Arkadaşlar yada benden büyük ablalarım gerçekten durumum kötü hepinizin fikirlerine ihtiyacim var. 21 yasındayım 4 seneden beri bi erkek arkadasim vardı 5. senemize giricektik. Son 1 sene icinde kötü olaylar yasadık bir türlü düzelemedik sürekli ayrıldık barıstık. Ayrılma sebeplerimiz cok sacma seylerden olsada bu durumlara aileler araya girince geldik. Erkek arkadasim bi magazada calisiyordu bu bir sene icinde calistigi magazadan bizim ayrıldıgımızı duyan kız aklına girmiş tabi benimkide fırsat vermiş kafa karışıklığından. ( ve bu kız bana, sen merak etme o bizim kardesimiz gözün arkada kalmasın diyen bi kız) ben bunu bi sekilde ögrendim. Biz bunlardan sonra yine barıstık en son kasımda ayrıldık kız tekrar gitti seviyorum yapamıyorum sensiz falan diye. Erkek arkadasımda ilk baslarda bana hırs yaparak kızla birlikteydi kasımdan bu yana hala birlikteler. Kıza teklif etmis ortak face fotograflar ve en önemliside aileler tanısmıs kız benim yerime gecmek icin cabaladı resmen. Cok uzun oldu biliyorum ama durum bundan ibaret allah rızası icin yardım edin benim ne yapmam gerekiyo simdi napiyim