Allah rızası için bir akıl verin yaa çok ihtiyacım var :(

Belkide ne yazicak nede ariyack..

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Olamaz yaaa Hala onlıne değil. Allah' ım viber' ı bozulsun açılamasın yeniden yüklemek zorunda kalsın yaaaa

Bosver buyuk ihtimal havalanip aramick o yuzden telini kapama bnce. Ararsada acar konusursn kusura bakma gezinirkn elim deydi faln dersin..

Yok canim ya gozukuyo bende valla arkadasi anlamadim. Cunku bn her gun kullaniyorum. Disarda 3gyi pek acmiyorum. Eve girdigimde hep esimin cagrisi olur gittin mi geldin mi diye..

Bosver buyuk ihtimal havalanip aramick o yuzden telini kapama bnce. Ararsada acar konusursn kusura bakma gezinirkn elim deydi faln dersin..

Ben olsam eger gercekten konusmak istememekte samimiysem her turlu silerim viberide silerim boylelikle tum baglarim kopmus olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burada sizlerle yazışınca rahatladım. O ilk anki panik ve heyecanım kalmadı çok şükür. Olaki ararsa da yanlışlıkla olduğunu zaten farkedince hemen kapattığımı söyleyeceğim. İnanmazsa da kendi bilir. Bekleyip göreceğim.

Yok canim ya gozukuyo bende valla arkadasi anlamadim. Cunku bn her gun kullaniyorum. Disarda 3gyi pek acmiyorum. Eve girdigimde hep esimin cagrisi olur gittin mi geldin mi diye..

Valla canım artık ne çıkarsa bahtıma Ararsa da yanlışlıkla olduğunu söyleyeceğim. Artık kısmet bekleyeceğim. Stresim azaldı. Sakinleştim. İyi oldu burada yazmam. Zaten eğer bir gelişme olursa burada yazarım.

Ben olsam eger gercekten konusmak istememekte samimiysem her turlu silerim viberide silerim boylelikle tum baglarim kopmus olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konuşmak istiyorum. Ama o adımı atacak kişi olmak istemiyorum. Ayrıca bu uygulamaları arkadaşlarımla konuşmak için kullanıyorum. Tamamen uygulamayı kaldırma gibi bir durumum olamaz.

Bence o yazsa bile cevap vermeyin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

her şeyde bir hayır vardır elinizde olmadan olmuş olan :) açın bence msj atarsa dokunmatik diye yanlışlıkla oldu dersiniz

Valla şimdi kardeşimden deneme yaptım. Neti tamemen kapatık öyle aradım. O an teli çalmadı ama neti açınca çağrı geldiğine dair bir bildirim aldı. Yani onada aynı şekilde bu bildirim gitmiştir. Artık ararmı sorarmı bilmem. Ama bu kötü oldu gerçekten.

seni iycek degil ya arasin konus olur biter ne utaniosun ? yanlislikla olduguna inanmaz bence yada acmazssin telefonuunu calinca telini ne kaptmaya gerek var ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bildirim gidersede en azından belki ıyı bısey olur..bu kız benım ıcın hala çabalıyor der mi der hıc belli olmaz..ama sakın bıdaha arayıp yanlıslıkla oldu deme cunku ınanmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…