• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah kahretsin başka bir şey bulamadım diyecek

Canım bak o kadın gider başka kadın gelir. Babanın karakteri bu. Annen de şimdiden sonra hiç boşanmaz. Senin yapman gereken eğitim bittikten sonra işe başlayıp aileyi terketmek. Çünkü işe başladıktan sonra elindeki parayı isteyeceklerini de hissediyorum

söyle kocasına, mail at tek kullanım hesaptan, faceden at, mektupla anlat. ohoo hepsini de yap.İçimin yağları erisin.Kadını tenhada sıkıştır.Saçını başını yol, eline ver.Babanı da o kadını da mahkemeye ver. Ağızlarına sı..ın.
Ne var yani, burda kendimi yiyeceğime gider onları yerim.İşte bu kadar.Onlar düsünsün:KK49:

Ahhaahhgaaa
İntikam isteğine +1
İçine atanlar kanser verem oluyor en iyisi gidip hesap sormak

Nolcak yani, en fazla ölürüm.:bicak:Ama öbür türlü hergün öleceğim sinirden.Onlar çetrefilli işler yaparken korkmuyor, utanmıyor, ben ayar çekerken mi utanacağım?:sinirli::sinirli:(Psikopat mi dersiniz, yürek yemiş dersiniz, ama böyle:spor::spor:)

+1

Bana psikopat diyebilirsiniz sorun değil.
İntikam değil belki ama, kişiye karşı haklı olarak içimde büyüyen öfkeden pek çok yol deneyip yine de kurtulamazsam, o kişiyle yüzleşmeyi, içimde biriken ne varsa suratına kusmayı, köprüleri yıkmayı tercih ederim. Her gün ben yıkılacağıma, kendi negatifliğimle sevdiğim insanların da modunu düşüreceğime, gider o kişinin suratına tükürür rahatlarım.

Kızlar hepiniz çok haklısınız. Ben bu durumlardan ötürü anneme de çok kızıyorum. Hatta babamla konusmadigim için anneme daha çok kızıyorum. Neden bosanmadin diye. Bana da kötü örnek oluyorlar bu şekilde. Ama zaten ben evlenmeyi düşünmüyorum. Aklımdaki semalarla babam gibi birini çekerim Allah korusun.

Evet babama çok kızıyorum doğru, hakaret de ediyorum arkasından. Ancak kıyamıyorum da bir noktada. Hala çok vicdanliyim ona karşı. O ise her şekilde eleştirmekten geri durmaz beni. Kapasitesi bu kadar diyorum , demekki insaniyeti bu kadar. Annem kesin bir karar vermeden kadının kocasına aktarmayı düşünmüyorum.zaten biliyordur o adam, öyle hissediyorum.

Bu arada kadin biliyor benim bildiğimi. Ben iletişim kurdum onunla. Şuan elimi kolumu bağlayan durumlar var. Ancak onlar geçince herkesin cezasını kesicem sırayla. Zaten pacayi kurtarsam hepsi görecek gününü. Babamı da mum edicem, o kadına da okkalı bir tokat yapistiricam.
Babam hala iş gezisi olduğunu söylüyor, bu gece misafir var diye kavga cikartamadi annem. Yarın resim isteyecekmis, kimle gittiğini ispatlaması için.

Bazıarkadaşlar söylemis, amcam biliyordu babamın henüz evde olmadığını. Bu nedenle yavaş geldi. Normalde yarım saat sürecek bir yolda bir buçuk saate yakın sürdü. Babamın ailesi biraz cahil, düşüncesiz insanlar. O nedenle alıştık biz bu tavırlara. Her zaman evin hanımını değil onu ararlar. Bir de yoldayken ararlar. Mesafemiz de bir buçuk saat. Bir buçuk saatte biz yatılı misafir için hazırlık yaparız. Babam gelince aslında bir gece daha kalacaktik biz, siz geldiniz diye geldim gibi bir laf söyledi. Yani söyleyiş tarzı,pat diye biz geliyoruz diye haber edince ben de döndüm sizin yüzünüzden gibi oldu. İlk kez ailesine karşı böyle bir şey söyledi. Şaşırdım.

Bazi arkadaşlarım da yaşamış benzerini. Yalnız değilmişim. Üzülsem mı sevinsem mı bilemedim. Hiçbir evlat bunları yaşamayı hak etmiyor. Keşke hiçbirimiz böyle pusuruktan şeylerle uğraşmasak. Ucu bana dokunmasa, babam olmasa daha neler derim. O kadın gibilerine de ne denir bilmiyorum.

Ölüm var... "Ölüm varsa bu dünyada zulüm var" demişler.
Zannediyor musunuz bir gün ölüm babanıza yaklaştığında yanında o kadın olacak, o kadından helallik isteyecek...
En geç o zaman anlayacak babanız.
Anneniz kendi tercihini yaşıyor, siz de annenizle babanızın tercihlerini... Ama bu böyle sürüp gitmeyecek, insanız biz, her şey bizim için. Daha neler var nelere benzemez. Bu hataları görmüş, bu ihanet içinde büyümüş biri olarak nefretinizin perçinlenmesi gayet normal. Ama bu yük sizin değil... Hayat, size, bu sıkıntınızı hafifletecek bir yerden çiçek açacaktır, üzülmeyin.

bende her zaman baba kız ilişkisinin eksikliğini yaşayanlardanim.
eşim çocuklarımızi severken gözlerim dolar bazen..
ne çokmuşuz onu farkettim.çok yazık..
caytabagi caytabagi gerçekten ne diyeceğimi bilemedim.evet zaman zaman bende sorgularim hiç olmaması mı varken yok olması mi?hangisi daha zor?
ama yapacak bisey yok onlar kendi tercihlerini yasiyor cezasını bizim gibi evlatlar çekiyor malesef.annenizede sizde kolaylıklar dilerim.umarım sizin için bundan sonra herşey cok daha güzel olur.
sen güçlü bir kadın olarak çocuklarıni daha güçlü yetistireceksin.annene saygılar desteğini ondan hiç eksik etme.
babanada hidayet dilerim umarim en kisa sürede yanlışlarından döner..

Kızlar ne kadar cokmusuz. Dernek mı kursak napsak ? Babasindan kazık yiyenler, gün yüzü göremeyenler derneği falan. Allah ıslah etsin bunları , çok acı. Babam işi dolayısıyla önemli bir konumda diyeyim. Aslında çok düşündüm bu işi ortaya dökmeyi, rezil etmeyi. Ancak bu duyulursa işin ucu bana da dokunacak. Annem boşanmak istediğinde yanaşmıyor da. Elimizde delil de yok. Zaten bosanacaklari da yok. Annemi çok güzel kandırıyor,o da kanıyor. Bir de bana evlilik baskısı yapıyor babam. Evlenirsem ortalığı karistiramam o nedenle tabii. Ama ona inat suanki ruh halimle sacmasapan bir karar verip biriyle evlenmeyecegim. Babası bunu da yapan var mı aranızda ?
Gerçekten sonra evlilikte barı mutlu oluyor musunuz ya? Ömrümün sonuna dek sadakatsiz adamlar cekmem umarım hayatıma. Bir yerde okudum çünkü, babası sadakatsiz olanlar sadakatsiz erkekleri cekebiliyormus hayatına genel olarak.
Ay ne yazdım bilmiyorum, sacmalamis olabilirim. Aklımda yüz tane soru işareti.

Back
X