• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için yardım

öncelikle kesinlikle muayene ol kimse duymaz merak etme . gizlilik kuralı vardır. ailene bile söylemez doktaor. normal adetle ilgili sorunum var dersin gider fişini alır doktorla konusursun. boyle boyle dıye. emin olman lazım senin. vlenırsen o şüpheyle gecenide mahferdersin. sevdiğin kişiyide mutlu edemezsin. benim arkadaşmda küçükken bisikletten düşmüş ve şeyi sivvi bir taşa gelmiş hasar görmüş. bunu sevgilisine anlatmış ve zaten sevgiliside akrabasıymış onun yaşam şeklini herseyini bildiği için sorun yok ben sana güvenıyorum demiş. yani bende diger arkadaslar gibi aslında korkup bişey yapmadıklarını düşünüyorum en azından morluklar bı takım izler olması lazımdı vucunda inşallahta olmamısdır. geçmiş olsun.

doktorada 7 yasında bunu yasadım dıyememki,nişanlımla yakınlaştık mı dıyım.suraya bak kardeş ,benım hatam olmayan seyı bıle, ben yalan atarak günaha sokuyolar ve bedelini ben ödycem

yooook kesınlıkle söyleyememmm
ayrılır benden istemez benii
işte dyorum ya hiç bişy hatrlamıyrm,kan acı hıc bısey hıssetmedım,belkide uyusturdular benı bılmıyrmkii
yada kucugum bilinc altım sildi kötü bi olay diye onuda bilmıyorum

hymenoplasti ne oluyo,hiç bilgim yok bu konularda ne olur ksuura bakma.başkasıyla beraber oldum sanırlar kım inanırki 7 yasında kım napsın senı dicekler,afedersın ne göğus var ne bacak,ergen bile değilim.peki bişey sorucam ben gayet normal bı sekılde adet gördüm 15 yasımda.bunu etkılermıydı eger bozulduysa.yoksa ne olursa olsun adet olurmuydum.ayy cumlelerı bırlestremıyrm artık,umarım anlamıssındır:43:

Allah bu zihniyetteki insanları kahhar sıfatıyla kahretsin. Sefaları ancak 90 bilemedin 100 yaşına kadar sürecek. Ebedi alemde cezaları sonsuz olur inşallah. Böyle zihniyetteki insanlar nefret ediyorum. Nasıl bir psikolojiye büründülerse sadece iğrenç erkek içgüdüleri ile yaşıyorlar :120: İçim kaldırmıyor bu konuları. Doktorun tanıdık çıkmaması için ilçede yaşıyorsanız başka ilçede özel bir hastahanede muayene olabilirsiniz.
''yooook kesınlıkle söyleyememmm
ayrılır benden istemez benii''
Ben bu söylediğiniz kısıma takıldım :26:
Ne demek istemez beni, sizin ne gibi bir yaptırımınız ve bu olaya katkınız olduki, ayrılırsa ayrılsın. Şu erkek egemen ilişkileri aklım havsalım almıyor. Neden bu kadar fırsat veriyorsunuz ?
Sizin zerre suçunuz olmayan bir olayda sizi terkedecekse defolsun gitsin zaten, böyle bir adamdan hayır gelmez...

