Allah rızası için yardım

hytr

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
89
0
6
34
İstanbul
merhaba kızlar..
İlk defa bu yaşadıklarımı cümlelere döküyorumm..daha öncede ben nişanlımla ilgili bişyler yazmıştım sağolun akıl verip cvplayanda olmuştu.
şimdi bambaşka bişey anlatıcam size..aslında bu benımle mezara gidicek bi sır...
ama evlenicem nisanda ve napıcağımı bilmiyorum.
belkide bana yalan atıyor diyen çıkabilir içinizden..Ama vallahii billahi doğru anlatıcaklarım..ben bunları nasıl yazıcagmı bile bilmiyorum.
o yüzden bilinç aldım berbat..taaa kii 7 yaşımdan beri..
geliyim konuya..
benim ailem biraz serbest bizi çocukken sokağa bırakır oynardık arkadaşlarımızla,ip atlar sek sek oynardık..
ama kaderimde varmışki o kadar kızın içinde talih beni buldu.
tam hatırlayamıyorum nasıl oldu ama benii mahalleden 3 çocuk boş bi apartmana götürdüler..sanırım bayılttılar çünkü hiç bişey hatrlamıyorum orası hakkında..
şuan bile kalbim nasıl atıyo,cunku ilk defa yazıya dokuyo ve ilk defa anlatıyorum birileri..ben kendime geldiiğimde gördüm bikaç abiyi.(bu kişilerin kim oldgunu hala biliyorum,kimisi evlendi,kimisi nişanlı)
Ben hemne eve gittim üzerimde beyaz atletim var çocugum işte anlamıyorumkii bişyden,acı vs hıc bısey hatrlamıyrm.
sadece anneme anlatmaya calıstgmı hatrlıyrm ama annemde düştünmü naptın demısti..
sonrada korkudan anlatamadım hiç bişey.daha sonra o mahalleden taşındıkk..
Ben büyüdüm kocamn bi kız oldum ama o içimdeki nefrette benimle büyüdü.hep polis olup onları öldürmek istedim,içeri atmak istedim.
hiç bişey yapamadımm
o abiler için konu kapandı.bitti gitii
Ben..
ben de böyle kaldım işte
şimdi nişanlıym,evlenicem ama çok afedersınız bakiremiyim değilmiyim bilmiyorum..kiii nişanlım için bu çok önemli..
eger değilsem nişanlıma nasıl acıklıycam,bu durumu nasıl anlatıcamkii..
ama yemin ederim ki kimseyle ilişkiye girmedim daha öncee,kımseye yaklaşmadım.
tanıdık çıkar diye doktorada gidemiyorum..kimseye bişeyde anlatamıyorum.tek başıma nasıl nasıl nasıl dyip duruyorum.
ne yapmalıyım Allah rızası için bana yardım edin..

Teşekkür ederim yorumlar için

gidip muhane olacaksin baska caresi yok canim.
dedigin yaslarda ayni seyleri bende yasadim, ama seninki biraz daha urkutucu geldi.
ben ogle boyle buyudum ve evlenirken senin gibi korktum, fakat doktora gidip muhane olmadimda.
ilk gece, bir hafta, 8 ay neler cektim, hala cekiyorum. Basima okadar pis bir is gelmemis allahdan, ama orana burana birinin dokunmasi bile senin pisikolejini etkiler.

insallah okadarini sana yapmamislardir..

eyer olduysada yapacak bir sey yok.... durumunu kabulenir, bir psikologa gidersin..

ama anlamadigim bir sey,hala abi diyorsun domuz, hayvan diyecegine..
benmi sinirden hizli okdudum bilemedim:)

Son düzenleyen: Moderatör:
allah onların belasını versın inşallah!! kendi kızlarının başına gelse ne yaparlardı acabaa???!!

canım eger tecavüz ettiler ise bence o bölgende kuvvetli bi acı ağrı hissederdin ayıldıktan sonra.bide kan tabiki.
kan görmedinmi hic? mesela olaydan sonra tuvalette kucuk tuvaletını yaparken,peceteyle silerken veya külotunda hıc kan yokmuydu? heralde yok cunku bahsetmemişsin..ben kızlıgının gittigini pek sanmıyorum ama evlilik arifesindesın, evınıze mumkunse en uzak bı hastaneye git kontrol yaptır.için içini yemesinden iyidir.nişanlınada söyle desemmi diye düşünüyorum ama tepkisi ne olabilr en iyi sen tanıyosun onu..
o yuzden söyleyıp soylememe konusuna sadece sen karar vereceksin. kaş yaparken göz çıkarmakta var..

