ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN

eudamoniaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
13
0
27
ARKADAŞLAR 5 SENE ÖNCE SİSTİT OLDUM. OGÜNDEN SONRA BİR SÜRÜ ANTİBİYOTİK VE KREM KULLANDIM. EVET SİSTİT GEÇTİ AMA MANTAR KALDI.... TAM BEŞ SENEDİR YANMA KAŞINTI BATMA HİSSİ. GEÇMİYOR GEÇMİYOR. HAYATIM ZİNDAN OLDU. TÜM TESTLERİM TERTEMİZ. PROBİYOTİK KEFİR ELMA SİRKESİ İLAÇ KREM FARKLI FARKLI DOKTORLAR.. PSİKOLOJİM BOZULDU. BEN NE YAPICAM. HAYATIMA BÖYLE DEVAM EDEMİYORUM. YENİ MEZUNUM STAJA BAŞLADIM. İYİ DOKTORA GİDİCEK PARAM DA YOK. DEVLET HASTANELERİ DE UMURSAMAZ BİR ŞEY YOK DİYİP YOOLUYORLAR. LÜTFEN BANA YARDIM EDİN DAYANAMIYORUM ARTIK.

Lavobayi kullandığında ve de banyoda vajinal bölgene dayanabileceğin kadar sıcak su kullan benim de vardı yanma çok fenaydı yemin ederim ağlıyordum ama sıcak su kullandım şuan çok şükür geçti ayrıca tarlusal diye bı kremde var onun da faydasını gördüm

Yine de doktora danisin ama itraspor diye eski bir mantar ilaci var. 80 tane olandan almisti ablam ayni sizin gibi dayanamiyor surekli tekrarliyordu. Ilk zamanlar sabah aksam gunde 2 tane icmisti 1 hafta sonra gece 1 e dusurmustu. Inanin 1-2 hafta mantar tamamen bitene kadar kullandi o ilaci. Sonra gecmisti. Tabi bu ilac karacigere zarar veriyor doktora danismadan kullanmamak gerek

Nioli yağı damlatın iç çamaşırınıza, kesildiğini göreceksiniz inşallah.

Reklam gibi oldu ama yağı öneriyorum cidden, başka markalar da var tabi araştırın siz bulursunuz mutlaka.

Sağolun kızlar benim için dua edin lütfen cuma doktora gidicem antifungal duyarlılığın var vücüdun mantar ilaçlarına direnç gösteriyor farklı ilaçlar deniyecez dedi. Lütfen benim için dua edin iyileşeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…