• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için artık biri cevap versin beta HCG değeri 6,68 negatifmi

gayeyeye

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
24
5
6
25
Adetim 26-28 günde Bir oluyor 2-4 gün var 2 gün önce erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı bir kaç saat sonra bugünde kan verdim 6,68 çıktı sonuç beklemeden dönmem zorunda kaldım doktorla konuşmadım e nabizdan baktım negatifmi oluyor adetten 2 gün öncesi için çok düşük degilmi değer bu durumu yaşayıp yükselen varmi

Adetim 26-28 günde Bir oluyor 2-4 gün var 2 gün önce erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı bir kaç saat sonra bugünde kan verdim 6,68 çıktı sonuç beklemeden dönmem zorunda kaldım doktorla konuşmadım e nabizdan baktım negatifmi oluyor adetten 2 gün öncesi için çok düşük degilmi değer bu durumu yaşayıp yükselen varmi
Yükselebilir canım inşallah Allahın izniyle daha çok erken de olabilir gebeliğin

Canım pozitif gözüküyor ama 2 güne artısı önemli tabi. Gönlünce olsun🌸

Sonuc pozitif..Geç dollenme olabilir..
Dr teyit ettirin bugun degerinizi..Sağlıkla alın kucağınıza..

Benim adet günü verdiğim sonuç 16 çıkmıştı yani adete 2-4 gün Kala 6 normal iki gün sonra tekrarlayın ancak o zaman kesinleşir hamileliğin ilerlediği

Back
X