Meraba Feyzen, çok geçmiş olsun, seninki kendiliginden mi düştü yoksa iğne mi uyguladılar, bi de servikal gebelik olduğunu hangi yöntemle anladı doktorun, ben de 31 mayısta 4 haftalık hamileydim, 9 haftalık olduğunda rahimde bi olusum göremedi ve hcg degerim de 4000 çikınca kürtaj yapacağını söyledi, ertesi gün kürtaja gidecektim fakat ben 1 gün daha beklemek istedim ve gitmedim, bi sonraki gün yani tam 9 haftalık oldugu gün, bundan 2 gün önce kendiliğinden düştü, dün doktora gittigimde hcg degerim düşmüştü ve kürtaja gerek kalmadığını söyledi, gebeligin başından beri sürekli kanamalı ve ağrilıydım,düşük tehlikesi var diye progestan vermişti, son günlerde iyice artmıştı kanama, ağrı yanlarda değildi, tam ortada ve cok asagida batma şeklindeydi, bi dolgunluk hissediyordum ve cok acı veriyordu ve o gün 2 parca düstukten sonra agrım ve kanamam azalmaya başladı, bitmek uzere, doktorum bana hicbir açıklama yapmadı, rahimde bir oluşum olmadiğina göre dış gebelikmiydi diye sorduğumda ise dış gebelikse de düşmüş dedi, belki kendimi 1 gün beklemekle riske attım fakat senin yazını okuyup kürtajın en son çare oldugunu ve riskli oldugunu oğrenince rahatladım, doktorum ne oldugunu anlayamadiğı için direk kürtaja alacaktı, en kısa sekilde yazmaya calıştım, arada yasadiklarimı anlatmadım, çok zorlu bir süreçti, problemin ne olduğunu bilememek de çok kötü bir durum, Allah tekrar yaşatmasın