Allah rızası için akıl verin bana

sarininki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
551
1.521
63
27
Arkadaşlar yada benden büyük ablalarım gerçekten durumum kötü hepinizin fikirlerine ihtiyacim var. 21 yasındayım 4 seneden beri bi erkek arkadasim vardı 5. senemize giricektik. Son 1 sene icinde kötü olaylar yasadık bir türlü düzelemedik sürekli ayrıldık barıstık. Ayrılma sebeplerimiz cok sacma seylerden olsada bu durumlara aileler araya girince geldik. Erkek arkadasim bi magazada calisiyordu bu bir sene icinde calistigi magazadan bizim ayrıldıgımızı duyan kız aklına girmiş tabi benimkide fırsat vermiş kafa karışıklığından. ( ve bu kız bana, sen merak etme o bizim kardesimiz gözün arkada kalmasın diyen bi kız) ben bunu bi sekilde ögrendim. Biz bunlardan sonra yine barıstık en son kasımda ayrıldık kız tekrar gitti seviyorum yapamıyorum sensiz falan diye. Erkek arkadasımda ilk baslarda bana hırs yaparak kızla birlikteydi kasımdan bu yana hala birlikteler. Kıza teklif etmis ortak face fotograflar ve en önemliside aileler tanısmıs kız benim yerime gecmek icin cabaladı resmen. Cok uzun oldu biliyorum ama durum bundan ibaret allah rızası icin yardım edin benim ne yapmam gerekiyo simdi napiyim

ya hu ikide bir ayrılıp barışma mı olur.o ilişki zaten yıpranmış.bir de sizin hırsınızdan kızla beraberlik yaşaması da çocukça.boşverin gitsin.

Canim benim aileler tanismasina ragmen bunu yapiyosa bosver gercekten cunku aileler tanistginda ortada bi ciddiyet oluyo artik o bunu ypiyosa ilerde kim blir npar hic korkusu olmadan. Sen bnce kesin tavrini koy sessiz kal ve tamamen bitir. Kiskandirmak icin bile olsa seven erkek baskasina bakmaz . sevdigin icin duygularinla haraket edip affediyosundur belki ama yapma mantiginla haraket bence biraz dusunki senin ailenle tanisan biri korkmadan boyle bisey yapiyo

Yapman gerekn çok basit hayatına o şahıslar olmadan devam etmelisin. Yani kafa karışıklığı oldu diyelim ama face açmalar nedir fotoğraf koymalara aileler tanışmış bide. Canım biraz zor olucak belki ama alışacaksın zamanla..herşey nasip demekki nasibinde yokmuş. Ama ben olsam bir daha aramam ne halleri varsa görsünler Allah sorar hesabını merak etme

Öncelikle çok zor durumun Allah yardımcın olsun ama pek hoşuma giden sosyal medyada çok gördüğüm bi laf var " Allah bazen bazı şeyleri hayatınızdan çıkarır boşuna peşinden koşmayın " çokça şükret dinine uygun şekilde ibadetini yap inandığına sığın ve hayatta her konuda hayırlısını iste hayırlı olan başta istemediğin üzücü bişey olsada sonra ne kadar iyi doğru olduğunu göreceksin

Haklısınız çok hemde bende öyle düşünüyorum ama bazen öyle bi an geliyo ki sanki hiç dayanamıcakmışım gibi geliyo onu başkasıyla görmeye hataları gerçekten çok ama benim sevgimin daha ağır basmasından korkuyorum. Sadece dua başka yapıcak hiç bişeyim yok malesef

Çok teşekkür ederim Allaha havale ediyorum sürekli sonuçta mutsuzluk üzerine mutluluk kurulmaz kimsenin ahıda kimsede kalmaz. Sabır versin bana Allahım. Hayırsızsa eğer benim için alsın sevgisini icimden. Cok tesekkür ederim dualarınıza benide katın olurmu?

Elbette canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…