Allah rızası için yardım

1. nişanlının böyle bir şeyi anlaması mümkün değil doktor değilse. Benim ilk defa 3-4 ay önce kan geldi bir ilişki sırasında. Evlilik öncesi de cinsellik yaşadım. Hiçbir erkeğin bu konuda ahkam kesecek kadar bir şeyler bildiğini sanmıyorum. Karşısında her önüne gelenle yatmoş bir kadın yoksa bunu anlayamaz. Haa kan takıntısı varsa bir şey diyemem. Ama dediğim gibi benim yıllar sonra kan geldi ve o kandan sonra adet kanamalarım ve ağrılaırm azaldı yani o zarla ilgili bir kanama olduğuna eminim.

2. Bugüne kadar hiç kimsenin yaşadığım ilişkiler hakkında soru sormasna izin vermedim vermem. Sen de bunun için senden vazgeçicek adama ona göre tavır koymalısın.

3. Bu ruh haliyle evlendiğinde birlikte olabileceğini düşünmüyorum. Ben bu konularda hiçbir tabum olmadığını düşünen cinsellik konusunda rahat bir insanım ama 6 ay vajinismus illetini çektim. ( belki de o kadar rahat olduğumu sanıyordum sadece) Senin bu halde bunu yaşaman çok yüksek ihtimal. Eğer böyle bir durum olursa eşine yaşadığın olayları anlatmayı ve seni rahatlatmasını dene. Ama birlikte olabilirsen sakın bir şey anlatma madem onun için önemli konular.

4.Şimdiden yaşadığın olayları anlatırsan aklına gelicek ilk şey bu kız daha önce biriyle birlikte oldu beni kandırmaya çalışıyor olacaktır. Ki çoğu kız bunu yapıyor. Bisikletten düştüm, tecavüze uğradım, nişanlımla bir kere birlikte olmuştuk ama sadece bir kere valla bak. Klasik erkekleri kandırmak için kullanılan duydugumuz şeyler. Senin hakkında böyle düşünmesine sakın izin verme. Yalancı durumuna düşmek bekaret denen şeyi kaybetmekten daha tehlikeli!!!

5. O zarın amacı çocukluk döneminde vajinayı pisliklerden korumak. Kocanın başkasıyla birlikte olup olmadıgını anlaması için orda durmuyor. Eğer öyle bir işlevi olsa emin ol erkekte de olurdu. Madem erkeğe de günah biz de erkeği kontrol edelim öyle değil mi? Ki deidğim gibi her ilişkide açılmıyor bile.

Canım ne demek 7 yaşında napsın. Göğüs yok falan sapıklık işte. Pedofili ne duydun mu hiç. Allah kahretsin onları. Bak sana Ayşe Arman'ın yazılarını gönderiyorum.

Ya sizin ocuunuzun bana gelseydi? - Aye ARMAN - Hrriyet

Adetin etkilenmez ama bir şey olsa annen mutlaka anlardı. Çok küçükmüşsün tam hatırlamıyorsun. Doktora git rahatla dicem de doktor seni kandırmaya çalışabilir bozulmuş kızlık zarı diktirme operasyonu yapalım falan diye. Çünkü bir şey olmadığını düşünüyorum ben. Ya da çok güvenilir bir doktor araştırıp gidicen bir tanıdık vasıtasıyla. Hepsinden önce psikiyatriste açılmak zorundasın. Bekaretine bir şey olmasa da yaşadıklaırn zor şeyler..

İşte bir de böyle bir şey var. 6 ay bile ilişkiye girmeyince bu yaşımızda ne kadar farkediyor inanılmaz acı hissediyorum. 7 yaşından 20ye yani. Çok uzun zaman bir çocukluk ve ergenlik geçmiş...

Doktor azcik bir centik yırtılma varsa dikmesini onerecek çünkü doktorlarda bilemiyor kan gelip gelemeyecegini..ihtimaller uzeirne tahmin ediyorlar sadece kızda korkup diktirir böyle brsey varsa sonrası DHa aci tabi

Doktor azcik bir centik yırtılma varsa dikmesini onerecek çünkü doktorlarda bilemiyor kan gelip gelemeyecegini..ihtimaller uzeirne tahmin ediyorlar sadece kızda korkup diktirir böyle brsey varsa sonrası DHa aci tabi

Allah onları bildigi gibi yapsın vicdansiz köpekler onlR yüzünden sen acı cekiyorsun..

Agziniza sağlık valla ...benimde kac deneme sonrasında kan geldi ki ben doktor riske atma deyince korkudan diktirdigim halde iğrenç Bisey yaptım biliyorum ama o an senn gbi cesur olamadım yada senin esin gbi deildi esim.korkuyordum..bence doktora gtmedin konu sahibi ord a beklemek bile korkunç yaşanmadı saysin yillar geçmis nisanlisida onu onun sevdgi kadar seviyorsa kan gelmese bile sorgulamayacktir

Allah belasini versin o serefsizlerinobur dunyada yatacak yerleri yok bunlarin!!!
canim ozel bir hastahanede kadin dogum doktoruna gidip muayene ol..isallah yuzun guler...
of Allahimmm neden bu erkekler bu kadar sapik,psikopat

Canım senin konunu çok iyi hatırlıyorum ve şimdi böyle biraz daha rahatlamış gördüm seni sevindim :) Evet biraz da karşımızdaki insanla ilgili ama onu seçen de biziz unutma her şey bizde bitiyor biraz. Ya da erkeği de biraz yontucak olan biziz.

