• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için akıl verin.nişanı atmayı bile göze aldım o derece kötüyüm :(

canım görümcelerinden ziyade yanında kalacak olan görümceye takıldım ben o size asla huzur vermeyecek gibi geliyor bana ne demek ya sen bize muhtaçsın sinir oldum yaaa ayrıca o niye sizin yanınızda kalacakmış ablalarında da kalabilir....nişanlına gelince sana davranışında hatalı ne demek ara sen söyle ablamlara bir erkek eşini araya sokupta görümceleriyle yüz göz olmasını istemez istememeli:47:nişanlının yapması gereken seninle ablalarının arasında dengeyi sağlayabilmek demekkı şimdiden sınıfta kaldı topu sana attığına göre:20:nişanlınla konuşmalısın canım bu durumu beni arada bırakma sonuçta onlar senin ailen gün gelir söylediğim sözler diken olur batar onlara dersin...seni arada bırakmasın ablalarıyla kendi konuşşun seni ezdirmesin yoksada bitir derim hoş zor banada demek kolay ama ailenede yazık ya kim ister çocuğunun ezik gibi evlenmesini ailen daha önemlı olmalı:34:canım birde ailen nişanlınla evlenmeni içten onaylıyorlar mı?

canım görümcelerinden ziyade yanında kalacak olan görümceye takıldım ben o size asla huzur vermeyecek gibi geliyor bana ne demek ya sen bize muhtaçsın sinir oldum yaaa ayrıca o niye sizin yanınızda kalacakmış ablalarında da kalabilir....nişanlına gelince sana davranışında hatalı ne demek ara sen söyle ablamlara bir erkek eşini araya sokupta görümceleriyle yüz göz olmasını istemez istememeli:47:nişanlının yapması gereken seninle ablalarının arasında dengeyi sağlayabilmek demekkı şimdiden sınıfta kaldı topu sana attığına göre:20:nişanlınla konuşmalısın canım bu durumu beni arada bırakma sonuçta onlar senin ailen gün gelir söylediğim sözler diken olur batar onlara dersin...seni arada bırakmasın ablalarıyla kendi konuşşun seni ezdirmesin yoksada bitir derim hoş zor banada demek kolay ama ailenede yazık ya kim ister çocuğunun ezik gibi evlenmesini ailen daha önemlı olmalı:34:canım birde ailen nişanlınla evlenmeni içten onaylıyorlar mı?

ailem kesinlikle karsı cıkmadı sırf seviyrum diye ama annem durumu yok diye istememişti babamda maddiyata önem vermeyen biri seviyosan evlen dedi tabii tanıyınca evlenmemizi istedi. nişanlımla konussakta anlamıyo beniii yanımızda kalcak görümcemde ablalarının yanında kalmak istmeiyo eniştelerinin yanında rahat edemiomus bizim evde abisi yabancı deil bende bayanım ya sorun olmaz diyo ben o görümce kısmını geçtim kabul ettim zaten anne babaları yokken nişanlıma destek veren sadece ufak görümcemmiş okurken askere giderken felan benm zoruma giden herseyde ortaya cıkan diğer görümcelerim. işin kötü tarafı herşeyi ben varken üstü kapalı yapıyolar ben yokken konusmuyolar ben napcam bilmiyom nişanlım az dayan diyor bekliyorum nolcak

bunca yıl beklemişsin gördüğüm kadarıyla nişanlını da çok seviyorsun... görümce yüzünden bitirmeyi dusunme bence

sen cok sessiz kalmıssın, her yaptıklarına eyvallah demişsin onlar da meydanı bos bulmus

agırlıgını koyu bundan sonra hem nişanlına hem gorumcelerine... sesini cıkarmadın mı eziliyorsun maalesef

bunca yıl beklemişsin gördüğüm kadarıyla nişanlını da çok seviyorsun... görümce yüzünden bitirmeyi dusunme bence

sen cok sessiz kalmıssın, her yaptıklarına eyvallah demişsin onlar da meydanı bos bulmus

agırlıgını koyu bundan sonra hem nişanlına hem gorumcelerine... sesini cıkarmadın mı eziliyorsun maalesef

görümceleri yüzünden sorun yasıyoruz onun dısında iyiyiz şükür. İyice konusucam bakalım hayırlısı

canım umarım evlenince benim tahmin ettiğim sorun olmaz ama müstakbel eşinin kardeşinin sizinle kalması sizin evliliğnizi çok yıpratır. ne rahat rahat oturup bi tv seyredip baş başa laflayabilirsiniz ne de söylemesi ayıptır rahat bir cinsel hayatınız olur. ben her şeyi bir kenara bırakırdım her şeyi kabul ederdim ama eşimin annesiyle ya da kardeşiyle ya da bir başka kişiyle aynı evde kalmayı kabul etmezdim.

