- 12 Mayıs 2018
- 42
- 21
- 18
- Konu Sahibi birkucukyesil
-
Ama odada kurtlanan bi yiyecek yok bi de duvarlarda oluyo yiyeceklerle alakali yerlerde değil o yuzden anlayamadimYiyeceklerden olmuştur bi kontrol edin havalar ısındı çıkar artık onlar
Heer yerde olurlar canım maalesef kuru yiyeceklerden bile çıkabilirlerAma odada kurtlanan bi yiyecek yok bi de duvarlarda oluyo yiyeceklerle alakali yerlerde değil o yuzden anlayamadim
Bu kurtcuklar disardan gelebilen bi hayvan da degil di mi mutlaka odada bi seyden dolayi mi olusmustur yani yoksa disardan gelebiliyorlar miHeer yerde olurlar canım maalesef kuru yiyeceklerden bile çıkabilirler
Sizde hangi yiyecekten olmuştu? Duvarlara cikiyolar miydi? Yiyecek kac gunluktu kiKesin yiyecekten bizde de olmuştu bir kereiyice bir kontrol edin odanızı derim.
Odada olan bişey den olmuşturBu kurtcuklar disardan gelebilen bi hayvan da degil di mi mutlaka odada bi seyden dolayi mi olusmustur yani yoksa disardan gelebiliyorlar mi
Sanirim oyle ama kaynagini bulamadik. Benim esyalarim valizlerim 10 aydir bazanin altinda duruyo. Onlar yapar mi? Arkadasim kiyafetler de kurtlanir falan demistiOdada olan bişey den olmuştur
Tabiki yiyecektendi kuru bakliyat tarzıydı hatırladığım kadarıyla. Evet tavana dahi çıkmıştı ne yazıkki.Sizde hangi yiyecekten olmuştu? Duvarlara cikiyolar miydi? Yiyecek kac gunluktu ki
Sanirim oyle ama kaynagini bulamadik. Benim esyalarim valizlerim 10 aydir bazanin altinda duruyo. Onlar yapar mi? Arkadasim kiyafetler de kurtlanir falan demisti
Kurtcuk kelebek oluyo sonrasinda.. bi yerde kuruyemis vs varsa kurtlanmis olabilir.. dolaplari temizleyinKızlar merhaba. Ben yurtta kalıyorum ve sanırım oda kurtlandı ya da odada bir şeyler kurtlandı duvarda kurtcuklari gezinirken duvara tirmanirlarken yakaliyorum 2-3 gündür gözüme uyku girmiyor en tiksindigim hayvan. Odanin ici kelebek doluyo bu aralar onlardan dolayi mi bilmiyorum ama cidden kafayı yicem bi de duvarin tepesindeler en ust tepede olanlar var yatagima dusecek diye uyuyamiyorum bunlar nerden gelir nasil olusur bi fikir verin kafayi yicem
Hayir beee.. kuru yemisten filan olur geneldeSanirim oyle ama kaynagini bulamadik. Benim esyalarim valizlerim 10 aydir bazanin altinda duruyo. Onlar yapar mi? Arkadasim kiyafetler de kurtlanir falan demisti
Ayyy inanmiyorum demekki o tarz bi sey bizimkisi de bende yok ama kuru bakliyat arkadasimda varTabiki yiyecektendi kuru bakliyat tarzıydı hatırladığım kadarıyla. Evet tavana dahi çıkmıştı ne yazıkki.
Ne biliyim akil edemedim koymam lazimdi sanirim evet annesiz hayata yeni alisiyorum akil edemedim10 Aydır hiç çıkarmadın içine naftalin yada sabun fln koymadıysan herhalde kurtlanır yani
O zaman kesin ondandır yarin iyice bi temizlik yapmam lazimHayir beee.. kuru yemisten filan olur genelde
Temizle birde bocek ilacı alıp sık. Bunlar bi yere dadanirsa yumurtasini birakiolar her yere.. ha bire uruyolar o yuzden.. kokten cozumlemelisinO zaman kesin ondandır yarin iyice bi temizlik yapmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?