merhaba kızlar..
İlk defa bu yaşadıklarımı cümlelere döküyorumm..daha öncede ben nişanlımla ilgili bişyler yazmıştım sağolun akıl verip cvplayanda olmuştu.
şimdi bambaşka bişey anlatıcam size..aslında bu benımle mezara gidicek bi sır...
ama evlenicem nisanda ve napıcağımı bilmiyorum.
belkide bana yalan atıyor diyen çıkabilir içinizden..Ama vallahii billahi doğru anlatıcaklarım..ben bunları nasıl yazıcagmı bile bilmiyorum.
o yüzden bilinç aldım berbat..taaa kii 7 yaşımdan beri..
geliyim konuya..
benim ailem biraz serbest bizi çocukken sokağa bırakır oynardık arkadaşlarımızla,ip atlar sek sek oynardık..
ama kaderimde varmışki o kadar kızın içinde talih beni buldu.
tam hatırlayamıyorum nasıl oldu ama benii mahalleden 3 çocuk boş bi apartmana götürdüler..sanırım bayılttılar çünkü hiç bişey hatrlamıyorum orası hakkında..
şuan bile kalbim nasıl atıyo,cunku ilk defa yazıya dokuyo ve ilk defa anlatıyorum birileri..ben kendime geldiiğimde gördüm bikaç abiyi.(bu kişilerin kim oldgunu hala biliyorum,kimisi evlendi,kimisi nişanlı)
Ben hemne eve gittim üzerimde beyaz atletim var çocugum işte anlamıyorumkii bişyden,acı vs hıc bısey hatrlamıyrm.
sadece anneme anlatmaya calıstgmı hatrlıyrm ama annemde düştünmü naptın demısti..
sonrada korkudan anlatamadım hiç bişey.daha sonra o mahalleden taşındıkk..
Ben büyüdüm kocamn bi kız oldum ama o içimdeki nefrette benimle büyüdü.hep polis olup onları öldürmek istedim,içeri atmak istedim.
hiç bişey yapamadımm:43:
o abiler için konu kapandı.bitti gitii
Ben..
ben de böyle kaldım işte:43:
şimdi nişanlıym,evlenicem ama çok afedersınız bakiremiyim değilmiyim bilmiyorum..kiii nişanlım için bu çok önemli..
eger değilsem nişanlıma nasıl acıklıycam,bu durumu nasıl anlatıcamkii..
ama yemin ederim ki kimseyle ilişkiye girmedim daha öncee,kımseye yaklaşmadım.
tanıdık çıkar diye doktorada gidemiyorum..kimseye bişeyde anlatamıyorum.tek başıma nasıl nasıl nasıl dyip duruyorum.
ne yapmalıyım Allah rızası için bana yardım edin..:43:

Teşekkür ederim yorumlar için

Bence orda tecavüz gibi bir şey olmadı bayılsanız bile anneniz farkederdi ki 7 yaşında bi çocuk annesine mutlaka anlatırdı bu 3 kişi sizle yaşıtsa böyle bir şey olacagını sanmıyorum. doktora gidin ve evlilik öncesi bilgi almak istiyorum diyip bilgi alın zaten hasta gizliliği var hem kendi isteginizle olmamış bir şey şu erkekler yok mu ah erkekler :(

Son düzenleme:
canım;
o kadar coooooooooook uzuldum kı anlatamam..basına herhangı bırsye gelmemıs olsa bıle o hayvanların sana yapmıs oldukları berbat bırsey...yaın boyle ııcm cız ettii...dıyecek bırsey de bulamıyorum..
yazmak bıle benı rahatsız edıyor ama tecavuz etmıs olsalardı 7 yasında kı bır cocouk bu acıyı cabuk atlatmazdı..manevı acıdan bahsetmıyorum..sen anlatmasan bıle aılen mutlaka bunu farkederdi..yanı evlılıgımde ılk gece ılıskıden sonra ben ısteklı oldugum halde acısı hemen gecmedıyse zorla bır ılıskıde hele kı 7 yasındakı cocukda ızlerı hemen gecmezdı bence bırsey yapmamıstır sana yok dayanamıycamm adii pezevenkler ..o konuda bence rahat olmalısın ..ama yasadıgın manevi acıyı bunca yıl kendı basına tasımak zorunda olman da cok guc..dr a gıdıp muayene de olabılırsın en azından ıcın rahatlar..

doktorada 7 yasında bunu yasadım dıyememki,nişanlımla yakınlaştık mı dıyım.suraya bak kardeş ,benım hatam olmayan seyı bıle, ben yalan atarak günaha sokuyolar ve bedelini ben ödycem

doktora soyle canım bırsey olmaz..yanı kucukken boyle bır olay oldu ama ben tam hatırlamıyorum hayal meyal de..3 kısı demek zorunda degılsın..cekınme onalra ne yasayanlar gelıyordur ..gıt kı ıcın rahat etsın

doktora soyle canım bırsey olmaz..yanı kucukken boyle bır olay oldu ama ben tam hatırlamıyorum hayal meyal de..3 kısı demek zorunda degılsın..cekınme onalra ne yasayanlar gelıyordur ..gıt kı ıcın rahat etsın

hanii bu devırde ınsanlar yok düştüm bozuldu, yok böyle oldu diye gidiyolar ya,ben gercegı soylıycem,içinden dıcekki doktor 'senın gibi neler geliyo bana' yalan atyrm zannedıcek emınım.ama gidicem doktora karar verdim

