ALLAH RIZASI ICIN YARDIM... :(((

GrapeLady

Biz büyüdük ve kirlendi dünya...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
489
482
53
Panik atak ve anksiyetem var. Tansiyon fobim var bide! Son 1 ayda 2 kardiyologa gittim bana sende tansiyon yok demelerine ragmen tansiyon hastasi olmadığıma ikna olamıyorum. Sebep ise tansiyonumun biraz yüksek cikmasi.. Bugün 14 9 13 94 idi.. Kaygim artıyor huzursuz mutsuzum. Ne olur icimi ferahlatin. 2 yavrum var biri 2 aylik. Bu halimle kendime bile faydam olmuyor. Nolur dua edin bu tansiyon korkusu gitsin benden (_

Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah bende aylardır sırt ağrısı karın ağrısı yaşıyorum doktorlara gittim hassas bağırsak sendromu ve fibromiyalji var dediler ve bu durum benim psikolojimi çok bozdu hergun agrimin olmasi ve ben inandıramıyor um kendimi kesin kötü bi hastalık var diye diye ağlamaları başladı ölüm geliyor aklıma inançlı bir insanım allahıma dualar ediyorum bu durumdan kurtulmak için ama psikiyatriye gidip ilac kullanmsm lazım sanırım çünkü işin içinden çıkamadım benimde iki küçük oğlum var birbirimize dua edelim Allah'ım şifa versin inşallah çok zormuş bu dünyadan koptum resmen

Rabbim sifa versin. 6 yildir bi iyi bi kötüyüm bende.. Dogumdan sonra basladi tekrar! Tansiyon hastasi degilsem neden yukseliyor diyorum bazen hep yüksek kalıyor. Çünkü devamlı tedirginim stresliyim. Bu yükseltiyor aslinda.. Ama ben kabullenemiyorum. Ilaclarimdan yeni kurtulmuştum bidaha baslamak istemiyorum. Bol bol insirah okuyup tesbih çekiyorum. Ama öyle zor ki... Günümü kurtarmaya bakıyorum artik.

Bi ağrı yapmıyorsa çok üzerine düşme canım benim ağrılarım var hep o yüzden de aklımdan çıkmıyor hastalık hastası oldum antidepresan etkili oldumu sana bende bu durumdan kurtulmak istiyorum Allah'ım yardımcımız olsun

Canim bu bir dongu aslnda. Endiselendgn icin tansiyomun cikiyor, tansiyonun ciktgi icn daha cok endiseleniyorsun.
Anskiyetenin en buyuk sorunu budur. Hastalgn kendisi degil gunluk yasantimzda yaptgmz ve anksiyeteyi daha da tetikleyen olaylar orgusu....
Ilaclarini iciyormussun, Duani da ediyormussun ki maneviyat cok onemlidir bence de.
Aklma verileblck bi tavsiye gelmiyor.
Aklini surekli mesgul etmen lazm.
Cnku biliyorsn takldgn mevzular donemlik, o donem gecene kadar mesgul olmayacalis

Ilac almiyorum canim ben.. Emziriyorum. Hem tedavimin bitmesine 1 ay kala hamile olduğumu öğrendim ve gebeligim boyunca tansiyon düşük olduğu icin gayet rahattim. Ama dogum sonrasi yükseldi yeniden.. Anesteziden oluyor dediler spinal sezeryan sonrası oluyor dediler ki forumda bununla ilgili şikayeti olan cok kadin var. Korkudan doyincaya yemek yiyemiyurm süt artirici yiyorum hep o da stresten sütüm cok yok. Rabbim bu korkuyu alsin benden ve herkesten... O günleri görecek miyim? Ilacsiz atlatabikecek miyim acaba??

Evet cnm ilac kullandigim dönemde iyiydim. Ama ben ilac kullanmak istemiyorum artik.. Maneviyatla atlatan bikac tanidik var rabbimin safii ismine dualara sarilmis durumdayim.

Gecmis olsun bu illeti yssamayan bilmez bende her hastaligi büyütür ilerleyeceginden korkarım her hastaligin belirtisine bakar kendimde var sanirim bende ankisiyete depresyon hastasiyim 6 aydir tedavi oluyorum atlatamadim intihari düşündüm kaç kere ama care degil simdi daha iyiyim tedavi ol ilaclarini kulaan terapi al ve kendine telkin ver hasta olacagimiz varsa oluruz biz oturup düsünsekte oluyo düsünmesekte olumsuz düsünüp hayati zindan ediyoruz kendimize resmen ben ebeyim tansiyonun oldukca iyi korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…