- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
yooook kesınlıkle söyleyememmm
ayrılır benden istemez benii
işte dyorum ya hiç bişy hatrlamıyrm,kan acı hıc bısey hıssetmedım,belkide uyusturdular benı bılmıyrmkii
yada kucugum bilinc altım sildi kötü bi olay diye onuda bilmıyorum
hymenoplasti ne oluyo,hiç bilgim yok bu konularda ne olur ksuura bakma.başkasıyla beraber oldum sanırlar kım inanırki 7 yasında kım napsın senı dicekler,afedersın ne göğus var ne bacak,ergen bile değilim.peki bişey sorucam ben gayet normal bı sekılde adet gördüm 15 yasımda.bunu etkılermıydı eger bozulduysa.yoksa ne olursa olsun adet olurmuydum.ayy cumlelerı bırlestremıyrm artık,umarım anlamıssındır
Eğer başına böyle bir olay geldiyse, 7 yaşından beri vajinan kendini toparlamıştır. Yüksek ihtimal bakiresindir yani-yaşadıysan bile-.
Yine de bir muayene olabilirsin.
Ben başına böyle bir olay geldiğini sanmıyorum, zira gelmiş olsaydı ebeveynlerin muhakkak anlardı. Tabi çok ilgisiz değillerse.
Allah bu tur insanlari kahretsin....
ama sende tam emin degilsin olup.olmadigina....
ama duydugum kadariyla basindan bu tur olay gecenlerde kucuk yasta....
eger ilerki yillarda hic iliskiye girilmemissi kucuk yasta oldugu icinkizlik zari yirtilsa bile kaynayabiliyor.....
yinede emin olmak istiyirsan bir dr git....
ama gittigin drdan emin olkimisi para icinde olsa kandirip bozulmayan zari dikiyorlar....
kimsede Allah korkusu kalmamis....
Doktor azcik bir centik yırtılma varsa dikmesini onerecek çünkü doktorlarda bilemiyor kan gelip gelemeyecegini..ihtimaller uzeirne tahmin ediyorlar sadece kızda korkup diktirir böyle brsey varsa sonrası DHa aci tabi
1. nişanlının böyle bir şeyi anlaması mümkün değil doktor değilse. Benim ilk defa 3-4 ay önce kan geldi bir ilişki sırasında. Evlilik öncesi de cinsellik yaşadım. Hiçbir erkeğin bu konuda ahkam kesecek kadar bir şeyler bildiğini sanmıyorum. Karşısında her önüne gelenle yatmoş bir kadın yoksa bunu anlayamaz. Haa kan takıntısı varsa bir şey diyemem. Ama dediğim gibi benim yıllar sonra kan geldi ve o kandan sonra adet kanamalarım ve ağrılaırm azaldı yani o zarla ilgili bir kanama olduğuna eminim.
2. Bugüne kadar hiç kimsenin yaşadığım ilişkiler hakkında soru sormasna izin vermedim vermem. Sen de bunun için senden vazgeçicek adama ona göre tavır koymalısın.
3. Bu ruh haliyle evlendiğinde birlikte olabileceğini düşünmüyorum. Ben bu konularda hiçbir tabum olmadığını düşünen cinsellik konusunda rahat bir insanım ama 6 ay vajinismus illetini çektim. ( belki de o kadar rahat olduğumu sanıyordum sadece) Senin bu halde bunu yaşaman çok yüksek ihtimal. Eğer böyle bir durum olursa eşine yaşadığın olayları anlatmayı ve seni rahatlatmasını dene. Ama birlikte olabilirsen sakın bir şey anlatma madem onun için önemli konular.
4.Şimdiden yaşadığın olayları anlatırsan aklına gelicek ilk şey bu kız daha önce biriyle birlikte oldu beni kandırmaya çalışıyor olacaktır. Ki çoğu kız bunu yapıyor. Bisikletten düştüm, tecavüze uğradım, nişanlımla bir kere birlikte olmuştuk ama sadece bir kere valla bak. Klasik erkekleri kandırmak için kullanılan duydugumuz şeyler. Senin hakkında böyle düşünmesine sakın izin verme. Yalancı durumuna düşmek bekaret denen şeyi kaybetmekten daha tehlikeli!!!
5. O zarın amacı çocukluk döneminde vajinayı pisliklerden korumak. Kocanın başkasıyla birlikte olup olmadıgını anlaması için orda durmuyor. Eğer öyle bir işlevi olsa emin ol erkekte de olurdu. Madem erkeğe de günah biz de erkeği kontrol edelim öyle değil mi? Ki deidğim gibi her ilişkide açılmıyor bile.