Son düzenleme:
oncelikle o domuz serefsiz sokak kopeklerine abi demen cok sinirlendirdi beni. ayrica onlari taniyorum diyosun kimi evlendi kimi nisanli nasil oluyor da sezsiz kaldin simdiye kadar. komsunuz falanmi bunlar yoksa ay rezalete bak. bak cnm eger dogruysa anlattiklarin hemen bir kadin dogumcuya git uzak bir hastane olsun. nisanliyim kizlik zarima baktiricam de esnek mi kalinmi falan ogren. kimsye soyleme sakin katiyyen artik aradan yillar gecmis. insallah bisey yoktur ki varsa diktir baska care yok. bunu tek basina yapmak zorundasin allah biliyor senin gunahi. degil bu. cesaretli ol yardim isteme sakin ama senin cinsel hayatini olumsuz etkiler mutlaka pisikiyatriste git destek al.uyusturup dikerler meraketme durumuna cok uzuldum.

merhaba kızlar..
İlk defa bu yaşadıklarımı cümlelere döküyorumm..daha öncede ben nişanlımla ilgili bişyler yazmıştım sağolun akıl verip cvplayanda olmuştu.
şimdi bambaşka bişey anlatıcam size..aslında bu benımle mezara gidicek bi sır...
ama evlenicem nisanda ve napıcağımı bilmiyorum.
belkide bana yalan atıyor diyen çıkabilir içinizden..Ama vallahii billahi doğru anlatıcaklarım..ben bunları nasıl yazıcagmı bile bilmiyorum.
o yüzden bilinç aldım berbat..taaa kii 7 yaşımdan beri..
geliyim konuya..
benim ailem biraz serbest bizi çocukken sokağa bırakır oynardık arkadaşlarımızla,ip atlar sek sek oynardık..
ama kaderimde varmışki o kadar kızın içinde talih beni buldu.
tam hatırlayamıyorum nasıl oldu ama benii mahalleden 3 çocuk boş bi apartmana götürdüler..sanırım bayılttılar çünkü hiç bişey hatrlamıyorum orası hakkında..
şuan bile kalbim nasıl atıyo,cunku ilk defa yazıya dokuyo ve ilk defa anlatıyorum birileri..ben kendime geldiiğimde gördüm bikaç abiyi.(bu kişilerin kim oldgunu hala biliyorum,kimisi evlendi,kimisi nişanlı)
Ben hemne eve gittim üzerimde beyaz atletim var çocugum işte anlamıyorumkii bişyden,acı vs hıc bısey hatrlamıyrm.
sadece anneme anlatmaya calıstgmı hatrlıyrm ama annemde düştünmü naptın demısti..
sonrada korkudan anlatamadım hiç bişey.daha sonra o mahalleden taşındıkk..
Ben büyüdüm kocamn bi kız oldum ama o içimdeki nefrette benimle büyüdü.hep polis olup onları öldürmek istedim,içeri atmak istedim.
hiç bişey yapamadımm:43:
o abiler için konu kapandı.bitti gitii
Ben..
ben de böyle kaldım işte:43:
şimdi nişanlıym,evlenicem ama çok afedersınız bakiremiyim değilmiyim bilmiyorum..kiii nişanlım için bu çok önemli..
eger değilsem nişanlıma nasıl acıklıycam,bu durumu nasıl anlatıcamkii..
ama yemin ederim ki kimseyle ilişkiye girmedim daha öncee,kımseye yaklaşmadım.
tanıdık çıkar diye doktorada gidemiyorum..kimseye bişeyde anlatamıyorum.tek başıma nasıl nasıl nasıl dyip duruyorum.
ne yapmalıyım Allah rızası için bana yardım edin..:43:

Teşekkür ederim yorumlar için

Eğer başına böyle bir olay geldiyse, 7 yaşından beri vajinan kendini toparlamıştır. Yüksek ihtimal bakiresindir yani-yaşadıysan bile-.
Yine de bir muayene olabilirsin.

