Öncelikle bende troit var 5.6 ilaca başladım 6 gün sonra yumurtlamam oldu değerlendirdik bi kaç gün geçti sırtım belim ağrıdan duramadım ve adetime 6 gün kaldı ve önce ayaklarım buz gibiydi 2 gündür yanıyorum doğalgazı düşüyorum ama yine aynı 5 10 dakika normal sonra birden sıcak basıyor terliyorum yanakalrım al al geziyorum her yerim ateş gibi ki normlafe bende terlemem durup dururken sabahları mide bulantım var çok az ara ara karnım sırtım ağrıyor acaba hamilemiyim kan testi yapsam mi beklesem mi bilemedim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Allah rızası için lütfen bakın napacağımı bilmiyorum
- Konu Sahibi Eda1905
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilemiyim
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah beklicem bakalımYani bu kadar erken belirti olmaz sanki. Tam emin olmak için biraz daha bekleyin bence.
- 20 Aralık 2020
- 17.116
- 2
- 76.013
- 548
En mantıklısı bekleyip kan testi vermek gönlünüzce olsun inşAllahÖncelikle bende troit var 5.6 ilaca başladım 6 gün sonra yumurtlamam oldu değerlendirdik bi kaç gün geçti sırtım belim ağrıdan duramadım ve adetime 6 gün kaldı ve önce ayaklarım buz gibiydi 2 gündür yanıyorum doğalgazı düşüyorum ama yine aynı 5 10 dakika normal sonra birden sıcak basıyor terliyorum yanakalrım al al geziyorum her yerim ateş gibi ki normlafe bende terlemem durup dururken sabahları mide bulantım var çok az ara ara karnım sırtım ağrıyor acaba hamilemiyim kan testi yapsam mi beklesem mi bilemedim
Evet herşey çok iyi allaha şükür hatta yumurtlamam bile çok iyi düzenli adet görüyorum ilaca da başladım troit için ama sürekli sıcak basıyor son 6 gün hayırlısı artıkDiğer hormonlar normal mi? Amh filan&
İnşallah canım rabbim isteyen herkese versin inşallah ❤En mantıklısı bekleyip kan testi vermek gönlünüzce olsun inşAllah
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.479
- 548
- 33
Bende amh düşük adet ve yumurtlmam ve diğer hormonlarda da çok düzgün. Belki onla ilgilidir diye düşündüm bana da oluyo bazen.Evet herşey çok iyi allaha şükür hatta yumurtlamam bile çok iyi düzenli adet görüyorum ilaca da başladım troit için ama sürekli sıcak basıyor son 6 gün hayırlısı artık
Yok canım herşey yolundayken birden troit çıktı hayırlısı vardır rabbimin bi bildiğ
Bende amh düşük adet ve yumurtlmam ve diğer hormonlarda da çok düzgün. Belki onla ilgilidir diye düşündüm bana da oluyo bazen.
Bende triod hastasıyım bence normal hormonal olarak sıcaklıyosunuz gibi geliyor ama yinede umut var adet gününüzü bekleyin olmazsa test yaparsınızÖncelikle bende troit var 5.6 ilaca başladım 6 gün sonra yumurtlamam oldu değerlendirdik bi kaç gün geçti sırtım belim ağrıdan duramadım ve adetime 6 gün kaldı ve önce ayaklarım buz gibiydi 2 gündür yanıyorum doğalgazı düşüyorum ama yine aynı 5 10 dakika normal sonra birden sıcak basıyor terliyorum yanakalrım al al geziyorum her yerim ateş gibi ki normlafe bende terlemem durup dururken sabahları mide bulantım var çok az ara ara karnım sırtım ağrıyor acaba hamilemiyim kan testi yapsam mi beklesem mi bilemedim
Sizin kaç troitiniz gebe kaldınız mı ben şuan Euthyrox 25 mg başladım çok yeniyim yaşadıklarınızı biraz da olsa anlatır mısınız 15 gün oldu ilaca başlayalıBende triod hastasıyım bence normal hormonal olarak sıcaklıyosunuz gibi geliyor ama yinede umut var adet gününüzü bekleyin olmazsa test yaparsınız
