slm arkadaslar 6 aylık bır kızım var 3 gundur hıc bırsey yemıyor 4 ayllıken ek besıne baslamasıktık önceden cok guzel yıyordu ama 3 gundur hıc bırsey yemıyor kasıgı gördugu anda basına cevırıp sallıyor ve aglmaya baslıyor dayanamıyorum bu durumu gögsumude bıraktı bıboronda almıyor ememıyor denemedıgım sey kalmadı ac karnına uyuyor yavrum öyle canım sıkılıyorkı aglıyorum artık dun cok kotu oldum yemıyınce bebegıme bagırdım sonra cok pısman oldum ama pskolojım bozuldu yemeklerını okdr guzel yapıyorumkı özenerek ıcıne neler koyuyorum suzuyorum ama hepsı cöpe gıdıyor gece uyurken bıboron verıyorm onuda almıyor acıkmak ne bılmıyor ıdrar tahlılı temız cıktı dr hersey normal dedı bı sorunda yok kızlar benım gıbı olan varmı Allah rızası ıcın yardım ıstıyorum cok zor bır durumdayım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi Allah rızası icın yardım edın bebegım yemıyor
- Konu Sahibi XtUrkiyem
- Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?slm arkadaslar 6 aylık bır kızım var 3 gundur hıc bırsey yemıyor 4 ayllıken ek besıne baslamasıktık önceden cok guzel yıyordu ama 3 gundur hıc bırsey yemıyor kasıgı gördugu anda basına cevırıp sallıyor ve aglmaya baslıyor dayanamıyorum bu durumu gögsumude bıraktı bıboronda almıyor ememıyor denemedıgım sey kalmadı ac karnına uyuyor yavrum öyle canım sıkılıyorkı aglıyorum artık dun cok kotu oldum yemıyınce bebegıme bagırdım sonra cok pısman oldum ama pskolojım bozuldu yemeklerını okdr guzel yapıyorumkı özenerek ıcıne neler koyuyorum suzuyorum ama hepsı cöpe gıdıyor gece uyurken bıboron verıyorm onuda almıyor acıkmak ne bılmıyor ıdrar tahlılı temız cıktı dr hersey normal dedı bı sorunda yok kızlar benım gıbı olan varmı Allah rızası ıcın yardım ıstıyorum cok zor bır durumdayım
seniçok iyi anlıyorum benim kızımda iştahsız.insan çaresizlikten ne yapacağını bilmiyor.benimki azda olsa uykuda yiyor.seninki onuda yapmıyormuş allah yardim etsin çok zor .bide kaka tahlili yaptırsan.belki bağırsaklarında bişey vardır.bir anda kestiğine göre yemeği bide onu yaptır bence.
- 13 Şubat 2009
- 4.845
- 1.437
- 773
geçmiş olsun canım....Benim kızım da böyle dönem geçirdi herşeyi güzel yiyen çocuk ne beni emdi ne de yemek yedi..Ben hiç zorlamadım sonra normale döndü..sen de zorlama bağırma canım ters etki yapıyor psikolojisi çok etkileniyor ve inadına yemek istemiyor..Ama anne olduğumuz için içimiz kıyılıyor yemedi aç uyudu diye...Diç çıkartıyor da olabilir..Sadece sabır canım ben o dönemleri yaşıyorum ara ara ısrar etmiyorum güzel konuşup anlatıyorum sakinleşiyor o zaman...Allah kolaylık versin zor süreç..
- 13 Şubat 2009
- 4.845
- 1.437
- 773
Öncelikle sakin ol canım kendine telkin ver inan biz panik olunca herşey daha zor oluyor..Babası yedirmeye çalışsın belki onunla yiyebilir.Ben bazen öyle yapıyorum babası yemek verince yiyor kızım...Bir arkadaşımın kızı var annesi yemek verince yemiyordu bana getiriyordu ben verince nasıl yiyor bir görsen değişiklik mi istiyorlar artık bilmiyorum...Sen de dene istersen ya babasına ya a başka biri yemek versin belki yerr..canım zorlamasamda hıc bırsey yemıycek hıc bırsey yemeden nasıl dursun ne yapıcam bılmıyorum cok kotuyum
benim bir arkadaşımın başına gelmişti böyle gerçi onunkisi 1 yaşını geçmişti idrarda gizli enfeksiyon diye birşey çıktı o iştahsızlık yapmış antibiyotik verdiler geçti hemen bu enfeksiyon ateşte yapmadığı için anlamamışlar doktora götürünce hemen acıkınca yer diyorlar başka birşey bilmiyorlar ne kaka ne idrar tahlili bu kaç doktora gitti sonunda birisi akıl etti
acaba ağzında yara filan olabilir mi? konrtol ettirdinmi cnm.yada diş mi çıkarıyorki? en çok bu sorunlar dişte oluyor.birde belki yaptıkalrın damak tadına uymuyor olabilir..geçici olarak kavanoz maması denesene belki sever..çünkü kavanoz maması yemeyen bebek çok az,en azından az da olsa doymuş olur..hatta onu yerse içine bebe bisküvisi ezip katarsın,yada yoğurt,yada muz ezebilirsin biraz daha doyurucu olur..rabbim yardımcın olsun
cnm bu bazı bebeklerde ara ara olur bence çok üstüne gitme küçükken bende öyleymişim yemek yedirmek için neler yaparlarmış zorla yedirirler dakikasına kusarmışım doktora götürmüşler üstelemeyin demiş...benim oğlumda 3 yaşına girdi hala öyle aman aman yemek yemez bir iki yudum alır bırakır ama allaha şükür sağlıklı doktor stres yapmayın dedi...eğer tahlillerinde sorun yoksa huysuzca herseyi normalse biraz rahatlayın derim tabiçok zor insanın içi acıyor ama biraz sabır bazı anneler evlatlarıyla bu gini sıkıntıları geçiriyorlar.....
- 25 Ocak 2009
- 516
- 9
- 296
şuanda bizde öyleyiz..13 aylık olduk koca çocuk gün boyu hiç bişey yemiyor benide eskisi gibi emmiyor..hasta şuan..huyu yemesi herşeyi değişti..azı dişlerini de çıkarmaya çalışıyor yavrum..iştahsızlık çok kötü bişey.seni çok iyi anlıyorum..canım bebeğin küçük ama eline sen yanındayken bebe bisküvisi versen ya da ekmek o zaman hoşuna gidiyor bebeklerin ve yiyorlar..ver eline kemirsin en azından midesine bişeyler gider hiç yoktan iyidir..ama mutlaka yanında olmalısın canım..Allah kolaylık versin
canım çok zor bilirim, allah kolaylıklar versin.
bazen böyle dönemler olabiliyor, bu bir dönem inan kii geçecek. bizler bile her zaman aynı iştahla yemek yiyebiliyor muyuz. hele ki yavrucaklar, diş çıkarma, hareketlenme dönemine girince iyice iştahsızlaşıyorlar. düzelecek merak etme.
bizimde böyle bir dönemimiz oldu, acaba boğazı mı ağrıyor, ağzının içinde benim göremediğim yerde yara mı var, yutmak istemiyor, ne yapabilirim diye doktora götürdüm. dişlerdendir dedi. çok şükür emziriyorum yemek istemezse zorlama emzir dedi bi de günlük vitamin ihtiyaçlarını karşılasın diye minadex fer verdi.
kızım öyle iştahlı bir bebek değil, hiç bir zaman benim beklentim kadra yemek yemedi, porsiyonu onun yemek isteyeceği kadar azalttım, onu öyle kaul ettim. şimdi biraz daha iyiyiz, ben o kadar kasmıyorum kendimi, o da eskisi kadar üzmüyor beni.
bazen böyle dönemler olabiliyor, bu bir dönem inan kii geçecek. bizler bile her zaman aynı iştahla yemek yiyebiliyor muyuz. hele ki yavrucaklar, diş çıkarma, hareketlenme dönemine girince iyice iştahsızlaşıyorlar. düzelecek merak etme.
bizimde böyle bir dönemimiz oldu, acaba boğazı mı ağrıyor, ağzının içinde benim göremediğim yerde yara mı var, yutmak istemiyor, ne yapabilirim diye doktora götürdüm. dişlerdendir dedi. çok şükür emziriyorum yemek istemezse zorlama emzir dedi bi de günlük vitamin ihtiyaçlarını karşılasın diye minadex fer verdi.
kızım öyle iştahlı bir bebek değil, hiç bir zaman benim beklentim kadra yemek yemedi, porsiyonu onun yemek isteyeceği kadar azalttım, onu öyle kaul ettim. şimdi biraz daha iyiyiz, ben o kadar kasmıyorum kendimi, o da eskisi kadar üzmüyor beni.