Ben başına böyle bir olay geldiğini sanmıyorum, zira gelmiş olsaydı ebeveynlerin muhakkak anlardı. Tabi çok ilgisiz değillerse.

oncelikle o domuz serefsiz sokak kopeklerine abi demen cok sinirlendirdi beni. ayrica onlari taniyorum diyosun kimi evlendi kimi nisanli nasil oluyor da sezsiz kaldin simdiye kadar. komsunuz falanmi bunlar yoksa ay rezalete bak. bak cnm eger dogruysa anlattiklarin hemen bir kadin dogumcuya git uzak bir hastane olsun. nisanliyim kizlik zarima baktiricam de esnek mi kalinmi falan ogren. kimsye soyleme sakin katiyyen artik aradan yillar gecmis. insallah bisey yoktur ki varsa diktir baska care yok. bunu tek basina yapmak zorundasin allah biliyor senin gunahi. degil bu. cesaretli ol yardim isteme sakin ama senin cinsel hayatini olumsuz etkiler mutlaka pisikiyatriste git destek al.uyusturup dikerler meraketme durumuna cok uzuldum.

bazılarınızın inanmayabilecegını söylemiştim ama dogru anlattıklarım rabbim görüyo biliyo.
bilmıyrmki ozamna ne düşündüm,korktum söyleyemedım sanki benım suçummuş gibi.
peki ben gittiğim zaman diktirsem hemen o gün rahat rahar yürüyebilirmym.rhat hareket edebilirmiyim bilmyrm.
bunca yıl kımseye söylemedim gerek ağladım,bagrındım,sınırımı ailemden cıkardım,sebepsiz aglamaya basladım ailemce sebebsz tabi
bu durum bende aşırı sinirle kaldı.cok sınırlı bı yapım var tahammülsüzüm her konuda.deliriyorum bianda.belkide bunla ilgilsi yoktur bılmıyrm yaaa

doktora git muayene ol ama başına bir şey geldiğini düşünmüyorum.daha küçücükmüşsün.kanaman olurdu.kanama olsa annen de illaki farkederdi:34:

Allah bu tur insanlari kahretsin....
ama sende tam emin degilsin olup.olmadigina....
ama duydugum kadariyla basindan bu tur olay gecenlerde kucuk yasta....
eger ilerki yillarda hic iliskiye girilmemissi kucuk yasta oldugu icinkizlik zari yirtilsa bile kaynayabiliyor.....

yinede emin olmak istiyirsan bir dr git....
ama gittigin drdan emin olkimisi para icinde olsa kandirip bozulmayan zari dikiyorlar....
kimsede Allah korkusu kalmamis....

Kaç yaşındasınız? Cinsellik ile ilgili ne biliyorsunuz ya da? Evleneceksiniz bir de. Bence evlilik için henüz hazır değilsiniz. Zira bakire olsanız dahi parmağınızı sokmanızın bekarete zarar vereceğini bilmeniz gerek. Bilmelisiniz.

Hayır kendiniz anlayamazsınız bakire olup olmadığınızı. Zira kızlık zarı vajina girişinden birkaç santim içeride bulunur. Jinekolog ışık yardımıyla vajina girişini biraz aralayarak zarı kontrol eder ve hasar olup olmadığını size söyler. Bunu yaparken de vajina herhangi bir cisme maruz kalmaz. Parmak yahut nesne gibi. Siz de bunu yapmayın.

Sakin olunuz. Gerçekten tecavüze uğramış olsaydınız "üstelik 3 kişi tarafından" o küçücük yaşta ciddi hasar görürdü bünyeniz. İçinizin rahat etmesi adına önce bir jinekoloğa sonra da bir psikoloğa gidin. Bunlara gittikten sonra da biyolojik yapınız ve cinsellikle ilgili bilgi alabileceğiniz kitaplar okuyun yahut internetten araştırın. Evlenmeden önce mutlaka yapın bunu...

