• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için akıl verin.nişanı atmayı bile göze aldım o derece kötüyüm :(

Zoraki00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
144
0
96
Karabük
Selam kızlar ,
Kimselere anlatamıyorum bazen en yakının bile el oluyor anlamıyor cünkü.Biz nişanlımla yaklasık 6senedir sevgiliyiz bu sene nişan yaptık ve agustosta evlencez ama ben bazı durumlardan kafamda soru işaretleri olusmaya basladı şöyleki nişanlımın ailesi yok öldüler biz okurken. bekar kardeşiyle kalıyordu onu bile kabul ettim tamam dedim aynı evi paylasıcaz ne kadar zıorda olsa evlenince.Durumu olmmadıgndan herseyi ortak yapıyoruz yaptıkta.Ancak öyle durumlar cıkıyorkii ablalarına laf söyletmio kötüde olsalar ben napiyim bi derdin varsa git konus diyor en son haddede su nişanlım ve kardeşinden sürekli para istiyolar ama direk para ver değilde yegenine bu alıncak acıtasyon yaparak laf ebelikleri yaparak resmen sövüşlüoylar diyim size.ben bi zaman sesimi cıkartmadım ama artık dayanamıyorum nişanlıma söylüodum ama bu huylarını sevmediğimi yada sevmediğim huyları varsa sölüodum keşke söylemeseydim geçenlerde benm yanımda kalcak kardeşi bize geldi ablası arıyor sürekli gelirken sunu al bunu all en son dayanamadım kıza dedimkii ya siz nasıl dayanıosunuz yaa sizin durumunzu biliolar nasıl böyle sürekli yok onu al yk bunu all yok sunu yap kaldıki ben kesinlkle takı,ev,düğün istemedm ben alttan aldıkca agzıma ettiler afedersnz.en son bana bu kadar alttan almama ragmen sen zaten ablalarımı istemiyosun muhtaç olmasan kardeşimide istemessn dedii sok oldum ya ne muhtacım ben ona o bana muhtac dedim sonucta o benm yanımda kalcak dedim birbirimize girdik artık su son 2 aydır sürekli bu kavgalar devam ediyor bktım bitmiş durumdayım. zoruma giden nişanlıma yardımdan cok zararları olan ablalları benden üstün tutuluyor biey dendiğindede git onlara söyle beni arada bırakma oluyorr soruyorum sizee gelinlik aldım ödemeyi kim yapar erkek tarafı değilmi ama ödemeyi benim babam yaptıı neden cünküü erkegee yük olmasın oda baska masrafını ödesn diye baskası olsa yaparmı yapmaz ama görümcelerim bi kere bile sormadı kızım bak düğüne az kaldı yardım edilcek bişey varmı diye onlar ha biree bizi sömürme dertlerinde.nişanlım evlenincee bu dedğin dertler olmayacak yüzleri olmaz yuvamız olcak öyle zırt pırt bişeyler isteyemez istesede vermeyiz diyor ama su an bana bunlar yüznden bagırıo kalbimi kırıyor ben nasıl güveniyim de evleniyim bu adamlaa hersey sevgi değilll su an 3 gündür nasıl beynim zonkluyoo anlatamam daha neler varda yazmaya ne mecalim var nede syf yetmez ne yapcam nolur yardım edin ayrılmak istemiyorum ama kendi sülalesi benden üstün gibi laf etmediğimde şeker gibiyiz süperiz ama bi agzımı kötü yöndee acarsam ozaman vay halimee :(

tatlım madem beni arada bırakma diyoa ara ablasını bakın bu böle omaz zaten bişeye elinizi sürdünüz yok barii önümüzde ngel olmayaın de kendin hallet nişanlında nie aradın derse beni bırakma ara demiştin dedini yaptım bida sen halletmezsen ben hallatcm dersin artı sen bana muhtaçsın bensiz bi hiçsin bana bu şekilde davranırsan elinde yüüzünle kalakalırsın de haddini bilsin one ya gelinlini bişle sen alcan bide bana muhtaçsın diycek yok öle yağma şöyle bi karıştır ortalığı bak herkes nasıl süt liman oluyo:)susma sakın ezilirsin böle

bu durumda en çok nişanlına üzüldüm diyebilirim.yazık çünkü durumu belli arada kalıyor.bence seviyorsan dış etkenleri umursamamalısın.kaybetme korkusu da yaşatabilirsin.güçlü olman gerekiyor.yoksa bi zaman sonra yıpranır ve pişman olursun evlendiğine.mademki bir ömür birlikte geçecek onunla elele güçlüklerle başa çıkabilecek durumda olman sizi mutlu edecektir.

