• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Allah rızası için yardım edin :(

Teşekkür ederim sanırım dediğiniz gibi abartıyorum 3 ay sonra arada bazı platin kısımlara dokunmayıp kalanı koyulaştırıcağım attığım resimdeki kız gibi. 3 haftadır ilik maskesi filan yapıyorum 3 cm uzadı böyle giderse baya uzicak sizinlede paylaşırım belki faydası olur :)

Şu boya gelirmi sizce haziran ortasına kadar.
Bir sürü bakım yapıyorum haftada bir ilik maskesi ve bepanthen evigen hindistwn cevizi yağı sürüyorum üst üste açma işleminden dolayı saçımın 3 te 1 i döküldü ve baya yıprandı sma toparlwmaya başladı gibi. Bu şekilde sarıdan kurtulan varmı lütfen fikir verin:KK43:
Bu saç seninkinden daha kötü neyini begendin bunu bi anda sert geçiş var bunda 😑

Bu saç seninkinden daha kötü neyini begendin bunu bi anda sert geçiş var bunda 😑
Yok ben onu beğenmedim attımmı bilmiyorum bu kızın saçları röfleliydi sonra uzattı bi kaç ay ve ğu şekilde yaptırdı bende bunu hedefliyorum ama üst üste açma işleminden sonra 4-5 ay sonra rengi koyuya döndürürsem yanar yıpranırmı acaba?

Eklentiler

• BAECD792-94B7-47DB-9252-C5B6A3F5A889.png
    BAECD792-94B7-47DB-9252-C5B6A3F5A889.png
    639,9 KB · Görüntüleme: 50
canım bu kadar dert edeceğin bir şey yok çünkü çözümü basit. benimde aynı şey başıma geldi. ilk sefer rengi beğenmediğim için koyuya döndüm, ikinci seferde ise düğünümde postiş kullanacağım için kendi saç rengime dönmüştüm. ilk seferinde hiç ombre falan yaptırmamışım. bir yaptırayım dedim platin sarı ve çok yoğun çıktım kuaförden. Her yıkamada daha da iğrençleşen bir sarıydı. koştur koştur kuaföre gittim ve cila yaptırdım. Cilayla kumral-bej bir tona çekildi. Yıkadıkça cila akıyor ama aktığında bile doğal bir sarıya dönmüştü. Ben öyle kullandım. Cilayı tekrarlayabilirdim ama beğenmiştim o halini. Hem cila diğer renklendirme işlemlerine göre nispeten daha ucuz bir işlem
Peki kendi renginize dönerken zorlandınızmı akma filan oldumu acaba

Yok ben onu beğenmedim attımmı bilmiyorum bu kızın saçları röfleliydi sonra uzattı bi kaç ay ve ğu şekilde yaptırdı bende bunu hedefliyorum ama üst üste açma işleminden sonra 4-5 ay sonra rengi koyuya döndürürsem yanar yıpranırmı acaba?
ben platin sarıdan bundan bir kaç ton daha açık kumrala döndüm ayrıca. cilayla koyu renklere dönmek hem daha kolay hemde zararsız bir işlem tekrar açıcı ve boya yaptırmaktansa bunu yaptırın.

ben platin sarıdan bundan bir kaç ton daha açık kumrala döndüm ayrıca. cilayla koyu renklere dönmek hem daha kolay hemde zararsız bir işlem tekrar açıcı ve boya yaptırmaktansa bunu yaptırın.
Evet hatta arada sarılar bırakıcam biraz daha hoş olur bakalım umarım uzar biran önce

Back
X