Doktora gitmesini ben de önermiyorum. Hatta senin konunu hatırlayıp bunu dedim..

Son düzenleme:
belki o gün sandığın şey olmadı ve sen bakiresin ama ilk gecende dinlenilen hikayeler gibi leke gelmeyedebilir. ozaman sende şüpheye düşeceksin. bence bir şekilde kadın doğuma muayeneye git. doktorun yanına kimse girmiyo muayenede bu durumuda kimseye açıklamaz doktor kendisine anlatırsın. kadın doğumun önünde görenlerinde aklına ilk o gelecek değil ya. başka bir sorun olduğunu söylersin diyelimki gördüler.

çok küçükmüşsün birde ağrında olmadığını söylüyorsun. dediğim gibi bişey olmamışta olabilir ama hiç ilişki durmunu yaşamayan bir bayandanda leke gelmeyebilir. hiç lekelenmeden doğum yapan bayanlar var. tabi keşke evlenilecek insan bu konuda anlayışlı ve kültürlü olsa. ama zamane erkeklerimizde çok nadir malesef. doktora giderken evliliğin için değil o gün bana ne oldu öğrenmek sitiyorum düşüncesiyle git sen yinede.

Son düzenleme:
Allah onların belasını versin...

Canım bence git bir muayene ol . Sonuç olumsuzsa ki hiç sanmıyorum . O zaman bakılır bir çaresine tekrar konuşuruz

Aslında başına kesin olarak öyle bişey gelse bence mutlaka hatırlardın. Olayı cinsellikle bağdaştırman çok kötü bütük ihtimalle cinsel hayatın biraz zor geçicek ki evlenmeden bence bu konuda destek almalısın.
Kızlık olayına gelince de eğer ki muayene olursan bu konuyu netleştirirsin. Muayenede zaten eski bir yrtık olup olmadığı anlaşılabiliyor.
Ama yırtık olsa da olmasa da kanama imtimali eş düzeyde. Esnek de olabilirsin, bunu bilemezsin.
Bence git muayene ol, belki sandığın gibi birşey yapmadılar. Belki bayılmadın belki sadece seni korkuttular ve o kadarını hatırlıyorsun sen de.
Bir tecavuz olayı olsa mutlaka bir deformasyon bir zararın hatta tvlerde duyuyoruz ölme ihtimalin olurdu.
O yaşta bir kızın bunu yaşayıp eve gidebilecek kadar iyi olması da imkansız bence.
Eve gidebilecek kadar iyiysen belki o tarz bişey yaşanmamıştır.

bu olayı polıse sıkayet edersen eger emın ol yıllar gecmıs olsa bıle onlar yargılanırlar .

Hala kafamda soru işaretleri var canm Cokta rahatlamadim ama hayat devam ediyor ışte ya haydar dümene sorduklarında haydar dumen aynen şöyle diyor bozulmamistir takma kafana çok gencsin falan diye bu tarz şeyleri ki bilerek söylüyor unutsunnkafasi onu kabullensinki huzurlu yaşasın ben eğer doktora gtmesem çok çok mutluydum yıllarca Oyle yaşadım ama Doktora gttim ve ondan sonra kararlarimi kendim bile veremedim sanki içimde başka biri beni yonetiyordu...ki konumu okudysan biliyorsundur doktor bana esneme olmuş kabizliktan 400 tl daha ver dikeyim önden birtane daha dedi yok dedim artık neolursa olsun bidaha yaşayamam aynı seyleri ki kanamamda olmadı nereyi dikti anlamadım vajinan dar diyordu ki dar olması muhtemel ben iliskye grememstm korkudan açıdan sonradanda o salak beni aldatti cinsel ihtyclri icinmis ki bozuldugnu anlasa bilse bisekidke bela olurdu başıma.bence doktora gitmesin doktorlar kan gelip gelmeyecegni bilemiyor tahmin ediyor p..nis boyu vajina genişliği kişiden kisye göre deisio ilişkiye grecegi kişiye bağlı bazen tahristende kan geliyor ama doktora giderse riskli ki her doktor aynı.şeyi söylemiyorda :)) off ne sarmış başa bela ya insanın hayatını mahvedior resmen..ahh canim seçtiğim kişiyi Oyle birzmnda seçtim ve sonra yillarn aliskanligi oldu ki vazgceemedim ki nisandan önce doktora gtmedgm için bozulmadida sanıyordum içim rahattı ..