bu durumda en çok nişanlına üzüldüm diyebilirim.yazık çünkü durumu belli arada kalıyor.bence seviyorsan dış etkenleri umursamamalısın.kaybetme korkusu da yaşatabilirsin.güçlü olman gerekiyor.yoksa bi zaman sonra yıpranır ve pişman olursun evlendiğine.mademki bir ömür birlikte geçecek onunla elele güçlüklerle başa çıkabilecek durumda olman sizi mutlu edecektir.

ben sevmesem bunlara katlanamam ama ablaları söz konusu oldugunda ben bir hiçim anlamıyorum yeri geliyor iyiki varsın diyor yeri geliyor sen bizimkileri sevmiyosun diyo sevmemek baska huylarını sevmemek baskaa bide yüzsz gibi kredimizi sen cek ben ödeme yaparım diyo görümcem biz düğünü neyle yapcaz pekii düşünmüyolar allahtan kredi cekmedi amaa düğün olmasaydıı kredide cekerdi belkii.bukadar yüzsüz insan görmedm

tatlım madem beni arada bırakma diyoa ara ablasını bakın bu böle omaz zaten bişeye elinizi sürdünüz yok barii önümüzde ngel olmayaın de kendin hallet nişanlında nie aradın derse beni bırakma ara demiştin dedini yaptım bida sen halletmezsen ben hallatcm dersin artı sen bana muhtaçsın bensiz bi hiçsin bana bu şekilde davranırsan elinde yüüzünle kalakalırsın de haddini bilsin one ya gelinlini bişle sen alcan bide bana muhtaçsın diycek yok öle yağma şöyle bi karıştır ortalığı bak herkes nasıl süt liman oluyo:)susma sakın ezilirsin böle

bende kötü olmayalı yüz yüzw bakcaz ilerde diye susuyorum nişanlıma konusuyorums enden yüz bulmasalar böyle sömürmezler diyorum beni azarlıo odaa :(

Canım bu nedir Allah aşkına?

sen neden bu kadar taviz verdin senın annen baban biz düğünsüz derneksiz kız vermeyiz demediler mi?

bu adam sana muhtaçsın dıyor evlenınce senın sahıbın zanneder kendını ablaları bırsey ıstemezmış:20: ıster hemde ıkı mıslıyle ıster nasıl olsa evlendıler düğünde olmadı borçları yok dıyerek

sen ağzını açsan bu adam bi vurur ağzının üstüne tövbe estağfurullah şaşar kalırsın şimdiden böyle yapan bağırıp çağıran adam evlenınce gemı azıya almaz mı?

ben olsam düğün de isterim kına da ?

senın neyın eksık canım bunlar hayatta bır kez olan şeyler?

kendıne guvenmeyen çıkmasın ortaya ben evlenıcem dıyıp

muhtaçsın kelimesi onun beynının ıçını sana göstermiş iyi bir ders istiyor muhtaç olmadığını onu sevdiğin için evlenmek istediğini aslında ıstemesen evlenmek zorunda olmadığını ona çok iyi bir biçimde göstermelisin

yoksa çok geç olur

kayınvalıden yok ama maaşallah kapı gibi görümcelerin var...

bence ara görümceleri bizim paramız yok evlenemıyoruz bıze borç verın de sürekli ara bak bı daha para istemeyi bırak sızı aramazlar bıle

Canım bu nedir Allah aşkına?

sen neden bu kadar taviz verdin senın annen baban biz düğünsüz derneksiz kız vermeyiz demediler mi?

bu adam sana muhtaçsın dıyor evlenınce senın sahıbın zanneder kendını ablaları bırsey ıstemezmış:20: ıster hemde ıkı mıslıyle ıster nasıl olsa evlendıler düğünde olmadı borçları yok dıyerek

sen ağzını açsan bu adam bi vurur ağzının üstüne tövbe estağfurullah şaşar kalırsın şimdiden böyle yapan bağırıp çağıran adam evlenınce gemı azıya almaz mı?

