Saç Rengi ve Saç Boyama Allah rızası için yardım edin :(

Teşekkür ederim sanırım dediğiniz gibi abartıyorum 3 ay sonra arada bazı platin kısımlara dokunmayıp kalanı koyulaştırıcağım attığım resimdeki kız gibi. 3 haftadır ilik maskesi filan yapıyorum 3 cm uzadı böyle giderse baya uzicak sizinlede paylaşırım belki faydası olur :)

Bu saç seninkinden daha kötü neyini begendin bunu bi anda sert geçiş var bunda

Bu saç seninkinden daha kötü neyini begendin bunu bi anda sert geçiş var bunda
Yok ben onu beğenmedim attımmı bilmiyorum bu kızın saçları röfleliydi sonra uzattı bi kaç ay ve ğu şekilde yaptırdı bende bunu hedefliyorum ama üst üste açma işleminden sonra 4-5 ay sonra rengi koyuya döndürürsem yanar yıpranırmı acaba?

Eklentiler

• BAECD792-94B7-47DB-9252-C5B6A3F5A889.png
    639,9 KB · Görüntüleme: 50
Peki kendi renginize dönerken zorlandınızmı akma filan oldumu acaba

Peki kendi renginize dönerken zorlandınızmı akma filan oldumu acaba
evet akma oluyor ama dediğim gibi tekrar cila attırmadım bile rengi benim için kötü olmadı. siz isterseniz bir kaç ayda bir cila yaptırıp uzatabilirsiniz saçınızı. ama asla o korkunç görüntü olmuyor korkmayın

ben platin sarıdan bundan bir kaç ton daha açık kumrala döndüm ayrıca. cilayla koyu renklere dönmek hem daha kolay hemde zararsız bir işlem tekrar açıcı ve boya yaptırmaktansa bunu yaptırın.

ben platin sarıdan bundan bir kaç ton daha açık kumrala döndüm ayrıca. cilayla koyu renklere dönmek hem daha kolay hemde zararsız bir işlem tekrar açıcı ve boya yaptırmaktansa bunu yaptırın.
Evet hatta arada sarılar bırakıcam biraz daha hoş olur bakalım umarım uzar biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…