çok üzüldüm yaşadıklarınıza, 7 yaşında bir çocuğun başına mahallede bunların gelebilme ihtimali bile korkunç.
bence önce bir psikologa gidin, onlar gerçekten ne yaşadığınızı su yüzüne çıkartabilirler bazı tekniklerle (hipnoz vs).. hem de içinizdeki acıyı, kini atmanıza yardımcı olurlar ki bu daha önemli..
sonra da bir kadın doğum doktoruna muayene olun, kafanızdaki soru işaretleri tamamen kalksın.. düşündüğünüz gibiyse sizin zaten ne suçunuz var ama anlatsanız anlamayacak insanlar malesef o yüzden hymenoplasti yaptırın güvenilir bir doktora (toplumun çoğu böyle, daha önce bir ilişki yaşadığınızı düşünüp yalan söylediğinize inanabilir ya da size inansa da psikolojik olarak bu durum onu da ağır etkileyebilir gidip intikam almaya çalışabilir o kişilerden vs vs) Bence siz sadece kendi ruh sağlığınızı önemseyin .. Bu tip operasyonlara karşıyım normalde ama siz kimseyi aldatmış olmayacaksınız sonuçta..

Donuğum biliyomusun ,hıc bi hıs yok,Rabbım görsün onların cezalarını
kımseye güvenıp gıdemıyrmki,iyanıma kımiı alıyım giderken tek gidemem..
nişanlım bazen öpmek istyo tıksiniyorum istemıyorum onuda.
eger olduysa diktireyi bile dşündüm ama nasıl yapıcam bılmıyorum

Nasıl bir psikolojiyle büyümüşsünüzdür Allah bilir çok fena.Sizin muhakkak gidip kontrol olmanız gerek eğer bu içinizi rahatlatacaksa.Ayrıca birde psikoloğa gitmenizi öneririm.Bizim mahalallede de böyle bir olaya denk gelmiştik biz küçükken bir komşumuzun kızına aynı şey oldu 2 3 erkek aşşağı kömürlüğe götürmüşler tam kıza zarar verecekken ailesi fark ediyor adamlar apar topar kaçıyor.Yakalandılar mı bilemiyorum ama maalesef etrafımızda insan kılıklı şeytanlar var.Çocuklarımıza sahip çıkmalı gözümüzden sakınmalıyız zira her yerde böyle çakallar mevcut..

Allah kahretsin ki bir cok hemcinsimizin basina geliyor
O zaman anlatmamissin simdi de kimseye bir sey deme
Git gizlice muayene ol
ve psikolojik yardim al...

yooook kesınlıkle söyleyememmm
ayrılır benden istemez benii
işte dyorum ya hiç bişy hatrlamıyrm,kan acı hıc bısey hıssetmedım,belkide uyusturdular benı bılmıyrmkii
yada kucugum bilinc altım sildi kötü bi olay diye onuda bilmıyorum

hymenoplasti ne oluyo,hiç bilgim yok bu konularda ne olur ksuura bakma.başkasıyla beraber oldum sanırlar kım inanırki 7 yasında kım napsın senı dicekler,afedersın ne göğus var ne bacak,ergen bile değilim.peki bişey sorucam ben gayet normal bı sekılde adet gördüm 15 yasımda.bunu etkılermıydı eger bozulduysa.yoksa ne olursa olsun adet olurmuydum.ayy cumlelerı bırlestremıyrm artık,umarım anlamıssındır

Allahin vicdansizlarina abi diye hitab etmene gerek yok canim.. Bunu sana yapanlar insaAllah tez zamanda belalarini bulurlar..