Bekaretten ziyade önemsemeniz gereken asıl unsur ruh sağlığınızdır. Önceliğiniz zar değil, ruhunuz olsun. Lütfen.

Kizlik zari denilen sey aslinda zar degildir, vajinanin girisinde bir siskinliktir. Jinekelog bir kadinin bakire olup olmadigini göremez. Siz sadece o hafta atiyorum seks yaptiysaniz, jinekolog sadece o siskinligin biraz zedenlendigini görebilir. Ilk gece kanamada aslinda kadinin rahat olmamasindan ve erkegin fazla agresif olmasindan kaynaklaniyor. Yoksa kadin rahat ise, hiç bir sorun çikmiyor, kanda çikmiyor.

Bu arada bekerat elbette parmak ile kaybedilmiyor. Insan bekaretini bilinçli bir sekilde biriyle cinsellik yasadiktan sonra kaybediyor.

Konu sahibine sunu söylemek isterim: Lütfen seni her halin ile kabul etmeyen biriyle evlenme. Seni sadece zardan ibaret olarak gören biriyle evlenme. Öyle erkekler kendilerini hep kadinlardan daha üstün görürler ve genellikle öyle erkekler ile evlenen kadinlar mutsuz kaliyorlar.

Çok basit doktora gidip öğreneceksin ve nişanlınla da durumu paylaşacaksın, aynen anlatacaksın.
Ha arka planı ruhsal zararı basit değil tabi ama senin ilk korkun bunu nişanlına nasıl söyleyeceğin bunu paylaşırsan atlatmanda yardımcı olur eğer seni gerçekten seven bir adamsa.

Kizlik zari denilen sey aslinda zar degildir, vajinanin girisinde bir siskinliktir. Jinekelog bir kadinin bakire olup olmadigini göremez. Siz sadece o hafta atiyorum seks yaptiysaniz, jinekolog sadece o siskinligin biraz zedenlendigini görebilir. Ilk gece kanamada aslinda kadinin rahat olmamasindan ve erkegin fazla agresif olmasindan kaynaklaniyor. Yoksa kadin rahat ise, hiç bir sorun çikmiyor, kanda çikmiyor.

Bu arada bekerat elbette parmak ile kaybedilmiyor. Insan bekaretini bilinçli bir sekilde biriyle cinsellik yasadiktan sonra kaybediyor.

Konu sahibine sunu söylemek isterim: Lütfen seni her halin ile kabul etmeyen biriyle evlenme. Seni sadece zardan ibaret olarak gören biriyle evlenme. Öyle erkekler kendilerini hep kadinlardan daha üstün görürler ve genellikle öyle erkekler ile evlenen kadinlar mutsuz kaliyorlar.

Genellikle konularda konu sahibinin dışında kimseye cevap verip konuyu dağıtmak istemiyorum ama tutamadım kendimi. Hymen kelimesinin kökenine inip evlilik tanrısının adı olduğunu belirtmek isterim ancak o kadar köke inmeden üzerinden geçeyim sırf sizin şişkinlik iddianız yüzünden. Bittabi adına zar diyoruz diye soğan zarına benzetmiyor ya da bunu iddia etmiyoruz. Ancak tüm kadınlarda bulunmayan, yüzdeye vurulduğunda birçok kadında bulunan, şişkinlik olarak adlandıramayacağımız bir yapıya sahip dokudur bu hymen. Hatta çeşitleri de mevcuttur.
Hymen anularis, hymen semilunaris, hymen cribriformis, hymen septata vs diye uzar bu liste. Bu çeşitlilikten yola çıkarak, evet parmak ile zedelenebilir. Hatta bozulabilir. Hatta sadece parmak ile kan gelmesi sağlanabilir.

He siz bekaret kelimesini kullanırken bir dokudan çok daha farklı ve esasında doğru anlamı kast ettiyseniz bittabi bekaret parmak ile kaybedilmez. Ancak o doku parmak ile zedelenebilir. Ki konu sahibinin öğrenmek istediği de budur.

