Edebiyat parçalayan üyeleri asıl burda görmek isteriz
Ne kolay burdan “çalış, boşan, çocuğuna bak, hayat devam ediyor” yazmak
Bak yazdım bile.
Kadının gerçeği bu hikaye. Dili, coğrafyası fark etmiyor
Tavsiyem YÖK ki
Bilseydi böyle olacağını tercih eder miydi?Kadının gerçeği mi? Göz göre göre yapılmış, aklını kullanan kimsenin başına gelmeyecek şeyler bunlar. İstemeyen insan bu duruma biraz zor düşer yani. İşsiz güçsüz, ailesinin istemediği bir adama kaçıp evliliği oturmadan, maddi durumu düzeltmeden çocuk yapmış. Hata üstüne hata. Nereden baksan elinde kalıyor. Akıllı bir kadının gerçeği değil bu. Kötü tercih, kötü sonuç.
İyi bir evlilikte de aldatma olabilir, hepimizin evliliğinde yaşanabilir. "Aldatılıp ama aldatılmamış gibi davranıp kocanın beraber olduğu kızın nişanlısına kıyamamak eşiği" diye genel geçer bir şey varsa da ben bilmiyorum.
Konu sahibi şanslısın, mesleğin var, aileni evlenirken hiçe saysan da arkandalar. Bunların kıymetini bil, hayatına yeniden başla.
Bilseydi böyle olacağını tercih eder miydi?
Yahu siz uzayda mı yaşıyorsunuz kuzum? Hiç mi sonucuna katlanmak zorunda olduğunuz hatanız olmadı?
Anadan doğma full tecrübe donanımlı mı doğdunuz?
Siz yapmayın kötü tercih, iyi iyi devam edin
Ne diyeyim
Benim çok burnum sürtüldüYapmaguneykarimkure ne demek istediğimi biliyorsun, insan elbette hata yapabilir, göz önünde bulundurmadığı ihtimaller başına gelebilir, kötü sürprizlerle karşılaşabilir ama bu duvara dümdüz araba sürüp sonra neden çarptım ki deyip geri gidip tekrar duvara çarpmak gibi bir şey.
Allah razı olsun canmmSanırım eşin sorumluluktan sıkılmış üzüldüm canım Allah dermansız dert vermesin . İnsallah hakkında hayırlısı olur. Babanada helal olsun seni dışarda sahipsiz bırakmamış ki tam tersini yapan çok baba var. Evladımı babasız büyütmek istemiyorum demişsin bence bunu sen degil eşin düşünmeli. Evladınıza iyi bakın eşiniz de insallah düzelir pişman olur bir daha barışıp mutlu olursunuz. Herşey gönlünce olsun canım