi adamlarını yerleştireek) allah razı olsun hak ne hukuk ne öğrendik...
hiç bir günahı suçu net belli olmayan kişileri mesela askerleri kelepçe takıp hapse attılar neymiş suçu Atürkçü olmak iftiralarla o hapiste bir çok kişinin ölümüne sebeb oldular...(vicdanı da bize öğrettiler)saolsunlar
sonra kendi iç savaşları patlak verdi birbirlerine düştüler yinede utanmak yerine pişkinlik yaptılar...(burda da dosta güvenmemeyi öğrettiler....beter olsunlar)
kadınla erkek meğer ayrıymış ayrı olmaları gerekiyormuş bir olurlar sa yanyana olurlar sa allah mafaza kıyamet koparmış(bunca yıl kadın erkek bir arada yaşanmış gitmiş ne olmuşta düzleye çalıyorlar hayret)
liseleri hiçe sayarak imam hatiplileri üniye alarak bu tarz düzenlemelerek yaparak emeğin geleceğin ne olduğunu öğrettiler(o kadar çocuğu yarı yollarda bırakarak)
şuan da da Osmanlıca dersini zorunlu kılıyorlar...geçmişe saygıyı öğretiyorlar (Osmanlıya geçmişime saygım sonsuzdur fakat bunun altında bambaşka şeyler olduğunu herkes biliyorken bunlar yine pişkinler)
daha neler neler yaz yaz bitmez....
Biz zamanında bas bas bağırdık sorular çalınıyor, adamlar dersanelerindeki sınavlarla aynı sınava giriyor diye ama o zamanlar öyle bir şey yok deniyordu. Ne haklar yendi o yıl ben de girmiştim sınava. Sınavdan bir hafta önce bu zatların dersanesi örnek sınav olarak gerçek sınavın çok benzerini yapmışlardı. Kimsenin sesi soluğu çıkamadı maalesef..
Öylelerine ben de katlanamıyorum biliyor musun .. Öyleleri ile diyolog içine girdiğimde nefret ediyorum ..Ben üzülmekten çok sinirleniyorum. Artık iyi niyetimi falan da kaybettim bu fanatiklerin yüzünden kurunun yanında yanan yaş olmak istemiyorum, kendileriyle beraber beni de dibe çekmelerine ve bunun farkında olamayacak kadar kör olup hala "ohh kıskananlar çatlasın" triplerine katlanamıyorum.
Allah muhafaza camileri ahır yapanları da biliyoruz. Türkiye'nin süper güç olmasını çekemeyenler, hainler ve alçaklar var ama çok şükür hala lideriz!! Çünkü abdestli, dinli, imanlı bir cumhurbaşkanımız var çok yaşa uzun adam!
ee doğruyu söyleyene öyle tokat atılır pardon 9 köydenmi kovulurdu yoksa :)Ahmet hakan gibi birinden de böyle bi yazı beklenirdi
Hiiiççç şaşırmadım
Doğrumu söylüyor ahahahaee doğruyu söyleyene öyle tokat atılır pardon 9 köydenmi kovulurdu yoksa :)
adamıma laf yok seviyorum kendisini .)
Doğrumu söylüyor ahahaha
Kusura bakmayında dönek bi insandan herşeyi beklerim ben
Doğrumu söylüyor ahahaha
Kusura bakmayında dönek bi insandan herşeyi beklerim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?