Bana oyle geliyorki tecavüz deil taciz ettiler tamamen oyle birşey yapılsa gercekten aci çekerdinn ve yasin çok küçük mutlaka hastNelik olurdun

Evet senin tek hatan o doktora inanmak olmuş. Keşke düzgün bir doktor denk gelseydi sana gerçekten bir şeyin olmadığını söyleseydi. Olmuşsa bile olmamış deseydi.. Çünkü gerçekten hiçbir anlamı yok. Kanın gelmesi Zarın yeri ve penis boyunun birbiriyle tesadüfi eşleşmesiyle mümkün oluyor. tamamen senin de dediğin gibi. o doktor müsveddesi senin zor durumundan yararlanmaya çalıştı işte.

İnşallah konusahibinin karşısına düzgün bir doktor çıkar giderse eğer. Ama gitmese daha iyi çünkü küçücük kız tecavüze uğrasa hastanelik olur.

Nasil ispat edicekki ??

öyle bir soru sordun ki benim ağızım açık kaldı nasıl ispat edecek yıllarca baba ıstısmarına ugrayan kızlar nasıl kendılerını ınandırıyrlar ılla kanıt mı hersey ...

işin içinde olduğum için senin ifaden şikayetin yeter onlar soruga zaten öter anladın mı neler gördüm böyle pisliklerin başı boş gezmesi benı rahatsız edıyor

Ya şimdi bunu yapan pislik insanlar kolayca inkarda edebilirler vucudunda yıllar geçmiş onu söyledim ispat edmeez gbi geldi..ama dediginiz gibi ise harika suçlular çeksin cezalarını bilmiyordum ben aradan zaman geçince ispat edilemiyor sanıyordum ..

Ya doktor zorla yapmadı tabi ama ikna kabiliyeti okadar yüksektiki ben zaten şok olmusum ağlıyorum dedi esnek olanlrda yaptırıyor basit Bisey bu sknti yapma falan dedi COk normal gbi anlattı ben nasıl ağlıyorum ama fiyat falan söyledi çok pahalı ddim nisanliyik eşyalar alincak naparim oda sen bilirsin kimsenin kimseden farkı yok aysenin fatmanin suçu ne sana farklı fiyattan yapasam dedi flaan onları hatrlyrmda iğrenç bir pazarlii kredi çektim bunun için maaştan yapamazdim kredide yeni bitti keşke onunla beraber pişmanlgmda btseydi...ben esim gibi kan da kan dyen biriyle evlenmesydm bekleyp görecektim kan gelecekmi gelmeyeckmi doktorun ihtimali iknasina kalmayacakti ama yinede yaptığım gunahti dmeekki ki bunlarda kefareti oldu ..he doktor yüzde bir riske bırakma madem Nisanlin pimpirik dedi bende yalan soyleyemeyen biriyim hemen kizRrdm sorsa gercekten onu dusundum...keşke diyorum ama imkansız he benden sonra kontrole gttm yeniden para istedi esnemis sen çok kabiz oluyorsun ddi söylemstm Hemoroidimi fln esneme ondan olmuş dedi akintinda COk kan gelsede gozukmez dedi yeniden öne bir dikiş atayim garanti olsun dedi ben 2200 tl yi ztn krediyle verdim bi 400 daha veremezdim zTen kendimi sıkmaktan zor muayene oluyordum doktor cildiriyordu ikin ikin göremiyorum diye vajinismussunnsen önce psikolojini duzelt iliskye grmeden dedi bu dogruydu...ben bayilarak operasyon yaptrdgm için normal muayenede duramiyordum zor bela bakmıştı ilkinde ztn sonra amelyt ve enson kontrol ....öyle yani boşu bosuna travma yaşadım eşime karşı kötü hssediorm kendimi hadi bide bilseydim iliskye grmeyi grebilsydm gam yemicketim evlenincede gremedim ztn bisure yazdigm gbi ...ki taa ucuncude kan geldi anlamdigim normal zar tam içine grmedgi halde acidigi dayanamadgm için iki yırtık oluşmuş diklince daha çabuk yırtılması ve kan gelmesi lazım okdr denemede kan neden gelmedi enson ucuncude geldi dmeekki dikiş çoktan bozuldu ama gelen kan kendi zarimindi..oda birkaç damla...benim ençok canımı sıkan tabi dini boyutu affı yok deniyor kul hakkı deniyor ama ben bozuldugnu blmiyotdm solemedim öğrendigmde solemek için COOk geçti yinede Allah affetmeyeckmi yasadklrmi gördü acilarimi ( öbur dünyada bizi yüzyüze getiricekmi bilsemki esimdennonce öleceğim söylerim helalkesirimm tabi öleceğim gün ve saatten bir saat once yoksa yüzüne bakamam ama keşke baskısıyla beni buna mecbur etmeseydi...ve milleti bukdr kinamasaydi....okdr arkadaşım var kan gelmeyen ama eşleri sorun cikarmayan benimki nisanliyken son zamnlr tek bahsettgi oydu içimde omur boyu suphe kalır doktora gideriz vs...korkumdan mecbur etti oysa bilsem ztn yapmayı onunla ilk gece rahat yapardim okdr acı cekmezdim...ahh ahh bilemiorumki nedesem insallah konu sahibinin skntisi yoktur hcbsey olmamstr çünkü diktirip fln travma yasamasini istemiorm allah düşmanımin başına vermesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…