Selam kızlar ,
Kimselere anlatamıyorum bazen en yakının bile el oluyor anlamıyor cünkü.Biz nişanlımla yaklasık 6senedir sevgiliyiz bu sene nişan yaptık ve agustosta evlencez ama ben bazı durumlardan kafamda soru işaretleri olusmaya basladı şöyleki nişanlımın ailesi yok öldüler biz okurken. bekar kardeşiyle kalıyordu onu bile kabul ettim tamam dedim aynı evi paylasıcaz ne kadar zıorda olsa evlenince.Durumu olmmadıgndan herseyi ortak yapıyoruz yaptıkta.Ancak öyle durumlar cıkıyorkii ablalarına laf söyletmio kötüde olsalar ben napiyim bi derdin varsa git konus diyor en son haddede su nişanlım ve kardeşinden sürekli para istiyolar ama direk para ver değilde yegenine bu alıncak acıtasyon yaparak laf ebelikleri yaparak resmen sövüşlüoylar diyim size.ben bi zaman sesimi cıkartmadım ama artık dayanamıyorum nişanlıma söylüodum ama bu huylarını sevmediğimi yada sevmediğim huyları varsa sölüodum keşke söylemeseydim geçenlerde benm yanımda kalcak kardeşi bize geldi ablası arıyor sürekli gelirken sunu al bunu all en son dayanamadım kıza dedimkii ya siz nasıl dayanıosunuz yaa sizin durumunzu biliolar nasıl böyle sürekli yok onu al yk bunu all yok sunu yap kaldıki ben kesinlkle takı,ev,düğün istemedm ben alttan aldıkca agzıma ettiler afedersnz.en son bana bu kadar alttan almama ragmen sen zaten ablalarımı istemiyosun muhtaç olmasan kardeşimide istemessn dedii sok oldum ya ne muhtacım ben ona o bana muhtac dedim sonucta o benm yanımda kalcak dedim birbirimize girdik artık su son 2 aydır sürekli bu kavgalar devam ediyor bktım bitmiş durumdayım. zoruma giden nişanlıma yardımdan cok zararları olan ablalları benden üstün tutuluyor biey dendiğindede git onlara söyle beni arada bırakma oluyorr soruyorum sizee gelinlik aldım ödemeyi kim yapar erkek tarafı değilmi ama ödemeyi benim babam yaptıı neden cünküü erkegee yük olmasın oda baska masrafını ödesn diye baskası olsa yaparmı yapmaz ama görümcelerim bi kere bile sormadı kızım bak düğüne az kaldı yardım edilcek bişey varmı diye onlar ha biree bizi sömürme dertlerinde.nişanlım evlenincee bu dedğin dertler olmayacak yüzleri olmaz yuvamız olcak öyle zırt pırt bişeyler isteyemez istesede vermeyiz diyor ama su an bana bunlar yüznden bagırıo kalbimi kırıyor ben nasıl güveniyim de evleniyim bu adamlaa hersey sevgi değilll su an 3 gündür nasıl beynim zonkluyoo anlatamam daha neler varda yazmaya ne mecalim var nede syf yetmez ne yapcam nolur yardım edin ayrılmak istemiyorum ama kendi sülalesi benden üstün gibi laf etmediğimde şeker gibiyiz süperiz ama bi agzımı kötü yöndee acarsam ozaman vay halimee :(

sLM Kızlar,
Nişanlımla uzun süredir sevgiliydik maddi konulardan dolayı erteledik düğünü.Anne ve babası yok Kendisiyle kalan bir erkek kardeşi var evlenmemz yaklasınca bende bazı korkular basladı.mesela tamam o cocuk askerden yeni geldi iş bulup durumu düzeltip evlenene dek bizde kalıcak amaa ben rahatsz olcam ne bilim kocam gelince rahat rahat oturamıcaz özel konuları sadece yatak odamızda konusucaz yaa baslı basına dert.bugün biraz daha actım konuyu nşanlım cok hassa bu konuda biraz dayan nolcak felan diyor dayanırım dayanmasına ama evlenince ilk zamanlardada bizle kalmaz inşallah dedim demez olaydım burnumdan getirdi lafı.sanki kötü bişey dedim onaa yoksa kardeşiyle ortak kurallara uyulduktan sonra ben napiyim benm sorunum insan evlendiğinde yalnız kalmak ister ilk zamanlar ama bunu anlamıyor o takmıs bi kere ben öyle dedim yaa beni cok kırdıı napcam bilmiyorum.
kardeşimi istemiyorsan direk yolları ayıralım dedi ben ona sonra kardeşini istememzlik olurmu benm demek istediğim baska desemde anlamadı dediğim dedik caldıgım düdük hesabı cok sinirli en son bayagı bi tartıstık.tamam o halde söyleyim cüneytee yengen seni istemiyo baska yer bul diyim deyip suratıma kapadı telefonu:(( kızlar ben napcam ben cok üzülüyorum sevdiğimi üzmek istemesdim ama anlamıyo takmıs bi kere kardeşini istemediğim lafına cok zor durumdayım yaa :((

Hani erkekti kardeşi? Hani askerden geliyordu?
Sonradan nasıl cinsiyet değiştirdi bu kardeş?
Konuyu ilk açtığınızda insanlardan sizden yana tepki versin diye erkek demişsiniz,o kadar komik ki bu yaptığınız.
Her konunuz onlardan ne kadar nefret ettiğinizi anlatıyor.Baştan beri nefretle anlatmışsınız ,ne kardeşi ne ablalarını istemiyorsunuz.
Bence yetimlere öksüzlere laf atmayı bırakıp en iyisi bir çocuk esirgeme yurduna gidin oradan mezun olanlaradan bir eş bulun kendinize.
Anası,babası,kardeşi ,dıdısı olmasın huzula mutlu mesut yaşayın ama dua etmeyi de ihmal etmeyin.
Bir gün evladım olur da bende ölürsem o çocuğun başına neler gelecek diye?
Ya sizin gibi nefretle beslenen birine denk gelirse,Allah korusun.
Yoksa erken ölmeyeceğinize evladınızı yetim veya öksüz bırakmayacağınıza dair bir sözleşmeniz mi var?
Madem bu kadar aile düşmanısınız neden kaç yıl flört edip evlendiniz bu adamla gerçi daha mayıs'da nişanlıymışsınız evlendiğiniz bile yalan olabilirde ,neyse..

Back