Allah rızası ıcın yardım edın

ultrags

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
23
0
Arkadslar merhaba 8 haftalık hamıleyım fakat dr bebegı goremedı kese gozrunuyor dedı ama bebek yok dedı 1 hafta daha bekleyelım eger gene gormezsek alıcaz dedı ılk bebegımıde dusrmustum 6 haftalıkken cok korkuyorum bebegını 8 haftalıkken goren yada 8 haftalıkken kalp atıslarını duyan varmı varsa yazın lutfen cok caresızım cok korkuyorum doktor dedkı sunada6 haftalık gebelık gıbı gozukuyor 1 hafta sonra tekrar bakcaz sızce bebegımı gorebılırmıyız aranızda varmı bebgını 8 yada 9 haftalıkken goren yada bole bısey duydunuzmu yardım edın cok uzuluyorum herhangı agrımda yok kanammda yok sadece asırı mıde bulantım var lutfen kızlar cvp yazın?:KK43:(((

Ben burda çok okudum 8-9 haftalıkken bebeğini görenleri.Hemen telaş yapma belki geç döllenmedir onun için görülmemiştir.ıstersen başka bi doktora daha git için rahat edecekse.

uzme hemen kendını bencede gec dollenmedır kızıma hamılelıgımde sat 1 agustostu 22 eylulde gorebıldık..adetımı beklerken hamıle kalmısım..bana adet sokturucu bıle verdı doktorum ıcmedım tabı..sonucta sımdı 20 aylık bı kızım var..ıyı de ıcmemısım adet sokturucuyu

inşallah bebegin seninledir
böyle bir durum arkadaşımın başına gelmişti
onunda geç gözüktü
telaş etme bencede

inşallah bebişini görürüsün canım rabbim yar ve yardımcın olsun amain

Bazılarınınki geç görünüyor inş. en kısa zamanda görürsün canım sağlıklıdır minişin inş.

Allah razı olsun yuregıme su serptınız rabbım ne dıleıgınız ne muuradınız varsa hayırlara cevırıp sıze nasıp etsın hamıle arkadslkara kolay saglıklı dogum dılerım bebek ısteyenlerde hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın rabbım bırazda olsa ıcımde umıt var sımdı cok ama cok sagolun dr ıkıgun arayala kan testı ıstedı benden degere bakıcakmıs yukselıomu dıe kısmet rabbım ol dedımı olur rabbıme emenet mınık kurabıyem arkadslar gercekten benı ferhalattınız rabbımde sızı darda koymasın ınseallah

ben 7 haftalikken alttan ultrasonla bebegin kesesini gördüm ama kalp atislaini da duyduk. normalde 7 hafta cok erken ama, gec döllenme ihtimali de var canini simdiden sikma bence, bekle 1,2 hafta daha

Alttan ultrasonla net olarak bilgi verir doktorun bir dahaki gidişinde..benim de kalp atışını duyamamıştı 7 haftalıkken..alttan ultrasonla hemen görünüverdi minik kalbinin atışları....Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.....üzme canını..bu dünyada yiyecek ekmeği varsa tutunur bebişin sıkıca sana....:Saruboceq::Saruboceq:

CANM BNM KOMSUMNDA OLE OLMUS 8 haftada artık bebek yok bitirelim bu gebeligi demiş kardeside doktr demiş ki bi hafta daha bekleyelm ole demiş bi sonraki hafta gitmişler nokta kadar var anlayacagın gec dollenmeymiş simdi 7 aylık oldıu gün sayıyo korkma sadee dua et

bazilarinin gec gorunuyor gercekten bence de telas etme insallah bebecik en kisa gorunur:))

canım geç döllenme olmuştur..üzülme hemen
inş görürsün bebeğini:)

ben de bebeğimi 8. haftasında görebilmiştim.üzülme canım benim...Mevla herşeyin hayırlısını versin..arkadaşlara katılıyorum geç döllenme olabilir..bebeğin 6 haftalıksa zaten zor görünür...

insallah güzel haberler getirirsin. cok merak ettim. bende dün gördüm bebegimi benimki 6 haftalık. Allah sanada nasip eder insallah

Arkadslar gercekten ıcıme su serptınız hayırlıs rabbımden dularınız eksık etmeyın
soyleyın melekrınıze benım melegıme soldın annesıne gorunsun busefer benı bırakmasın rabbım hakkımızda hayırlısnı nasıp etsın ınseallah rabbım ol dedımı olur hayırlısı ınseallah haftaya carsamba melegımı gorurum arkadslar hepınzden allah razı olsun

Keseyi gördüysen kanamanda yoksa sıkma canını, büyük ihtimal geç döllenme olmuştu. Haftasına göre küçük göründüyse, mutlaka birdaha gittiğinde kalp atışlarınıda görürsün. Herşeyin hayırlısı olsun. Sen içini ferah tutki bebeğin sana tutunsun inşallah gönlüne göre olur herşey bebeğini kucağına alırsına.s.

X