Kuzum hassas ciltlisin.ve kimsayalla mi temas ettin ? Atopik cilt mi seviyorsun ,yapma bir daha Doktoru degistir belki yanlis teshistir belki baska birsey sebep oldu bilemezsin bu tur cilt hastaliklari onemlidir en kotusu kortizon falan verirler ama mutlaka gecer birseyler atlanmis olmaliMerhaba arkadaşlar nasılsınız ?
Ben iyi değilim kafayı yicem az kaldı .
Bundan bir ay kadar önce kaşınmaya başladım , önce böcek falan dedim baktım geçmiyo anaaa dedim alerji oluyorum , yıllar öncesinden alerji durumum vardı hortladı sandım , sebep olan yiyecekleri kestim ama yok bu alerji de değil .
Dermatoğa gittim uyuz olmuşum .
Kremler losyonlar , yok arkadaşım zerre etki etmiyo , kaç defa aktardan ilaç karışım vs aldık bana mısın demiyo .İnternetten aldık bi kaç tane siparişle , en etkili diye reklamını yaptıklarından bile fayda görmedim .
Burda kızanlar olabilir , nolur kızmayın çaresizlik insana herşey yaptırır . Boynumdan aşağı çamaşır suyuyla yıkandım belki bu uyuz böcekleri ölür diye yok gram etkisi olmadı .
Cilt yapım çok hassas olduğu için her yerim yara bere içinde ,ben daha ne yapayım .
Ha bu arada koca kişisi uzaklaştırma almış gibi yaklaşamıyo bana ,ödü kopuyo kendisine bulaşcak diye
Uyuz olup kurtulmuş olan arkadaşlar varsa bana da belki şifa olur , valla kurtulmama kim vesile olursa yarım elma gönül alma hediye göndericem .
Yarın randevu alabilirsek başka bi doktora daha gitcem , her yerim mosmor ve yara içinde .
Abla kül ile yıkanma varmış uyuz da onu hiç duydun mu ?Merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
Ben iyi değilim kafayı yicem az kaldı .
Bundan bir ay kadar önce kaşınmaya başladım , önce böcek falan dedim baktım geçmiyo anaaa dedim alerji oluyorum , yıllar öncesinden alerji durumum vardı hortladı sandım , sebep olan yiyecekleri kestim ama yok bu alerji de değil .
Dermatoğa gittim uyuz olmuşum .
Kremler losyonlar , yok arkadaşım zerre etki etmiyo , kaç defa aktardan ilaç karışım vs aldık bana mısın demiyo .İnternetten aldık bi kaç tane siparişle , en etkili diye reklamını yaptıklarından bile fayda görmedim .
Burda kızanlar olabilir , nolur kızmayın çaresizlik insana herşey yaptırır . Boynumdan aşağı çamaşır suyuyla yıkandım belki bu uyuz böcekleri ölür diye yok gram etkisi olmadı .
Cilt yapım çok hassas olduğu için her yerim yara bere içinde ,ben daha ne yapayım .
Ha bu arada koca kişisi uzaklaştırma almış gibi yaklaşamıyo bana ,ödü kopuyo kendisine bulaşcak diye
Uyuz olup kurtulmuş olan arkadaşlar varsa bana da belki şifa olur , valla kurtulmama kim vesile olursa yarım elma gönül alma hediye göndericem .
Yarın randevu alabilirsek başka bi doktora daha gitcem , her yerim mosmor ve yara içinde .
Evet canım ben geçirdim teşekkürler etiket içincok gecmis olsun.Limonsuzzcay gecirmisti uyuz eger yanlis hatirlamiyorsam. belki bir tavsiyesi olur.
Evet ablacım malesef. Hatta doktor korona biter uyuz bitmez demişSalgın varmış doktor öyle dedi .
Böyle şeyleri yapın, ama gözünüzü seveyim çamaşır suyundan uzak durun kokusu bile ne kadar zararlı bi de cildinizle resmen yemişsinizBirde bunu buldum .
"1 yemek kaşığı çay ağacı yağını ve 1 tatlı kaşığı palmorosso yağını karıştırıp bir pamuk ile kaşınan yerlere sürebilirsiniz. Uyuza bağlı kaşıntıdan yaralar oluştuysa yara olan yere ozon yağı ve sarı kantaron yağını bire bir oranında karıştırıp sürebilirsiniz. Tedavinin etkisini artırmak için de 1 çorba kaşığı zerdeçal ve 1 tatlı kaşığı çörek otunu 4 çorba kaşığı bal ile karıştırıp yiyebilirsiniz."
Evet biz eşimle yaptırdık fakat bi etkisini göremedikDoktor bir karisim yaziyor.onu eczanede hazirlatiyorsunuz.bunu yaptiniz mi?
Karışımın adı neydi acabaAdanada bir cilt doktoru bir karışım hazırlattı onunla geçti ama bir yıl uğraştı bir yılın sonunda o doktora gittik onun hazırladığı karışım geçirdi