Allah rızası için akıl verin.nişanı atmayı bile göze aldım o derece kötüyüm :(

canım görümcelerinden ziyade yanında kalacak olan görümceye takıldım ben o size asla huzur vermeyecek gibi geliyor bana ne demek ya sen bize muhtaçsın sinir oldum yaaa ayrıca o niye sizin yanınızda kalacakmış ablalarında da kalabilir....nişanlına gelince sana davranışında hatalı ne demek ara sen söyle ablamlara bir erkek eşini araya sokupta görümceleriyle yüz göz olmasını istemez istememelinişanlının yapması gereken seninle ablalarının arasında dengeyi sağlayabilmek demekkı şimdiden sınıfta kaldı topu sana attığına görenişanlınla konuşmalısın canım bu durumu beni arada bırakma sonuçta onlar senin ailen gün gelir söylediğim sözler diken olur batar onlara dersin...seni arada bırakmasın ablalarıyla kendi konuşşun seni ezdirmesin yoksada bitir derim hoş zor banada demek kolay ama ailenede yazık ya kim ister çocuğunun ezik gibi evlenmesini ailen daha önemlı olmalıcanım birde ailen nişanlınla evlenmeni içten onaylıyorlar mı?

ailem kesinlikle karsı cıkmadı sırf seviyrum diye ama annem durumu yok diye istememişti babamda maddiyata önem vermeyen biri seviyosan evlen dedi tabii tanıyınca evlenmemizi istedi. nişanlımla konussakta anlamıyo beniii yanımızda kalcak görümcemde ablalarının yanında kalmak istmeiyo eniştelerinin yanında rahat edemiomus bizim evde abisi yabancı deil bende bayanım ya sorun olmaz diyo ben o görümce kısmını geçtim kabul ettim zaten anne babaları yokken nişanlıma destek veren sadece ufak görümcemmiş okurken askere giderken felan benm zoruma giden herseyde ortaya cıkan diğer görümcelerim. işin kötü tarafı herşeyi ben varken üstü kapalı yapıyolar ben yokken konusmuyolar ben napcam bilmiyom nişanlım az dayan diyor bekliyorum nolcak

bunca yıl beklemişsin gördüğüm kadarıyla nişanlını da çok seviyorsun... görümce yüzünden bitirmeyi dusunme bence

sen cok sessiz kalmıssın, her yaptıklarına eyvallah demişsin onlar da meydanı bos bulmus

agırlıgını koyu bundan sonra hem nişanlına hem gorumcelerine... sesini cıkarmadın mı eziliyorsun maalesef

görümceleri yüzünden sorun yasıyoruz onun dısında iyiyiz şükür. İyice konusucam bakalım hayırlısı

canım umarım evlenince benim tahmin ettiğim sorun olmaz ama müstakbel eşinin kardeşinin sizinle kalması sizin evliliğnizi çok yıpratır. ne rahat rahat oturup bi tv seyredip baş başa laflayabilirsiniz ne de söylemesi ayıptır rahat bir cinsel hayatınız olur. ben her şeyi bir kenara bırakırdım her şeyi kabul ederdim ama eşimin annesiyle ya da kardeşiyle ya da bir başka kişiyle aynı evde kalmayı kabul etmezdim.

Hani erkekti kardeşi? Hani askerden geliyordu?
Sonradan nasıl cinsiyet değiştirdi bu kardeş?
Konuyu ilk açtığınızda insanlardan sizden yana tepki versin diye erkek demişsiniz,o kadar komik ki bu yaptığınız.
Her konunuz onlardan ne kadar nefret ettiğinizi anlatıyor.Baştan beri nefretle anlatmışsınız ,ne kardeşi ne ablalarını istemiyorsunuz.
Bence yetimlere öksüzlere laf atmayı bırakıp en iyisi bir çocuk esirgeme yurduna gidin oradan mezun olanlaradan bir eş bulun kendinize.
Anası,babası,kardeşi ,dıdısı olmasın huzula mutlu mesut yaşayın ama dua etmeyi de ihmal etmeyin.
Bir gün evladım olur da bende ölürsem o çocuğun başına neler gelecek diye?
Ya sizin gibi nefretle beslenen birine denk gelirse,Allah korusun.
Yoksa erken ölmeyeceğinize evladınızı yetim veya öksüz bırakmayacağınıza dair bir sözleşmeniz mi var?
Madem bu kadar aile düşmanısınız neden kaç yıl flört edip evlendiniz bu adamla gerçi daha mayıs'da nişanlıymışsınız evlendiğiniz bile yalan olabilirde ,neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…