ben olsam düğün de isterim kına da ?

senın neyın eksık canım bunlar hayatta bır kez olan şeyler?

kendıne guvenmeyen çıkmasın ortaya ben evlenıcem dıyıp

muhtaçsın kelimesi onun beynının ıçını sana göstermiş iyi bir ders istiyor muhtaç olmadığını onu sevdiğin için evlenmek istediğini aslında ıstemesen evlenmek zorunda olmadığını ona çok iyi bir biçimde göstermelisin

yoksa çok geç olur

kayınvalıden yok ama maaşallah kapı gibi görümcelerin var...

canım zaten kınamı babam yapacak düğün olmayacak nikahtan gidelimde fazla masraf cıkmasın dedik zaten herseyi ortak yapıyoruz ama görümcelerim saolsunlar yardımcı olmadıkları gibi köstek oluyorlar arayıpta bişey diyemiyorum sebebine gelirsek nişanlımlardan istenen seyleri birebir görümcemden duymadım ya telefon konusmasında denk geldim yadaa kendi anlattı. benim sinir oldugum madem destek olmuyosun neden sömürmeye calısıyolar anlamıyorum nişanlımda yapacak biley yok annem babam öldüğünde onların yanında kaldım gebeyim bi nei evlenene dek sabret dedi sabır sabırda nereye kadar ya evlendikten spnrada bizi sömürürlerse ondan korkuyorum ben :2: yoksa hiç bişey umursamadım zaten. zoruma giden bunları söyleidğimde azar işitmem napiyim diyor zoruna giden bişey varsa git konus diyoo ama bende korkuyorum evlenmeden böyle olursa evlenince ne olur

bence ara görümceleri bizim paramız yok evlenemıyoruz bıze borç verın de sürekli ara bak bı daha para istemeyi bırak sızı aramazlar bıle

öyle diyemem canım dedim ya nişanlımla olan telefon görüşmelerine sahit oldum birebir yanımda sömürme durumları bahesidlmiy zatenn

Canım sakın taviz verme benimde var 2 tane görümcem düğünde takı hariç bi faydalarını görmedim oda biri taktı diğeri adam akıllı takmadı bile valla ayn durum acıtasyon yapıyolar kocam sever bşieyler almayı
bana özellikle ayakkabı aman görmesinler başlar kaynanam oğlum ablanında yok bide ona al çanta alır oğlum çiğdeminde yok bide ona getir çiğdemde küçük görümcem ne kontörleri olduğunu gördüm ne ayakkabıları nede cep telefoları büyük ablanın telfonu yok bekledi bekledi alalım diye benimki dedi alıyım ucuzundan bi tane ablama dedim bi al bende gider kendime i phone alırım çekerim karttan ödersin dedim telefonu yok istanbul gibi yerde 2 tane dairesi var tavrını koy oda neymiş şimdiden nişanlı kıza böyle yapıyolar evlenince artık bilmiyorum neler olur ama şunuda bi bunu bıraksan başkası ile beraber olsan onunda ablası olmaz annesi olur annesi olmaz elti olur bunların sonu yok sen böyle insanlarla başa çıkmayı öğren yüzlerinede herşeyi söyle bizim size değil sizin bize vermeniz lazım de hiç lafın altında kalma tabiki saygısız ol demiyorum ama kendinide kullandırma

Son düzenleme:
canım benim erkek milleti kadınlar kadar güçlü değil, bak haklı olarak konuştugun şeyleri bile arada kalmak gibi algılıyor, evlenince geçer vs diyor, öyleyse bunlarla baş etme sırası sende madem aranızda başka hiç bir problm yok, o zaman bu problemleri görmezden gelmeye çalış, mesela senden birşey mi istiyor, sende git onlardan iste senden bıksınlar, öyle bıksınlar ki sana selam dahi vermek istemesinler, hatalrını anlamaları için onların yaptıgı aynı muameleyi onlara yapıcaksın, belki akıları başa gelir, mümkün oldugunca nişanlını bu işlere sokma gördüğün gibi idare edemiyor, genelde erkkler idare edemz zatn, beceremezler, annesi ve bbasıda olmayınca o ablalarını bir büyük yerine koymuş gibi gözüküyor, her şey gönlünce olur inşAllah