Jinekoloğun "Ehehe gecen çok iyi geçmiş. Kaç kez olmuş ohoo enişteye de maşallah" diyeceğini iddia etmedim zaten. Dokunun zedelenip zedelenmediğini anlayabileceğini belirttim. Bunca ders gördüm bu hususla ilgili "Bölümümle alakalı olarak" böylesini görmedim arkadaş. Muhalefet güzeldir, yersiz olmadığı sürece. Öyle bir yorum yapmışsınız ki, la acaba hymen diye bir şey yok mu? Bu benim hayali arkadaşım mı diye şüphe ettim. Neyse ki hafızam bana ihanet etmedi.

Edit: Ayrıca ilk gece kadının korkusundan erkeğin agresifliğinden kan oluyor. Bunlar olmazsa kan olmaz demişsiniz. Zannımca bu çok yanlış bir bilgi. Kanın gelmesi hymen'in yapısı ile alakalıdır. Hiç gelmeyebileceği gibi "Taraflar ne kadar rahat olursa olsun" yapısı ile alakalı olarak her halükarda gelebilir de.

Son düzenleme:

.

Kezinlikle katilmiyorum.
parmakla ve hata tamponla bile bozulma riski var!

Nişanlın sen 7 yaşındayken -eğer olduysa- tecavüze uğradın diye senden ayrılacaksa yazıklar olsun! O yaşta bebeği leyleklerin getirdiğini sanıyorken.... Ahlaksız vicdansızların sana -olur da- yaptığı bu zulüm yüzünden ayrılırsa, adinin ta kendisidir o.. Muhtemelen sen bu psikolojiyle ilişki bile kuramayacaksın ve yine suclanacaksın o çok sevgili nişanlın tarafından. Acilen psikolojik destek al ve muayene ol canım bir şekilde. İçin rahatlasın inşallah.

kesinlikle doktora gitmelisin...

doktorun düşüncesinden sanane inansın ya da inanmasın o onun sorunu.. sen de ki küçükken başıma bir şey geldi ama bilemiyorum hatırlayamıyorum yakında evlenicem ama bu şüpheyle olmaz öğrenmek istiyorum de...

bence ablan varsa kesınlıkle paylas onun doktoru falan varsa beraber gidin.. çok daha rahat edersin...

kendine bu gününden sonra ki günleri de düğününü de bu belirsizlikle yaşamamalısın kendini cezalandırmak gibi bir şey bu...

ayrıca psikologa da mutlaka gidin nişanlının seni öpmesinden tiksiniyorsan nasıl evlenmeyi düşünüyorsun ki?

içiniz rahat etmeyecekse doktora gidiniz.
ki bence yerinde duruyor.
parmakla felanda kurcalamayın.

nişanlınıza gelince..
sizi zar olarak gören biri kendi daha önce böyle bir münasebette bulunmuşmu bulunmamışmı ?
yani bakire isteyen bakir gelsin ( şahsi fikrimdir )

doktora gidipte öğrenebilirsin diye düşündüm ilk bakışta ama bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun.

Bide erkeklerin şu zara takılmalarına sinir oluyorum ya bütün zorlukları kadınlar çekiyor:50:

allah yardımcın olsun cok zor seyler allah kımseye yasatmasın opıslıklerıde allah bıldıgı gıbı yapsın ben kac yasındaydım hatırlamıyorum 5 gıdıyordum sanırım mahallede 5 yaslarında bı kucuk kız vardı bızımde komsumuz vardı aynı bınadaydık 17 yaslarında felandı serserının pıslıgın tekıydı bıgun okucuk kızı kolundan surukleyerek aglatarak bınanın merdıvenlerınden cıkırıyormus evıne goturuyormus bı komsu kızın aglama sesıyle kapıyı acıyor kızı elınden alıyor bagırıyor pıslıge sonra aylesıne anlatıyor komsu olanları ama aylesı ınanmıyor komsuya bagırıyor allah herkezı boyle pıslıklerden korusun allah yardımcın olsun sabır versın doktora gıtsen keske

Back