- 16 Mart 2021
- 429
- 51
- 48
- Konu Sahibi BeyazKaranfil11
-
Yazın temmuz başı haziran sonu nişanım var ozamana kadar uzatıp sombre yaptırmak istiyorum ama aynaya baktıkça ağlayasım geliyoKötü değil ki saçın bence
Şu geçiş gibi yapmaya çalışılan kısım turuncu gibi napıcam orayı yoksa komple tek renkmi yapsamSarjim 15 kalmis sacina bakiyim diye full parlak yaptim. Bence guzel yani niye begenmiyosun
Hızlı uzaması için bakim yapın. Birde aktardan yılan yağı galiba alın uygulayın. Aktara sorun yine de uzatan bitkisel ürünler varYazın temmuz başı haziran sonu nişanım var ozamana kadar uzatıp sombre yaptırmak istiyorum ama aynaya baktıkça ağlayasım geliyoSize uzarmı haziran sonuna kadar istediğimi yaptırabilirmiyim
O geçiş kısım için 1 ay sonra tekrar gel dedi sizce gideyimmi yine akıp böyle olurmu sizceSarjim 15 kalmis sacina bakiyim diye full parlak yaptim. Bence guzel yani niye begenmiyosun
Kiskanmislar demekki. Hemen boyatirsan yanabilir. Nisanina kadar bekle yoksa yanarsa falan daha kotu olur..ombre yipratan bi islem. Gaza gelip boyatirsan eline verirler saci valla. Bak bi arkadas 15 gun bekledi gaza getirdiler tekrar acti saclari yandi. Elalem fesat. Bile bile yapiyor cok ciddiyim. Pismaniye oldu saclari. Hazirana kel aynak gibi kalma alalh korusunŞu geçiş gibi yapmaya çalışılan kısım turuncu gibi napıcam orayı yoksa komple tek renkmi yapsamherkes dibin gelmiş diye espri yapıyor
Ne alakası var herkes gamsız değil saç konusunda çok hassasım dalga grçişicek bi durum değilTroll olduğunu düşünüyorum bu konunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?