Allah'a gvenmek

çook güzel canım bir konuda sıkıntım var neden böyle oluyor diye üzülürken senin topiyi gördüm ve hemen tövbe ettim eşimi çağırıp gösterdim yaa dedi eşim bizi kendimize getirdin incitanemtuana teşekkür ederim kardeşimopuyorumnanaktan

çok çok güzel bir paylaşım,şu günlerde öyle ihtiyacım vardı ki,böyle bir yazıya...
umarım benim kaktüslerimde çiçek açar ve tırtıllarım kelebek olur...

ıncım balım nekadar guzel bı paylasım bu boyle bıtanem.. opuyorumnanaktan kesınlıkle oyle Rabbım ne eylerse ne dılerse hakkımızda en guzelı en ıyısı en hayırlısıdır bızım ıcın.. hakkımızda hayırlı olanı versın hayırlı ınsanlarla karsılastırsın.. :Saruboceq: Rabbım ne eylerse guzel eyler..

benımde cok sevdıgım ve sureklı dıle getırdıgım bır dua var..

Rabbım gonlumde olanı hakkımda hayırlı eyle..
hakkımda hayırlı olanı gonlume razı eyle..
:Saruboceq:

çook güzel canım bir konuda sıkıntım var neden böyle oluyor diye üzülürken senin topiyi gördüm ve hemen tövbe ettim eşimi çağırıp gösterdim yaa dedi eşim bizi kendimize getirdin incitanemtuana teşekkür ederim kardeşimopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktancanimsin ablam güzel bir tesadüf hos bir karsilasma oldu ikimizinkide
her seyde bir hayir vardir dimi
iyi geldiyse ne mutlu banaopuyorumnanaktan
:Saruboceq:rabbim SIKINTILARINIZDAN tez vakitte kurtarsin sizi ablam benim:Saruboceq:

gözlerim doldu okurken.hemen pc me kopyalıyorum.çok çok saol

begendiysen ne mutlu bana canimopuyorumnanaktan

Allah razi olsun incitanem...cok güzel bir paylasim...
Şeniz

:Saruboceq:amin insallah rabbim hepimizden razi olsun:Saruboceq:

çok güzeldi. teşekkürler.

opuyorumnanaktanben tsk ederim asilopuyorumnanaktan

çok güzeldi canım çok duygulandım teşekkürler a.s.

opuyorumnanaktancanimsin ya evvet duygulanmamak elde diilopuyorumnanaktan

ıncım balım nekadar guzel bı paylasım bu boyle bıtanem.. opuyorumnanaktan kesınlıkle oyle Rabbım ne eylerse ne dılerse hakkımızda en guzelı en ıyısı en hayırlısıdır bızım ıcın.. hakkımızda hayırlı olanı versın hayırlı ınsanlarla karsılastırsın.. :Saruboceq: Rabbım ne eylerse guzel eyler..

benımde cok sevdıgım ve sureklı dıle getırdıgım bır dua var..

Rabbım gonlumde olanı hakkımda hayırlı eyle..
hakkımda hayırlı olanı gonlume razı eyle..
:Saruboceq:

:kedi::utangac::kedi:canim benim begendiysen ne mutlu bana:kedi::utangac::kedi:
:Saruboceq:amin canim kessinlikle hakklisinopuyorumnanaktan

senin sevdigin kadar varmis cimcimem paylasdigin icin tskler cok begendim bendeopuyorumnanaktan

incitanem süper süper süperrrrrrrrrrrrrrr harika bir paylaşım

içim ürperdi gözüm doldu harikaydı ya paylaşım teşekkürleropuyorumnanaktan:1hug:

incitanem süper süper süperrrrrrrrrrrrrrr harika bir paylaşım

içim ürperdi gözüm doldu harikaydı ya paylaşım teşekkürleropuyorumnanaktan:1hug:

:kedi::utangac::kedi:
opuyorumnanaktanbegendiysen ne mutlu bana asil ben tsk ederim
vaktini ayirip okudugun ve yorum ekledigin icinopuyorumnanaktan

Back