- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol ablacım teşekkür ediyorumÇok geçmiş olsun abla.. inşallah bir an önce geçer.. her şer de bir hayır vardır ya..
Enişte kaçıştaa o açı dan olumlu düşünelim.. geçince de geçmedi hala uyuzum dersin (aslında enişteye uyuzsun da çaktırma)
Mafoldum Samsonn perişanım .Benim cilt yapım anormal , ameliyat olduğumda doktorum söylemişti , kolay kurtulacağımı zannetmiyorum .Çok pis kaşınmaya başladım
Dermatolog kaç güne etki eder ilaçlar bişey demedi mi? Belki hemen çare olmuyordur. Acil şifalar inşallah.
Sağol ablacım teşekkür ederim inşallah bulurum .Abla ne diyosunnnn inşallah kisa zamanda care bulursun
Kleveda bende de aynı etkiyi yaptı iyice kudurttu böcekleri ama kullandım iki kutu bitirdim etkisi olmadı yine de .merhaba dertdasim ayni sekilde ben de uyuzum yani altattim mi atlatmadim mi bilemiyorum. esimden bulasti bana da. simdi ilk once dr klewada diye bi ilac verdi bi de metrin. hicbir ise yaramadi kac kez kullandiysam kasintilarim azdi ve oyle kaldi. sonra dr degistirdim dr bana bi karisim verdi. eczane hazirladi. icinde neler oldugunu bilmiyorum ama resim cekmistim. buldugumda atayim size. cok rahatlatti. suan kasintilarim cok az. yalniz benim boyle bir sorunum var. kollarima ve bacaklarima agda yaptiktan sonra uyuz meydana cikiyor sanirim ve deli gibi haftalarca kasiniyorum. batik falan degil ama. yine keselendikten sonra da ayni sekilde.. face de bi grup var uyuz ile mucadele edenler diye. orda geciren tamamen atlatan insanlar var. orayi takip ediyorum ben de
Evet havasız kalınca ölüyomuş ama araştırdığımda boşuna yapmayın işe yaramıyor yazısını çok gördüm .Makineden çıktıktan sonra yani kuruduktan sonra dolaba değil poşete koyun, poşetin havasını iyice alın ve bağlayın. En az 3 gün beklesin bu şekilde o böcekler havasız kalınca ölüyormuş galiba. Birde ütülenebilecek her şeyi ütüleyip kullanın
Çok keskin bi koku abla , kapağı açar açmaz koku tüm eve yayılıyıdu .Hiç bilmediğim için onu kokuyuda tahmin edemedim şimdi,bunlarda işe yaramadıysa ne olacak peki.
Olmadı doktorunu değiştir bence.
Umarım randevu alırsında çare bulurlar hemen .Çok keskin bi koku abla , kapağı açar açmaz koku tüm eve yayılıyıdu .
Başka bi doktor bulduk alanında en iyisi diyorlar inşAllah randevu alabiriz .
Keselenmekten mafoldum desem yeridir . Makine hiç boş durmuyor zaten .
Teşekkür ederim.
Amin inşallah sağolun teşekkür ediyorum .Bir önerim yok, çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz.
Sağolun teşekkür ediyorum . Birazdan konuyu arıcam belki çare olur .Gecenlerde birisi daha bir konu acmisti uyuz ile ilgili. O iyilesti mi acaba? Konuyu hatirlasam yazardim. O da cok ugrasmisti. Umarim care bulmustur. Cok cok gecmis olsun.
Onu görmedim ben bildiklerimi yazdım belki faydası olur diye. İlaç kullanırken hemen çözüm beklemeyin yalnız ilerlemişse o kremleri birkaç kez daha uygulamanız gerekebilir. Yani 3 gün kullanıp 4. gün yıkandığınızda 1 hafta sonra tekrar başlayın ki geçse bile kuluçka süresi olduğundan bir süre sonra tekrarlama durumu da var .Evet havasız kalınca ölüyomuş ama araştırdığımda boşuna yapmayın işe yaramıyor yazısını çok gördüm .
Nasıl iyileşti ?size de çok geçmiş olsun sağolun teşekkür ederim .Erkek kardeşim uyuz yüzünden okula gidemediği için sınıfta kaldı.Gerçekten zor allah yardımcın olsun.
Gumussuyu ayri satiliyor. Ben uzun suredir kullaniyorum cilt temizligimde. Google da ararsan cikar. Icilebilir olanindan al en temizi onlar. Colladial gumus suyu diye geçiyor.Nemesis gümüş suyu ne , gümüşlerin temizlendiği mi yoksa başka bi su mu bilemedim .