slm arkadaslar 6 aylık bır kızım var 3 gundur hıc bırsey yemıyor 4 ayllıken ek besıne baslamasıktık önceden cok guzel yıyordu ama 3 gundur hıc bırsey yemıyor kasıgı gördugu anda basına cevırıp sallıyor ve aglmaya baslıyor dayanamıyorum bu durumu gögsumude bıraktı bıboronda almıyor ememıyor denemedıgım sey kalmadı ac karnına uyuyor yavrum öyle canım sıkılıyorkı aglıyorum artık dun cok kotu oldum yemıyınce bebegıme bagırdım sonra cok pısman oldum ama pskolojım bozuldu yemeklerını okdr guzel yapıyorumkı özenerek ıcıne neler koyuyorum suzuyorum ama hepsı cöpe gıdıyor gece uyurken bıboron verıyorm onuda almıyor acıkmak ne bılmıyor ıdrar tahlılı temız cıktı dr hersey normal dedı bı sorunda yok kızlar benım gıbı olan varmı Allah rızası ıcın yardım ıstıyorum cok zor bır durumdayım
Öncelikle sakin ol canım kendine telkin ver inan biz panik olunca herşey daha zor oluyor..Babası yedirmeye çalışsın belki onunla yiyebilir.Ben bazen öyle yapıyorum babası yemek verince yiyor kızım...Bir arkadaşımın kızı var annesi yemek verince yemiyordu bana getiriyordu ben verince nasıl yiyor bir görsen değişiklik mi istiyorlar artık bilmiyorum...Sen de dene istersen ya babasına ya a başka biri yemek versin belki yerr..canım zorlamasamda hıc bırsey yemıycek hıc bırsey yemeden nasıl dursun ne yapıcam bılmıyorum cok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?