• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rizasi icin yardimci olun

Yaprak91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
19
17
3
33
Iyi günler hanimlar benim durumda olan belki bagzi ablalar kardeslerim vardir... 1 bucuk yilik evliyim normal yoldan cocugum olmuyor rahimim kücük kalmis yumurtalarim dogustan calismiyormus ultrasonda cok cok kücük görünüyor... doktor tüp bebek olmaz tasiyici anne veya evlatlik edinebilirsiniz dedi... lütfen eger varsa aranizda fikir verin yardimci olun cok kötüyüm😔

Canım öncelikle çok geçmiş olsun zor bir durum. . Netten baktım ameliyatla Rahim küçüklüğü düzeltiliyormuş diğer sorunun içinde https://www.google.com.tr/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/gundem/annelikte-yeni-umut-40708462 bu linki okurmusun canım. Hep bir umut var. Tabiki zor Bi süreç olucak ama stres yapıp kendini yıpratmaktansa çözümlere yoğunlaşır kendini modive edip umudunu kaybetmezsen herşey daha pozitif ilerler.. ALLAH yardımcın olsun canım 🙏

Canım öncelikle çok geçmiş olsun zor bir durum. . Netten baktım ameliyatla Rahim küçüklüğü düzeltiliyormuş diğer sorunun içinde https://www.google.com.tr/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/gundem/annelikte-yeni-umut-40708462 bu linki okurmusun canım. Hep bir umut var. Tabiki zor Bi süreç olucak ama stres yapıp kendini yıpratmaktansa çözümlere yoğunlaşır kendini modive edip umudunu kaybetmezsen herşey daha pozitif ilerler.. ALLAH yardımcın olsun canım 🙏
Cok tesekkür ederim Allah razi olsun

Başka doktorlara gitmeyi deneyin. Farklı fikirler alın. Belki bir umut vardır. Üniversite hastanelerine gidin. Umarım bulursunuz şifanızı.

Başka doktorlara gitmeyi deneyin. Farklı fikirler alın. Belki bir umut vardır. Üniversite hastanelerine gidin. Umarım bulursunuz şifanızı.
Üniye gitik docent doktor söyledi bunu ondan sonra bi profesöre gitik oda aynisini söyledi 😔napcami bilmiyorum

Iyi günler hanimlar benim durumda olan belki bagzi ablalar kardeslerim vardir... 1 bucuk yilik evliyim normal yoldan cocugum olmuyor rahimim kücük kalmis yumurtalarim dogustan calismiyormus ultrasonda cok cok kücük görünüyor... doktor tüp bebek olmaz tasiyici anne veya evlatlik edinebilirsiniz dedi... lütfen eger varsa aranizda fikir verin yardimci olun cok kötüyüm😔
İyi geceler Allah kimseyi evlatsız bırakmasın benimde bir arkadaşım var sizin durumunuzda kaç kere söyledim yaşıyıcı annelik durumunu kesinlikle kabul etmiyor Rabbim taşıyıcı anne ile olsun anne olmayı nasip etsin tüm evlat sahibi olmak isteyenlere sizin kanınız canınız oluyor taşıyıcı anne ile de yalnız ülkemizde yasal olmayan maddi olarak da maliyeti yüksek bir süreç bildiğim kadarıyla Allah yar ve yardımcınız olsun durum şuan nedir nasıl gidiyor neler yaptınız ve sonuç olarak mutlu haberinizi burdan bizimle de paylaşın olur mu?

Canım acıbadem hastanesinde Bülent Tıraş diye bir doktor var, ona mutlaka görün. Biraz pahalı ücreti ama. O doktor çok iyi, kaç yıldır çocuğu olmayanların nbile oluyor. En azından bakar doğruyu söyler.

Back