çok doğru yazmış aynen katılıyorum...unutmaki hayatta karşılaştığımız güçlükler bizi daha güçlü kılar...pes etmek yok daha güçlü ayakta durmaya devam.:teselli:öncelikle ablan olarak şunu söyliyeyim...şimdi sırada ne var dersen hep.... emin ol birşey sıraya girip seni bulur...şurası 55.000 üyesi olan bir site...hepsine tek tek sorsan emin ol en az 3/2 si hayatında çok kötü şeyler yaşamıştır...demek istediğim tek değilsin .... herkes boğuşuyor....:sm_confused:ben bir zamanlar çok kötü bir dönem geçirirken yolda yürürken gülen insanlar görüyordum ve ne güzel gülüyorlar...ama nasıl gülüyorlar bunların hiç sıkıntısı olmadı galibadiye düşündüğümü bilirim...sanki olağanüstü birşeyi başarıyorlardı....sonra günler geçip sıkıntımın birazını üstümden atıp,geri kalanı ilede çaresiz yoldaşlık yapmaya başladığımda(alışma de,kabullenme de ne dersen de işte)...baktım hep gam,hep kasvet olmuyor...:sm_confused:kendimi yiyip tüketsemde sıkıntı dağ gibi,taş gibi karşımda duruyor...üstelik sıkıldıkça daha sıkılıyor,bunaldıkça daha bunalıyordum...bir kısır döngü...sonra birgün yine yolda giderken kedinin biri oluğa asılı kalmış bir paçavra ile oynaşıyordu...hali öyle komiktiki güldüm...hemen aklıma önceki düşüncem geldi...demekki dedim insanlar gülüyorlar diye sıkıntıları veya çileleri yok anlamına gelmez:sm_confused:işte sıkıntı hala benle idi ama,bir kedi beni güldürebildi o andaa.sişte hayat ve insan böyle bir çelişki yumağıdır...önemli olan bulutların arasından güneşi ve ışığını görmeye çalışmak...onun orda olduğunu er veya geç bulutların arasından çıkacağını bilmelsin...buluttan sağnakda yağsa,gökyüzü tufan olup boşalsada güneş hep doğar...kesinlikle doğar...buna kimse engel olamaz....ben buna inandım....o yaşadıklarımın üstünden yıllar geçti...hala daha onun onun uzantısı problemler veya sebeb olduğu problemleri ve yarattığı şartları yaşıyorum ...bitmiyor yani...ama yıllardır birçok kezde kahkahalarla güldüm...hayatın kendi bu canım yapacak birşey yok...:sm_confused: herkesin böyle dönem dönem sıkıntıları olur...onları tolere edip hayata yine sevgiyle,aşkla bağlanmalı ve yarın yeni bir gün herşey çok güzel olacak,zamanın ilaç olmadığı sıkıntı olmaz...bunları aşacağım...sabırlı ve sakin olmalı hayatı kaçırmamalıyım diye sürekli kendine moral ver...güneşin senin için birgün doğudan yükseleceğine inan....bugün parçalı bulutlu ama kimbilir yarın güneşli olabilir değil mi....ha birde şu aerkek arkadaş olayına gelince ....ailen tasvip etmiyorsa bildikleri bir şey vardır..birşeyler gözünden kaçıyor olabilir...ilişkini daha dikkatli gözlemle derim.....sana ve babana geçmiş olsun...sevgiler:teselli:
Sorunsuz bir hayatmi istiyorsun???benneyaptımki
Buldugun zaman bizede haber ver tamammi!!yerimseniben
Ah be güzelim bu sitede 50.000 tane kadin var degilmi, ve inanki 50.000 ayri ayri sorunlari dertleri var!! Nerdeeee sorunsuz dertsiz bir hayat...
Hepimiz bir sekilde imtihan oluyorsuz, bazisi hastalikla, bazisi esinle ailesinle kardesinle kimse benim derdim yok diyemezki!!
Dönem dönem hersey üst üste geldimi böyle karamsarliga kapiliyoruz ama iste aslinda tam o an kendimizi toparlayip rabbimize yinede sükür etmemiz lazim beterinden sakla ben dertlerimden kurtar diye yalvarmamiz lazim...:Saruboceq:
Inanki hic bir aci ölüm acisindan kötü degildir, ben annemi kaybettim ne kadarda yalvarsam ne kadarda aglasam üzülsem annem geri gelmicek, :çok üzgünüm:
Kendini toparla hep dua et allah sevdiklerinden ayirmasin rabbim baska dert vermesin en önemlisi ölüm acisini en gecinden yasatsin insallah...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?