• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için dua edermisiniz

dilek10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
72
0
26
Van
Ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelik oldu onca zorluğa rağmen ikinciyi denedik 4 gün önce kahverengi lekelenme dünde adet kanaması başladı mormalde test günüm yarındı ama kanama olunca bugün baktırttılar ve sonuç 22 doktor çok ümitlenme 2 gün sonra eğer yükselirse iyi ypksa yine düşecek dedi dün adet oldum tutmadı diyordumm bugünse ne olur değerim yükselsin diyorum ilk deneme gibi olmasın allah rızası için dua edermisiniz

Ben ettim canım duamı bebeğinede yolladım.Bence yükselecek değerin bol dinlen canım bende de cok kahve akıntı, pembe akıntı oldu.

İnşallah bebeğine kavuşursun en yakın zamanda tatlım

Ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelik oldu onca zorluğa rağmen ikinciyi denedik 4 gün önce kahverengi lekelenme dünde adet kanaması başladı mormalde test günüm yarındı ama kanama olunca bugün baktırttılar ve sonuç 22 doktor çok ümitlenme 2 gün sonra eğer yükselirse iyi ypksa yine düşecek dedi dün adet oldum tutmadı diyordumm bugünse ne olur değerim yükselsin diyorum ilk deneme gibi olmasın allah rızası için dua edermisiniz

rabbim bebeğini sana bağışlasın canım.düşük değerle başlayıpta gebeliği devam çok kişi okudum burda.seninkide inşallah öyledir.tutunma kanamasıda yaşıyor olabilirsin.rabbim yar ve yardımcın olsun...

Allah yardımcın olsun ümitsizliğe kapılma.Allahın dediği olur hayırlısı olsun.Olmazsada kendini çok üzme her şeyde bir hayır vardır.Dualarımız seninle.

allah razı olsun hepinizden rabbim inşallah dualarımızı kabul eder isteyen herkesede en kısa zamandada nasip eder

Back