Allah seni kucağıma almak nasip etsin bana bebeğim...

ekeser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
25
0
38
Arkadaşlar çok şükür iki ay önceki ilk düşük deneyimimden sonra yine hamileyim...

2 gün önce kan tahlili yaptırdım ve değerim 700.3 çıktı nasıl bir değer olduğunu tam olarak bilmiyorum ama 5 haftalık dediler. çok mutluyum. Allah evlatlarımızı kucağımıza almak nasip etsin İnşallah.

Insallah tatlim, dusuk tecrubeni unutmaya calis, yoksa streten kurtulamazsin, Masallah hemen yine hamile kalmissin, Allah bize de nasip etsin Insallah. kendine cok dikkat et ve hamileligin tadini cikar, Allah'a emanettsiniz.

çok teşekkür ederim arkadaşlar ama hala 700.3 iyi bir değermi bilmiyorum umarım iyidir?

Tebrik ederim Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallahhh
Darısı bizim başımıza

rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tebriklerr...

değerin iyi :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim arkadaşlar öyle mutluyum ki:)) peki nezaman doktora gitmeliyim??

Haftaya cumaya falan dr a gidersen hem kese hem de kalp atışını görebilirsin..

arkadaşlar ben 2 gün önce doktora gittim ve 5 haftalık 6 günlük hamile olduğumu söyledi doktorum. fakat sadece kese var şuanlık bu ayın 14 ünde tekrar çağırdı kalp atışı için inşallah duyarım kalbini bebeğimin:))

Bende bi ay önce düşük yaşadım gelecek ay korunmayı bırakabiliyoruz ancak, 2 aylık korunma önerdi dr, sen korundunmu canım düşükten sonra bide tekrar düşük ihtimali için doktorun bişey önerdi mi ben korkuyorum çünkü bir daha hamile kalırsam aynı şeyi yaşarım diye ...fisfisfis

Yok canım ben korunmadım ama ilk adetim 31. günde falan oldu sonraki ay hamile kalmışım geç yumurtlamışım ama. Cuma günü doktoruma gittim bebeğimizin kalbini gördük çok sağlıklı ama açık kahve lekem oldu progestan verdi düşük engelleyiciymiş bazen kasıklarımda sancıda oluyo ama Allah büyüktür inşallah bişey olmaz. Gerçi kalp atışı olan bebekte düşük riski az oluyormuş. Allaha sanada hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder en önemlisi kafana çok takmicaksın ben onu anladım...

Ay inşallah bende de öyle olur canım ödüm kopuyo bi daha aynı şeyleri yaşıycam diye, sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle ... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…