Muayene ol mutlaka.. Nisanlin icin degil kendin icin..

Gercekten cok uzgunum senin adina.. Tek basina bu yukun altindan kalkamayabilirsin.. Destek almani tavsiye ederim.. Doktor psikolog yakin bir dost ne bileyim bir sekilde yasadigin travmayi atlatmalisin..

Allah yardimcin olsun..

Allah kahretsin ki bir cok hemcinsimizin basina geliyor
O zaman anlatmamissin simdi de kimseye bir sey deme
Git gizlice muayene ol
ve psikolojik yardim al...

bi arkadasımı alsam yanıma anlatsam onada sonra bunuda bana koz olarak kullanırlarsa ileride.hayat ne olacagı bellimi
kımse bılmezken herkes duyar ..
tekte korkuyrm gitmeye offfffffffffffffffffffff

canim zaten guvenip kimse ile gitme!
inan tek basina yapman en hayirlisi senin icin:)
yapacaksan, ablan varsa, kiz kardesin varsa olabilir. Onun disinda kimseye guvenme zaten:)

Vallah bende dusunmustum diktirmeyi, ama ayni kan gelirmi bilmem..
ben herseyi olacagina burakmistim, zaten esime anlatmistim fakat hemen hemen hatirliyordum, zadece hatirlamiyorsam ya o okadar diye korkuyordum. yani benim senin kadar kotu bir sey gelmedi basima ama, piskolejim etkilenmisti. mesela esimle birlikte olurken kendimi cok siktim, vajinam agriyordu 8 ay boyunca, sonra hic o dedikleri rahatlama, hisi simdiye kadar bile hisetmedim:)
onunmu etkisi var bilmem ama sen hem muhane ol hemde bir usmanla konus. benim gibi yapma

Son düzenleyen: Moderatör:

sanırım rabbım hep benım yanımda oldu..sürekli gülen bı ınsanımdır elhamdüllillahh..
21 senedir bununla yaşıyorum.kımseye söylemeden,kimseye çaktırmadan.yardım almadan.
belkide bilinç altım çökük belkide evlendıgım gün çıkıcak gerçek bilincim ortaya

Anlattıklarınız gerçek ise ya da doğru hatırlıyor iseniz 7 yaşında bir çocuğun cinsel birlikteliği sağlıklı bir şekilde atlatması imkansızdır. Mutlaka yırtık, aşırı kanama yahut zedelenme olur. Her halükarda anneniz anlardı. Anneniz anlamasa dahi, henüz gelişimini tamamlamamış bir vajina, böyle bir eylem karşısında mutlak suretle hasar görürdü ki, acı ve ağrıdan ziyade hastanelik olurdunuz.

Dolayısıyla hiç sanmıyorum bekaretinizin bozulduğunu. Anal yoldan tecavüz olduğunu varsayalım. Yine de hafife alınamayacak ölçüde bir hasar ve kanama oluşurdu. İlla ki siz ve aileniz fark ederdi. 7 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz yahu...

Olayın ayrıntılarını hatırlamıyor oluşunuzun sebebi belki de gerçekten bir şey olmamasıdır. Travma sonucunda bu tür hatıralar silinebilir elbette. Lakin dediğim gibi fiziksel bir hasar oluşacağı için anlaşılmaması imkansızdır. Gelişimini tamamlamış yetişkin bir kadına dahi 3 kişi tecavüz etse, genital organında yırtılma ve aşırı kanama olur. Zorlamadan ötürü. Bu konuda rahat olun.

Kendimi dizginlemeye çalışarak, sadece sizi rahatlatmak adına bunları yazdım. Çocuk istismarı hakkında söyleyecek o kadar çok şey var ki. Ben susmak istiyorum.