Son düzenleme:
canım benim erkek milleti kadınlar kadar güçlü değil, bak haklı olarak konuştugun şeyleri bile arada kalmak gibi algılıyor, evlenince geçer vs diyor, öyleyse bunlarla baş etme sırası sende madem aranızda başka hiç bir problm yok, o zaman bu problemleri görmezden gelmeye çalış, mesela senden birşey mi istiyor, sende git onlardan iste senden bıksınlar, öyle bıksınlar ki sana selam dahi vermek istemesinler, hatalrını anlamaları için onların yaptıgı aynı muameleyi onlara yapıcaksın, belki akıları başa gelir, mümkün oldugunca nişanlını bu işlere sokma gördüğün gibi idare edemiyor, genelde erkkler idare edemz zatn, beceremezler, annesi ve bbasıda olmayınca o ablalarını bir büyük yerine koymuş gibi gözüküyor, her şey gönlünce olur inşAllah

ben babamdan bile bişey isteyemezken gidip görümcelerime bunu alın sunu alın diyemem kii ben kimseden bişey istemiyosam onlarınde utanıp bişey istememesi lazım sanki gelin onlar ben erkek tarafıyım hiç düşünmüyolar hiç.ama bende ne dedim bi kere biliyomusunuz herseyden vazgeçiyorum geçiyorum yarın bi gün sıkıntı cekip yuvamı kurarım evmiin rızkından bişeyler isterlerse yok yere acil bişey ve saglık dısında kimse bize gelmesin dedim bizim taraf ve onun taraf varkenn yok öyle sey olmaz dedi ama bozuşlmus dediğimde görümceelerm. zaten bi kardeşleri yanımda kalcak insan derki helal olsun bakk istememezlk yapmıyor demiyolar herseyi bize yüklüyolar saolsunlar

ben olsam düğünden vazgeçmem masrafsa masraf ödesin ablalarına destek olmayı bılıyor canım herşey ortak olur ama bazen sende sıkıştık diyebilmelisin bence...
6 senedir berabermişsiniz hangi kız bu kadar fedakarlıkla 6 sene evlenmeden beklıyor millete ev verıyorlar altlarına araba çekiyorlar yıne yaranamıyorlar bazılarına

onunkılerde sızı sömürüyor...

yada 5 kazanıyorsan 2 sını kenara atmalısın...

bak o zaman sen bu adamı masrafa sokacaksın ki diğerlerine vereceği birşeyi kalmasın borca sok

ne lazımsa aldır acıma...borcuda beraber ödersiniz ama en azından evının eşyası olur içinde kalmayan bır düğünün olur..

ya da kazandığın parayı annemın borcu varmış babamın borcu varmış onlara destek olmam lazım de annen senın için birseyler biriktirsin madem...

canım ben çok pasif gördüm seni yaa azcık cazgır olmak gerek bak diyeyim sana
bu ne böyle yahu gelinliğini bile baban almış bir kere olcak şeyler taviz verme gerekirse borçla olsun yapın kendiniz
ödeyin para isteyenlere de borçluyuz dersiniz bu kadar. kendi hayallerinden vazgeçmene değmez inan çok pişman
olursun sonra. Kıymetin bilinip madalya mı takılacak sanıyorsun tersine fedakarlar daha çok ezilir:50:

canım ben çok pasif gördüm seni yaa azcık cazgır olmak gerek bak diyeyim sana
bu ne böyle yahu gelinliğini bile baban almış bir kere olcak şeyler taviz verme gerekirse borçla olsun yapın kendiniz
ödeyin para isteyenlere de borçluyuz dersiniz bu kadar. kendi hayallerinden vazgeçmene değmez inan çok pişman
olursun sonra. Kıymetin bilinip madalya mı takılacak sanıyorsun tersine fedakarlar daha çok ezilir:50:

