- Konu Sahibi eskidenolsa
Arkadaşım bu konuyu buraya açmakla hata etmişsin çünkü buradaki insanlar bu konuda çok hassas ve sen ne yaşarsan yaşa umurlarında olmayacak ve illa ki aldırma diyecekler..
Şahsi görüşüm doğru bir karar verdiğin yönünde. Önlemini almışsın,hap kullanmışsın ama ne hikmet ki maalesef olmuş işte. Bir bebeği öldürmekle aynı değerde tutmuyorum ben bunu asla.. Eğer korunmamış olsaydın doğur, kolaya kaçma derdim ama senin durumun böyle değil..
Neler yaşadın bilmiyorum ama belli ki karşında hala güvenmediğin bir adam var. Ki zorlukları görünce sözünden caydığı belli.. Bu durumda bir can dünyaya getirip ona kötü bir aile vermektense asıl bu dünyada yaşayacaklarının sorumluluğuna girmeyip baştan önlemini almak daha sorumluluk sahibi bir davranış olur.
Bir arkadaş biz eşlerimize ne kadar güveniyoruz ki çocuk yaparken demiş..Bu kadar basit mi yani
Benim arkadaşım ilk çocuğunu aldırdı, sonra da çocuğu da oldu..Yani kesin çocuğun olmaz gibi bir durum yok..
Kürtaj kesinlikle yasak öyle mi..Peki mesela düşünün anne baba uyuşturucu kullanıyor ve sorumsuzun teki ikisi de. Ve kadın ahmile kalıyor..Şimdi bu insana da madem yaptın doğuracaksın diyebilir misiniz o çocuğun yaşayacaklarını bile bile
Bazı durumlarda masum bir zavallının çekeceği eziyetler düşünülerek hamileliğe son verilebilir..Çok günah dediğiniz suçu asıl o canı dünyaya getirerek işliyor olabilirsiniz..
Uyuşturucu kullanan anne babanın doğunca ortada kalacak bebeği ile, kocası ile yaşayan ancak ev konusunda sorunu olan karı kocayı nasıl aynı sepete koymuşsunuz..
Elma ile armut..
"Masum zavallının çekeceği eziyetleri" korunmasız ilişki yaşarken düşünecek sevgili kadınlar bir zahmet..
"Masum zavallı" ana rahmine düştükten sonra değil..
Kocanı affet, yeniden aynı çatı altında yaşa, seviş, hepsi normal..
Aa ama hamile mi kaldın, e onun da kolayı var, kazıt gitsin..
Mağazadan bluz alıp, parasını ödeyip, sonra üzerime yakışmıyor diye iade etmek kadar kolay..
Evet, aynen bu..
Hakikaten anlamıyorum..
Ana rahminde bir canlı o, Allahın bir kulu..
Tecavüze uğramamışsın, seviştiğin adam kocan..
Korunmamışsın, geri çekileydi o zaman, ha ama yeterince zevk alınamazdı belki..
Ne haddinize ya bir canlı için "Çekeceği eziyet düşünülerek hamileliğe son verilebilir." diye hükmetmek?
Kimsiniz ya siz??
Son düzenleme: