neden herşey hep üst üste gelir insana
inadına siz bi dertle başa çıkamazken daha beteri gelir bulur
bazn neden ben diyorumm neden hep taşıyamayacağım kadar çok fazla şeyi yüklenmek zorunda kalıyorum
bir değil çok derdim var aslında
1.çok seviyorum bi insanı ama nedense ailem onaylamıyor
çok üzülüyodum buna hemde çok..
neden herkes gibi sıradan mutlulukları yaşayamadım.. her genç kız gibi ailemin karşısına çıkarıp bakın buda benim sevdiğim diyemedim..
yetmedi
2.babam rahatsızlandı.. ama ne hastalık sebebi bulunamaya bi boğaz ağrısı geçmek bilmeyen..
onun derdine düştüm.. ya babama bişey olursa korkusuyla yaşadım günlerce..
yine yetmedi..
3.bizle yaşayan beni büyüten babaanem felç geçirdi.. annem çalıştığı için ben ilgilenmek zorunda kaldım zaman zaman.. beceremedim pek aslında..
ve yine yetmedi..
4.göğsümde bi kitle oluştu.. ameliyat oldum..
ve inanırmısınız artık sırada ne var diye bekliyorum.. acaba şimdi kim hastalanacak kime ne olacak diye düşünüyorum.. her geçen gün bi parça daha mutsuzluğa bir parça daha umutsuzluğa doğru sürükleniyorum..
kendime engel olamıyorum.. neden ben diye sormak istemiyorum..
tek istediğim sorunsuz bi hayat ve küçük mutluluklar
inadına siz bi dertle başa çıkamazken daha beteri gelir bulur
bazn neden ben diyorumm neden hep taşıyamayacağım kadar çok fazla şeyi yüklenmek zorunda kalıyorum
bir değil çok derdim var aslında
1.çok seviyorum bi insanı ama nedense ailem onaylamıyor
çok üzülüyodum buna hemde çok..
neden herkes gibi sıradan mutlulukları yaşayamadım.. her genç kız gibi ailemin karşısına çıkarıp bakın buda benim sevdiğim diyemedim..
yetmedi
2.babam rahatsızlandı.. ama ne hastalık sebebi bulunamaya bi boğaz ağrısı geçmek bilmeyen..
onun derdine düştüm.. ya babama bişey olursa korkusuyla yaşadım günlerce..
yine yetmedi..
3.bizle yaşayan beni büyüten babaanem felç geçirdi.. annem çalıştığı için ben ilgilenmek zorunda kaldım zaman zaman.. beceremedim pek aslında..
ve yine yetmedi..
4.göğsümde bi kitle oluştu.. ameliyat oldum..
ve inanırmısınız artık sırada ne var diye bekliyorum.. acaba şimdi kim hastalanacak kime ne olacak diye düşünüyorum.. her geçen gün bi parça daha mutsuzluğa bir parça daha umutsuzluğa doğru sürükleniyorum..
kendime engel olamıyorum.. neden ben diye sormak istemiyorum..
tek istediğim sorunsuz bi hayat ve küçük mutluluklar