Allah' m sana sonsuzluk krler olsun ..

gelincik53

canım kocam biricik oğlum
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
1.690
1
arkadaşlar şimdi tahlilden geldim 4 gün geçmişti henüz adetim.herkez bebek rüyası görüodu ve sonunda allahım bana bebeğimi nasip etti:CüvCüv: daha 37 günlük evliyim gerçi çok erken ama yaşım 26.çocukları çok seviyorum ve hep dua ederdim.allah beni sıkıntısız çocuk sahibi yaptı.allahım sorunsuz tamamına erdirir inşallah.tek dileğim bu..

haaa bu arada babamıza henüz sölemedik akşam güzel bi sofra ve romantik bi anda söleyecem:CüvCüv::asigim:

tebrıkler:lepi:
allah saglıkla kucagınıza almayıda nasıp etsın ınsallah:Saruboceq:

bende oyleydım canım ılk dıydugumda ben 4 yıldır beklıyorum tup bebekle hamıle kaldım ıhsallah saglıkla hayırla alırız kucagımıza

bende oyleydım canım ılk dıydugumda ben 4 yıldır beklıyorum tup bebekle hamıle kaldım ıhsallah saglıkla hayırla alırız kucagımıza

amin canım inşallah.4 yıl dile kolay ama allah sonunda nasip etmiş işte.hayırlı zamanı buymuş demeki.ne kadarlık hamilesin canım.

kız sen taze gelin gelincik değilmisin.benneyaptımki

Maşallah maşallah pek hızlısın:lepi:

hayırlı uğurlu olsun şekerim:CüvCüv:

kız sen taze gelin gelincik değilmisin.benneyaptımki

Maşallah maşallah pek hızlısın:lepi:

hayırlı uğurlu olsun şekerim:CüvCüv:

HEE o gelinciğim ben :icecream: ama ben bebeleri çok seviom iiki tezden olmuş korunuyoduk gerçi ama verdi allahım işte şükürler olsun..:dance:

Rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin canımmm
senin adına sevindim,tebrik ederimmmm

Tebrikler canım.Allah saglıkcala kucagına almayı nasip etsin inşallahhh..Rizedemi yaşıyorsun sendeee:dance:bende :jeyyar:hangi kadın dogumcuya gıdıceksın yardımcı olabılırım:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…