Agziniza sağlık valla ...benimde kac deneme sonrasında kan geldi ki ben doktor riske atma deyince korkudan diktirdigim halde iğrenç Bisey yaptım biliyorum ama o an senn gbi cesur olamadım yada senin esin gbi deildi esim.korkuyordum..bence doktora gtmedin konu sahibi ord a beklemek bile korkunç yaşanmadı saysin yillar geçmis nisanlisida onu onun sevdgi kadar seviyorsa kan gelmese bile sorgulamayacktir
Canım senin konunu çok iyi hatırlıyorum ve şimdi böyle biraz daha rahatlamış gördüm seni sevindim :) Evet biraz da karşımızdaki insanla ilgili ama onu seçen de biziz unutma her şey bizde bitiyor biraz. Ya da erkeği de biraz yontucak olan biziz.
Doktora gitmesini ben de önermiyorum. Hatta senin konunu hatırlayıp bunu dedim..
Hala kafamda soru işaretleri var canm Cokta rahatlamadim ama hayat devam ediyor ışte ya haydar dümene sorduklarında haydar dumen aynen şöyle diyor bozulmamistir takma kafana çok gencsin falan diye bu tarz şeyleri ki bilerek söylüyor unutsunnkafasi onu kabullensinki huzurlu yaşasın ben eğer doktora gtmesem çok çok mutluydum yıllarca Oyle yaşadım ama Doktora gttim ve ondan sonra kararlarimi kendim bile veremedim sanki içimde başka biri beni yonetiyordu...ki konumu okudysan biliyorsundur doktor bana esneme olmuş kabizliktan 400 tl daha ver dikeyim önden birtane daha dedi yok dedim artık neolursa olsun bidaha yaşayamam aynı seyleri ki kanamamda olmadı nereyi dikti anlamadım vajinan dar diyordu ki dar olması muhtemel ben iliskye grememstm korkudan açıdan sonradanda o salak beni aldatti cinsel ihtyclri icinmis ki bozuldugnu anlasa bilse bisekidke bela olurdu başıma.bence doktora gitmesin doktorlar kan gelip gelmeyecegni bilemiyor tahmin ediyor p..nis boyu vajina genişliği kişiden kisye göre deisio ilişkiye grecegi kişiye bağlı bazen tahristende kan geliyor ama doktora giderse riskli ki her doktor aynı.şeyi söylemiyorda :)) off ne sarmış başa bela ya insanın hayatını mahvedior resmen..ahh canim seçtiğim kişiyi Oyle birzmnda seçtim ve sonra yillarn aliskanligi oldu ki vazgceemedim ki nisandan önce doktora gtmedgm için bozulmadida sanıyordum içim rahattı ..
Nasil ispat edicekki ??
öyle bir soru sordun ki benim ağızım açık kaldı nasıl ispat edecek yıllarca baba ıstısmarına ugrayan kızlar nasıl kendılerını ınandırıyrlar ılla kanıt mı hersey ...
işin içinde olduğum için senin ifaden şikayetin yeter onlar soruga zaten öter anladın mı neler gördüm böyle pisliklerin başı boş gezmesi benı rahatsız edıyor
öyle bir soru sordun ki benim ağızım açık kaldı nasıl ispat edecek yıllarca baba ıstısmarına ugrayan kızlar nasıl kendılerını ınandırıyrlar ılla kanıt mı hersey ...
işin içinde olduğum için senin ifaden şikayetin yeter onlar soruga zaten öter anladın mı neler gördüm böyle pisliklerin başı boş gezmesi benı rahatsız edıyor
Evet senin tek hatan o doktora inanmak olmuş. Keşke düzgün bir doktor denk gelseydi sana gerçekten bir şeyin olmadığını söyleseydi. Olmuşsa bile olmamış deseydi.. Çünkü gerçekten hiçbir anlamı yok. Kanın gelmesi Zarın yeri ve penis boyunun birbiriyle tesadüfi eşleşmesiyle mümkün oluyor. tamamen senin de dediğin gibi. o doktor müsveddesi senin zor durumundan yararlanmaya çalıştı işte.
İnşallah konusahibinin karşısına düzgün bir doktor çıkar giderse eğer. Ama gitmese daha iyi çünkü küçücük kız tecavüze uğrasa hastanelik olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?