Son düzenleme:

bencede:) ama dikatsiz annelerde var mesela, bende anneme sormustum, oda bilemedi zadece soyle dedi,
seni bir gun yikarken vajinan iltihaplanmis galiba ve hatirladigim kadari ile bir damla kadar kan gibi bir sey gordum demisti.
fakat yanlis hatirlamis demek, cunku esimle birlikte olurken hem zorlandik hemde kanamam cok olmustu

Allah belasini versin o pisliklerin
galiba ayni anda vajinismussunda
dr a gitmekden ba$ka çaren yok
uzerindeki kan bacaklarinda ,eteginde falan olsa annen anlardi duye du$unuyorum o olay oldugunda ..
yani du$me falanda olabilir o kanin sebebi .. ama acabalarla ya$anmaz , bi an once sonucu ogrenip gerekiyorsa çaresine bakmalisin

çok özür dileyerek yazıyorum buunu,bakiremiyim değilmiyim diye parmagımı bile sokmayı denedım ama tam anlamıyla yapamadım.korktum.ya bakıreysem o zaman ben kendımı atese atarım dedim.ben anlayabilirmıyım peki kendim bakire olup olmadıgımı.
burdan yada özelde bı sekılde cvplarsanız cok sevınırım

bir şey olduğunu sanmıyorum çünki hiç bir acı hissetmemişsin..ama devlet hastanesine gidip muayne olabilirsin,için rahat eder en azından..

şimdi kaç yaşındasınız?? adet görmüş olmanızın konuyla bir alakası yok malesef ama olaydan sonra kan vs olmadıysa belki de kızlık zarı ile ilgili kaygılarınız yersizdir.. google da "hymenoplasti" diye aratırsanız bilgilere ulaşırsınız.. bu operasyonu yapan bir çok kadın "kadın doğum doktoru" var sanırım.. internetteki yorumları okuyup (ki bu forumda da var) çok tavsiye edilen bir doktora giderseniz yalnız gitmekten korkmayın derim

öncelikle kesinlikle muayene ol kimse duymaz merak etme . gizlilik kuralı vardır. ailene bile söylemez doktaor. normal adetle ilgili sorunum var dersin gider fişini alır doktorla konusursun. boyle boyle dıye. emin olman lazım senin. vlenırsen o şüpheyle gecenide mahferdersin. sevdiğin kişiyide mutlu edemezsin. benim arkadaşmda küçükken bisikletten düşmüş ve şeyi sivvi bir taşa gelmiş hasar görmüş. bunu sevgilisine anlatmış ve zaten sevgiliside akrabasıymış onun yaşam şeklini herseyini bildiği için sorun yok ben sana güvenıyorum demiş. yani bende diger arkadaslar gibi aslında korkup bişey yapmadıklarını düşünüyorum en azından morluklar bı takım izler olması lazımdı vucunda inşallahta olmamısdır. geçmiş olsun.

Kaç yaşındasınız? Cinsellik ile ilgili ne biliyorsunuz ya da? Evleneceksiniz bir de. Bence evlilik için henüz hazır değilsiniz. Zira bakire olsanız dahi parmağınızı sokmanızın bekarete zarar vereceğini bilmeniz gerek. Bilmelisiniz.

Hayır kendiniz anlayamazsınız bakire olup olmadığınızı. Zira kızlık zarı vajina girişinden birkaç santim içeride bulunur. Jinekolog ışık yardımıyla vajina girişini biraz aralayarak zarı kontrol eder ve hasar olup olmadığını size söyler. Bunu yaparken de vajina herhangi bir cisme maruz kalmaz. Parmak yahut nesne gibi. Siz de bunu yapmayın.

Sakin olunuz. Gerçekten tecavüze uğramış olsaydınız "üstelik 3 kişi tarafından" o küçücük yaşta ciddi hasar görürdü bünyeniz. İçinizin rahat etmesi adına önce bir jinekoloğa sonra da bir psikoloğa gidin. Bunlara gittikten sonra da biyolojik yapınız ve cinsellikle ilgili bilgi alabileceğiniz kitaplar okuyun yahut internetten araştırın. Evlenmeden önce mutlaka yapın bunu...

Bekaretten ziyade önemsemeniz gereken asıl unsur ruh sağlığınızdır. Önceliğiniz zar değil, ruhunuz olsun. Lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…