Benim 4 tü ilaca başladığımda levotiron 25 le başladım bide dereotu yedim sabahları aç karnına 15 günde normale döndü bi dahada yükselmedi hep normal seviyelerdeydi ilaca başladıktan 5 ay sonra doğal yolla hamile kaldım hamile kaldığımı öğrendiğimde kontrole gittim 7 çıktı hamilelikten dolayı ilacımı 50 ye çıkardılar hemen normale döndü size tavsiyem stresten uzak durun bide salatalarınızda dereotu kullanın İbrahim saraçoğlunun triod için kürü var ben kürü yapmadım sadece salatalarıma kattım çok etkisini gördümSizin kaç troitiniz gebe kaldınız mı ben şuan Euthyrox 25 mg başladım çok yeniyim yaşadıklarınızı biraz da olsa anlatır mısınız 15 gün oldu ilaca başlayalı
Rabbim şifa versin inşallah bende bi deneyeyim inşallah fayadaını görürümBenim 4 tü ilaca başladığımda levotiron 25 le başladım bide dereotu yedim sabahları aç karnına 15 günde normale döndü bi dahada yükselmedi hep normal seviyelerdeydi ilaca başladıktan 5 ay sonra doğal yolla hamile kaldım hamile kaldığımı öğrendiğimde kontrole gittim 7 çıktı hamilelikten dolayı ilacımı 50 ye çıkardılar hemen normale döndü size tavsiyem stresten uzak durun bide salatalarınızda dereotu kullanın İbrahim saraçoğlunun triod için kürü var ben kürü yapmadım sadece salatalarıma kattım çok etkisini gördüm
İnşallah ama gebeliğe engel bi durum değil dengede tuttumuz sürece sıkıntı yok inşallah sizede faydası gelirRabbim şifa versin inşallah bende bi deneyeyim inşallah fayadaını görürüm
Az kaldı günüme rabbim isteyen herkese versin şu mübarek gündeİnşallah ama gebeliğe engel bi durum değil dengede tuttumuz sürece sıkıntı yok inşallah sizede faydası gelir
Aynisi nendede oldu adetime 6 gün kala falan bir bakiyorkm üsüyorum bir bakiyorum nirden sicak basiyor yanaklarim al al suan hamileyim insallah sendede öyledir. Ben 6 gün kala test yaptm erken gebelik testi silik cikti simdi koyu olduÖncelikle bende troit var 5.6 ilaca başladım 6 gün sonra yumurtlamam oldu değerlendirdik bi kaç gün geçti sırtım belim ağrıdan duramadım ve adetime 6 gün kaldı ve önce ayaklarım buz gibiydi 2 gündür yanıyorum doğalgazı düşüyorum ama yine aynı 5 10 dakika normal sonra birden sıcak basıyor terliyorum yanakalrım al al geziyorum her yerim ateş gibi ki normlafe bende terlemem durup dururken sabahları mide bulantım var çok az ara ara karnım sırtım ağrıyor acaba hamilemiyim kan testi yapsam mi beklesem mi bilemedim
Bide af buyurun beyaz akıntım geldi 5 gün kaldı normalde kuruluk olması lazım önceki aylarda sulu olurdu sonra kuru şimdi öyle değil sırt ağrısıyla uyandım sabah ve inanır mısınız birden canım bişeyler istedi korkuyorum bakmaya adetimin geçikmesini beklicem dua edin bana lütfen ama üşemem sıcaklamam geçti çünkü doğal gazi indirdim bayaAynisi nendede oldu adetime 6 gün kala falan bir bakiyorkm üsüyorum bir bakiyorum nirden sicak basiyor yanaklarim al al suan hamileyim insallah sendede öyledir. Ben 6 gün kala test yaptm erken gebelik testi silik cikti simdi koyu oldu
Hamilelikte bazi kadinlarda beyaz akinti olurmus. Bende olmadi misal benim ilk hamileligimdede olmamisti o kadindqn kadina degisiyor. Insallah vardir canm nezamandi bat?Bide af buyurun beyaz akıntım geldi 5 gün kaldı normalde kuruluk olması lazım önceki aylarda sulu olurdu sonra kuru şimdi öyle değil sırt ağrısıyla uyandım sabah ve inanır mısınız birden canım bişeyler istedi korkuyorum bakmaya adetimin geçikmesini beklicem dua edin bana lütfen ama üşemem sıcaklamam geçti çünkü doğal gazi indirdim baya
- 5 Kasım 2014
- 1.879
- 2.284
- 333
Son 5 gün kaldı canım çok heyecanliyimHamilelikte bazi kadinlarda beyaz akinti olurmus. Bende olmadi misal benim ilk hamileligimdede olmamisti o kadindqn kadina degisiyor. Insallah vardir canm nezamandi bat?