• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah kahretsin başka bir şey bulamadım diyecek

Valla damarıma basılırsa gözüm kararır benim çaytabağı. Yani şeytanın demesine kalmaz, ortalığı yıkardım senin yerinde olsam.
Höst yani! İçimde kalıp beni yakacağına, dışarı çıkarırım onları yaksın. :KK14:
Birilerinin suçunu örtüp sakladıkça daha rahat hareket ediyorlar. Yedi düvele duyuracaksın ki suçlarını biraz da o eğsin başını.

Kocasına git söyle ama delille git yani kesin olduğunu bilsin.. O annneciğine yazık.. mis gibi de nafaka alırsınız yaşar gidersiniz..kadının kocasına mutlaka söyleyin bazen şeytana uyacaksın arkadaş..!

Kadının kocası zaten anlıyordur bir şeyler de anneniz gibi göz yumuyordur. Hem bu kadını defedeceksiniz de ne olacak, babanız boş mu duracak sanıyorsunuz? Biri gidecek diğeri gelecek, anneniz de susacak, sizde başınıza iş alıp duracaksınız. Ama eğer anneniz boşanmaya kesin karar verirse süründürün babanızı, hakkınızı başkalarına yedirmeyin.

Ilk basta babanla ilgili soyledigin cok yalnis .Utaniyorum diye bilirsin, babalik yapamiyor diye bilirsin, sorumsuz diye bilirsin.Ama kufur iceren hakaret icerem sozler sarf etmen kotu bi sey.Seni anlaya biliyorum zor bi durum.Anneni dusunemiyorum bile.Yapacagin tek sey var aneni bosanmaya ikna etmen .ve bosanmalari.Sen gidib o kadini sikistirsan da kocasina soylesen de bi sey fark etmeyecek o olmasin bu olsun misali.O kadin olmazsa baska birini bulur.En iyisi hayatinizdan cikarmak baba dedigin kisiyi

Kızlar çok sinirliyim. Konuyu açıp açmaması düşündüm ama kimseyle paylasamiyorum. En azından beni gerçek yaşamda tanımıyorsun, daha rahat olurum diye size anlatmak istedim .

Babamdan utanıyorum. Evet resmen utanıyorum. Çöplük gibi bir ruhu var bence . Eski konularimdan bilenler bilir. Babam olacak şahsiyetsiz yıllardır annemi aldatır. En son annem boşanmaya ikna olmuştu. Amcamlar gelince barıştı sonra da ben kötü oldum. Neyse yine amcam geldi. Bu kez yengem yok. Arabası arizalanmis, bizim yaşadığımız şehirden almıştı arabayı, servise getirmiş. Babam şehir dışında idi, bize iş gezisi dedi ama ben inanmıyorum. Amcam babama söylüyor, geleceğiz diye ,babam bize amcamın yalnız olmadığını söyleniyor. Amcam bir geldi az önce , yanında bir arkadaşı. Kalakaldim kapıda. Buyursun gelsin basım üstüne de. Babam nasıl bir insan ya ! İnsan demez mı yalnız değil diye. Ve hala babam ortada yok. Düşünün biz annemle ben amcam ve arkadaşı ile baş başayiz. Ne konuşabiliriz ki biz onlarla ? İnsan hala gelmez mı !
Ne kadar sorumsuz , ne kadar karaktersiz bir babam var. Ve ne kadar cefakar ve şuan ezilmiş bir annem var. Babam eminmki bir kadınla. Ve ben o kadını biliyorum o zilli de evli. Şeytan diyor git kocasına şöyle. Allahim keşke babam ona olan sevgi ve saygimi yk etmeden ölseydi. Utanıyorum resmen utanıyorum ondan. Birisiyle tanıştığımda babamın işini ,işyerini söylemek istemiyorum. Bu iğrenç durumlarını ogrenirse diye. Allahım ne kadar şanssız bir insanım. Hem sadakatsiz, hem şahsiyetsiz hem de böyle sorumsuz bi insan. Dışardan goren de mükemmel sanıyor. İnsanlara ne yapanlar söylüyor. Annemin üstüne titrer gibi. Haykırmak istiyorum tüm dünyaya. Benim babam adi biri !
Oh be rahatladim. Okuyan okumayan herkese teşekkür ederim.