beni seviyor biliyorum ondan katlanıyorum bunlara tek sorunumuz ablalarının bişey yapmadıgı gibi nişanlımdan ve yanımda olacak kardeşinden bişeyler istemleri süreklii. onun dısında bi sorun yok nişanlımda hep anam babam öldüğünden beri yanlarında kaldım gebeyim hepsine yapacak biley yok diyor ama evlenince borcla evlendiğimzden isteyemezler diyor isteselerde vermem diyoo ama bende güvenemiyorum simdiden ablalarına laf ettirmiyo bagırıo evlenince daha beter olur diye korkuyom sorun bu sırf bundan nişanı atsamm üzülücem ama ilerisin ide düşünüyorum napcam bilmiyorum ailemde üzülüo ama napcm bilemedm

beni seviyor biliyorum ondan katlanıyorum bunlara tek sorunumuz ablalarının bişey yapmadıgı gibi nişanlımdan ve yanımda olacak kardeşinden bişeyler istemleri süreklii. onun dısında bi sorun yok nişanlımda hep anam babam öldüğünden beri yanlarında kaldım gebeyim hepsine yapacak biley yok diyor ama evlenince borcla evlendiğimzden isteyemezler diyor isteselerde vermem diyoo ama bende güvenemiyorum simdiden ablalarına laf ettirmiyo bagırıo evlenince daha beter olur diye korkuyom sorun bu sırf bundan nişanı atsamm üzülücem ama ilerisin ide düşünüyorum napcam bilmiyorum ailemde üzülüo ama napcm bilemedm

eee onların yüzünden seni üzmesi apayrı hata zaten..
Açıkça al karşına konuş böyle hayat istemiyorum evlenen insanın herşeyi eşi olur
herkesten önde gelir beni kimse için üzmene dayanamam de..

ben olsam düğünden vazgeçmem masrafsa masraf ödesin ablalarına destek olmayı bılıyor canım herşey ortak olur ama bazen sende sıkıştık diyebilmelisin bence...
6 senedir berabermişsiniz hangi kız bu kadar fedakarlıkla 6 sene evlenmeden beklıyor millete ev verıyorlar altlarına araba çekiyorlar yıne yaranamıyorlar bazılarına

onunkılerde sızı sömürüyor...

yada 5 kazanıyorsan 2 sını kenara atmalısın...

bak o zaman sen bu adamı masrafa sokacaksın ki diğerlerine vereceği birşeyi kalmasın borca sok

ne lazımsa aldır acıma...borcuda beraber ödersiniz ama en azından evının eşyası olur içinde kalmayan bır düğünün olur..

ya da kazandığın parayı annemın borcu varmış babamın borcu varmış onlara destek olmam lazım de annen senın için birseyler biriktirsin madem...
mlkctk ' a katılıyorum cadi25'cim erkek tarafına acımayagör,kaybeden sen olursun o yüzden acıma derim tatlım daha fazla taviz verme bence,Allah yardımcın olsun tatlm..

ben babamdan bile bişey isteyemezken gidip görümcelerime bunu alın sunu alın diyemem kii ben kimseden bişey istemiyosam onlarınde utanıp bişey istememesi lazım sanki gelin onlar ben erkek tarafıyım hiç düşünmüyolar hiç.ama bende ne dedim bi kere biliyomusunuz herseyden vazgeçiyorum geçiyorum yarın bi gün sıkıntı cekip yuvamı kurarım evmiin rızkından bişeyler isterlerse yok yere acil bişey ve saglık dısında kimse bize gelmesin dedim bizim taraf ve onun taraf varkenn yok öyle sey olmaz dedi ama bozuşlmus dediğimde görümceelerm. zaten bi kardeşleri yanımda kalcak insan derki helal olsun bakk istememezlk yapmıyor demiyolar herseyi bize yüklüyolar saolsunlar

canım bende sen gibiyim bende isteyemem ama bunları yıldırmanın tek şartı bu gibi aynı muameleyi sen onlara yaparsan, seni aramazlar bile, rahatszda edemezler diye düşünüyorum

canım bende sen gibiyim bende isteyemem ama bunları yıldırmanın tek şartı bu gibi aynı muameleyi sen onlara yaparsan, seni aramazlar bile, rahatszda edemezler diye düşünüyorum

sırf onların yüzünden 3 gündür görüşmüyoruz dün aradı konusmadım bileee :(

Back