Şuan hem iş yapıp hem buraya konu açıp rahatlamak istedim. Telefondan yazıyorum o nedenle yazım hataları olmuştur muhakkak. Kusura bakmayın bunun için.
Yaa ewli kadinsa git jocasina sylrrr brn zamaninda yapmadim cok puismanim babamin grstugu kadin musfettesi evliymis gdip kocasini bulamadik olmadi ama sen yap goz yumma yaa ne buyuk gunah

Kızlar hepinize teşekkürederim. Ben o kadınla muhatap oldum sonra babamla burada anlatmak istemediğim durumlar yaşandı. Annem boşanmayı kaldırabilecek gibi değil. Ben de enerjimi harcamak istemiyorum. Geldi eve az önce babam. İş gezisi diyor hala, ispatlayacakmis bakalım. Takım elbise vs ile gitmişti ama ben ona güvenmiyorum. Zaten şimdi bir halt yememesi geçmişte yemedigini değiştirmez.
O kadının kocası eski asker. Babamı saymasam da korkuyorum ya çeker vurursa diye. İşin doğrusu kocasının da umursayacagini da çok düşünmüyorum gerçi. Biraz geniş ve rahat bir aile. Ancak aklımda su var. O kadın bir okulda okul aile birliği başkanı imiş. Onu rezil etmek için o okulun müdürüne bu durumu başka biri aracılığı ile anlatmak istiyorum. Öyle biri ne hakla bir de okul aile birliği başkanı olur. Utanmıyor da. Hi tabii babama zaten sövdum , onu akladigim tek suçu kadında aradığım yok. Allah bana bulasmayacak şekilde belalarini versin. Babam benim hakkımı odemeyemez. Yaşımı soran bir arkadaşım vardi 25 oldum sayılır artık. Ancak henüz çalışamıyorum. İkinci üniversitemi okuyorum. Zaten o ise baslayip duzenimi bir oturtsam ortalığın tozunu attiricam. Babam bir daha buna cesaret edemeyecek.
Baban korkmuyor vurulmaktan da sen mi korkuyorsun? Düşünsün yediği haltın sonuçlarını.
Hayatta acımaz koca kişisinin karşısına geçer belgeleriyle herşeyi söyler sonrada olacakları beklerdim.
Haysiyetsiz insanlar benim gözümde acınmayı haketmezler heleki annem varsa işin içinde.

Kızlar çok sinirliyim. Konuyu açıp açmaması düşündüm ama kimseyle paylasamiyorum. En azından beni gerçek yaşamda tanımıyorsun, daha rahat olurum diye size anlatmak istedim .

Babamdan utanıyorum. Evet resmen utanıyorum. Çöplük gibi bir ruhu var bence . Eski konularimdan bilenler bilir. Babam olacak şahsiyetsiz yıllardır annemi aldatır. En son annem boşanmaya ikna olmuştu. Amcamlar gelince barıştı sonra da ben kötü oldum. Neyse yine amcam geldi. Bu kez yengem yok. Arabası arizalanmis, bizim yaşadığımız şehirden almıştı arabayı, servise getirmiş. Babam şehir dışında idi, bize iş gezisi dedi ama ben inanmıyorum. Amcam babama söylüyor, geleceğiz diye ,babam bize amcamın yalnız olmadığını söyleniyor. Amcam bir geldi az önce , yanında bir arkadaşı. Kalakaldim kapıda. Buyursun gelsin basım üstüne de. Babam nasıl bir insan ya ! İnsan demez mı yalnız değil diye. Ve hala babam ortada yok. Düşünün biz annemle ben amcam ve arkadaşı ile baş başayiz. Ne konuşabiliriz ki biz onlarla ? İnsan hala gelmez mı !
Ne kadar sorumsuz , ne kadar karaktersiz bir babam var. Ve ne kadar cefakar ve şuan ezilmiş bir annem var. Babam eminmki bir kadınla. Ve ben o kadını biliyorum o zilli de evli. Şeytan diyor git kocasına şöyle. Allahim keşke babam ona olan sevgi ve saygimi yk etmeden ölseydi. Utanıyorum resmen utanıyorum ondan. Birisiyle tanıştığımda babamın işini ,işyerini söylemek istemiyorum. Bu iğrenç durumlarını ogrenirse diye. Allahım ne kadar şanssız bir insanım. Hem sadakatsiz, hem şahsiyetsiz hem de böyle sorumsuz bi insan. Dışardan goren de mükemmel sanıyor. İnsanlara ne yapanlar söylüyor. Annemin üstüne titrer gibi. Haykırmak istiyorum tüm dünyaya. Benim babam adi biri !
Oh be rahatladim. Okuyan okumayan herkese teşekkür ederim.

Şuan hem iş yapıp hem buraya konu açıp rahatlamak istedim. Telefondan yazıyorum o nedenle yazım hataları olmuştur muhakkak. Kusura bakmayın bunun için.
Aynı benim babam.
Bende eskiden anneme üzülürdüm, ama artık ondan da soğudum. Çünkü bu kadar şeye rağmen hala babamı baş tacı edip bizi aşağılar, gecen gün utanmadan "iyiki boşanmamışım bir de boşan diyordunuz şimdi yalnız kalırdım" dedi ve bitti benim gözümde tamamen. Şimdi sadece ailem oldukları için görüşeceğim, benim için sıradan bir komşu vs den farkları Yok.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki..

Kızlar hepinize teşekkürederim. Ben o kadınla muhatap oldum sonra babamla burada anlatmak istemediğim durumlar yaşandı. Annem boşanmayı kaldırabilecek gibi değil. Ben de enerjimi harcamak istemiyorum. Geldi eve az önce babam. İş gezisi diyor hala, ispatlayacakmis bakalım. Takım elbise vs ile gitmişti ama ben ona güvenmiyorum. Zaten şimdi bir halt yememesi geçmişte yemedigini değiştirmez.
O kadının kocası eski asker. Babamı saymasam da korkuyorum ya çeker vurursa diye. İşin doğrusu kocasının da umursayacagini da çok düşünmüyorum gerçi. Biraz geniş ve rahat bir aile. Ancak aklımda su var. O kadın bir okulda okul aile birliği başkanı imiş. Onu rezil etmek için o okulun müdürüne bu durumu başka biri aracılığı ile anlatmak istiyorum. Öyle biri ne hakla bir de okul aile birliği başkanı olur. Utanmıyor da. Hi tabii babama zaten sövdum , onu akladigim tek suçu kadında aradığım yok. Allah bana bulasmayacak şekilde belalarini versin. Babam benim hakkımı odemeyemez. Yaşımı soran bir arkadaşım vardi 25 oldum sayılır artık. Ancak henüz çalışamıyorum. İkinci üniversitemi okuyorum. Zaten o ise baslayip duzenimi bir oturtsam ortalığın tozunu attiricam. Babam bir daha buna cesaret edemeyecek.
Benim babasında görüştüğü kadının kocası askerdi, bence adam da biliyordu da ne geniş bi aileydi anlamadım. Ama bu kadınlar çirkeftir ,bu işleri yapanda utanma mı olur, ne yapar eder zeytinyağı gibi su üstüne çıkarlar hemen

İnsanlar içini bilmeden dışardan konuşmayı çok sever. Mesela benim babam hakkında "o insan ya insan" derler ama hiç alakası yok. Ben diyorum yok şöyle böyle yok o harika. Ulan onunla yaşayan sen misin şerefsiz! Deli oldum yine.
He bi de babandır , hakkı ödenmez , sen yine alttan al lafları var,
Babam Ben o kadının yüzüne laf söyledim diye benim üstüme yürümüştü , neymiş beyzadenin arkadaşını rahatsız etmişim , hanım hemen yetiştirmiş şikayet etmiş beni.
En kötüsü de anneme niye bu adamı baştacı ediyorsun, bunları bunları yaptı deyince "unut artık geçmişte kaldı" demesi, çok basit şeyler ya yaptıkları.
Herkes her haltı yapıyor ediyor da zeytinyağı gibi su üstüne çıkıyor, birde kendi yediği haltlara bakmadan seni eleştiriyor akıl veriyor ya (büyüklerin çünkü güya) , ifrit oluyorum.
Gece gece sinirlendim gene.

He bi de babandır , hakkı ödenmez , sen yine alttan al lafları var,
Babam Ben o kadının yüzüne laf söyledim diye benim üstüme yürümüştü , neymiş beyzadenin arkadaşını rahatsız etmişim , hanım hemen yetiştirmiş şikayet etmiş beni.
En kötüsü de anneme niye bu adamı baştacı ediyorsun, bunları bunları yaptı deyince "unut artık geçmişte kaldı" demesi, çok basit şeyler ya yaptıkları.
Herkes her haltı yapıyor ediyor da zeytinyağı gibi su üstüne çıkıyor, birde kendi yediği haltlara bakmadan seni eleştiriyor akıl veriyor ya (büyüklerin çünkü güya) , ifrit oluyorum.
Gece gece sinirlendim gene.

En iyisi anneni boşver. Sen okulunu bitir ayrıl o evden belli ki annen boşanmayacak , baban da devam edecek.

O kadını da boşver. Yılanın başı baban sonuçta. Kadınların biri gelir biri gider.

Kızlar hepiniz çok haklısınız. Ben bu durumlardan ötürü anneme de çok kızıyorum. Hatta babamla konusmadigim için anneme daha çok kızıyorum. Neden bosanmadin diye. Bana da kötü örnek oluyorlar bu şekilde. Ama zaten ben evlenmeyi düşünmüyorum. Aklımdaki semalarla babam gibi birini çekerim Allah korusun.

Evet babama çok kızıyorum doğru, hakaret de ediyorum arkasından. Ancak kıyamıyorum da bir noktada. Hala çok vicdanliyim ona karşı. O ise her şekilde eleştirmekten geri durmaz beni. Kapasitesi bu kadar diyorum , demekki insaniyeti bu kadar. Annem kesin bir karar vermeden kadının kocasına aktarmayı düşünmüyorum.zaten biliyordur o adam, öyle hissediyorum.

Bu arada kadin biliyor benim bildiğimi. Ben iletişim kurdum onunla. Şuan elimi kolumu bağlayan durumlar var. Ancak onlar geçince herkesin cezasını kesicem sırayla. Zaten pacayi kurtarsam hepsi görecek gününü. Babamı da mum edicem, o kadına da okkalı bir tokat yapistiricam.
Babam hala iş gezisi olduğunu söylüyor, bu gece misafir var diye kavga cikartamadi annem. Yarın resim isteyecekmis, kimle gittiğini ispatlaması için.

Bazıarkadaşlar söylemis, amcam biliyordu babamın henüz evde olmadığını. Bu nedenle yavaş geldi. Normalde yarım saat sürecek bir yolda bir buçuk saate yakın sürdü. Babamın ailesi biraz cahil, düşüncesiz insanlar. O nedenle alıştık biz bu tavırlara. Her zaman evin hanımını değil onu ararlar. Bir de yoldayken ararlar. Mesafemiz de bir buçuk saat. Bir buçuk saatte biz yatılı misafir için hazırlık yaparız. Babam gelince aslında bir gece daha kalacaktik biz, siz geldiniz diye geldim gibi bir laf söyledi. Yani söyleyiş tarzı,pat diye biz geliyoruz diye haber edince ben de döndüm sizin yüzünüzden gibi oldu. İlk kez ailesine karşı böyle bir şey söyledi. Şaşırdım.

Bazi arkadaşlarım da yaşamış benzerini. Yalnız değilmişim. Üzülsem mı sevinsem mı bilemedim. Hiçbir evlat bunları yaşamayı hak etmiyor. Keşke hiçbirimiz böyle pusuruktan şeylerle uğraşmasak. Ucu bana dokunmasa, babam olmasa daha neler derim. O kadın gibilerine de ne denir bilmiyorum.

arkadasım da aaynı durumu yasadı babası borc bıle bıraktı arkasında baya uzuldu tabı arkadasım da artık umursamıyor hayat devam edıyor keza bende sorun yasamıyor muyum yasıyorum ama sorun etmıyorum.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ... Tip a tip aynısı bendede var .. Hiç bir ise yaramayan sadece bedenen var olan bir baba :( Hani demissin ya " keşke ona olan saygımi sevgimi bitirmeden ölseydi" diye.. Keşke be .. En azından soranlara babam yok derdik .. O kadar çok özeniyorum ki BABA gibi olan babalara.. Ama benim annem boşanma davası açtı bugün .. Darısı senin başına ..

Dayım da aynı yengemi aldattı herkes duydu

Amcam

Dedem (sorma)

Arkadaşlarımın babaları da aynı mal, metres tutan çok

İşortağımın babası çok zengin. Bana dedi ki babam 20lik bir servet avcısıyla yaşıyor. O sırada sohbeti dinleyen bir diğer iş arkadaşımız da benim babam da metresiyle yaşıyor, benden 20 yaş küçük kardeşim var dedi.

Yani üzülme yalnız değilsin:deli:ortayaşı geçen erkek azıyor arkadaş
Evet ne yazik ki kadinla erkegin ayrildigi nokta burasi. Bir erkek ölene kadar cocuk sahibi olabilir ama bir kadin icin max 55 bu yas. Karaktersizlerde 2. hayat yasamaya basliyor boylelikle daha genciyle. Yazilcak cok sey varda neyse..

Dayım da aynı yengemi aldattı herkes duydu

Amcam

Dedem (sorma)

Arkadaşlarımın babaları da aynı mal, metres tutan çok

İşortağımın babası çok zengin. Bana dedi ki babam 20lik bir servet avcısıyla yaşıyor. O sırada sohbeti dinleyen bir diğer iş arkadaşımız da benim babam da metresiyle yaşıyor, benden 20 yaş küçük kardeşim var dedi.

Yani üzülme yalnız değilsin:deli:ortayaşı geçen erkek azıyor arkadaş

Ayyy ne kadar fena yazdıkların gidip kocAmın yüzüne tüküresim geldi :@

Yalniz deilsin....ah bide benim babami bilsen.cocuklugumu gencligimi aldi elimden.suan cok iyi bir kocam var tabi degismezse.oyle bir gecmisim varki enguzel yasadigimiz anilarin bile tadini cikaramiyorum.icimde br yerler aciyor heo bibtarafim hep mutsuz aklim hep annemle kardesimde oldugu icin yasadigimiz zamanlara odaklanamiyorum.o benim hayatimi mahvetti.oteki dunyada iki elik yakasinda olucak.

Back
X