• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah askına yardım...

edibe85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
1.035
7
0
İzmir
merhaba hocam..ben eşimin ölecegi düsüncesini aklımdan cıkaramıyorum..onu kaybetmekten cok korkuyorum...işi cok tehlikeli bi iş..cok meslektasını kaybetti.ve ben hep sıra ona gelecekmiş her gün işte buugun ölecek diye korkmaktan mahvediyorum kendimi..bu düşünce beni intihara sürükleyecek..Allah askına yardım edin bana..

canım benim sanırım yeni doğum yapmıssın, lohusalıkdan kaynaklanan bir ruh sıkıntısı olabilir mi* nacizane tavsiyem bazen insanlar vucutlarında kan demir bir vitamin vs de eksik olunca böyle daha kötü olab,liyorlar, bende ekimde doğum yaptım 6 ayının içind eoğlum hala tek başına dışarı çıkarken sıkıntı yaşıyorum başım çok dönüyor sürekli deprem oluyormuş gibi hissediyorum, ara ara çok sıkıntı yaşıyorum her söz durum canımı sıkıyor, bitanem doğumun nasıl geçti çok kan vs kaybettin mi? sanırım kasım annesisin hamileliğin zor muydu, malum kış anneleriyiz çok fazla evde kalıp canının sıkıldığı oldumu, ben bu durumu çok yaşadım da, öpüyorum canım, Allah sıkıntına derman versin, Allah a emanet

canım benim bende lohusalık döneminde böyleydim attlattım sende atlatırsın canım

düşünsene insan yolda yürürken saksı düşüp kafasına ölüyo o yüzden sakın böle düşünme dicem ama geçiş dönemin canım bu rabbim yardımcı olsun inşallah

tatlım galiba eşin polis benim eşimde polis ama ben bir kere bile işe gönderirken korkmadım sadece ALLAHA EMANET ETTİM unutma verende alanda o başka kimin gücü yeter can almaya insanlar sadece vesile tıpkı azrail gibi o yüzden gerçeği gör kendini üzme

Canım kader var
Rabbimiz bize nasip edip yazdığı bi kaderimiz var
İnsan ölecek olduktan sonra senin yanında olsa bile ölür..
Bunu asla değiştiremezsin
Öleceğimiz anın saati de belli 1 saniye bile oynamaz..
Bunların hepsi şeytanın vesvesesi
Seni içinden çıkılmaz bi durumdaymışsın gibi hissettirip çok büyük günah olan intihara sürüklemek istiyo.
Sakın yenilme ona..
Bol bol dua et
Allah kendine sığınanların en büyük koruyucusudur..
Emin ol bugün başlamazsan ilerler gider.
Sana açık ve net söylüyorum
Bende yaşıyorum aynısını
Çevreme bakıyorum Allah a kendini bırakan çok sevdiği şeylerle ilgili bişey olmaz diyip sırtını Allah a dayayan insanlara bakıyorum..
Ne farkımız var ki
Endişelenecek hiç ama hiç bişi yok bana emin ol..
Tevekkül ol..
Şeytan kandırıyo seni bunu sakın unutma ve ona kulak verme..
Bi doktordan da yardım alabilrsin

canım öncelikle sana böyle sıkıntılar için ALLAH a yönelmeni öneeriririm mesela kur-an falan oku çok rahatlıyor insan sıkıntı anında inanan bana birde evham olmuşsun sen vesvese dualarını oku üfle kendine faydası oluyor emin ol
ALLAH yar ve yardımcın olsun
birde söylemeden edemicem ecel geldiğinde bize ne bir dk fazla yaşıcaz ne bir dk az o yüzden kader böyle şeyler
mesela kimisi ikiye katlanmış bir arabadan sağ salim kurtulurken kimisi yolda düşüp kafasını çarpıp ölüyor yani yani öldürmeyen ALLAH öldürmez
derler ki;insanın eceli gelmediyse eğer taşla ezsende yaşar yanii
ALLAH kourusun eşini ve sizi herkesi
kötü düşünme hasta olursun canım:45:

Son düzenleme:
Hocam kim bu arada?
Hocami var burda?

bence meltem hanıma sormak istemiş ama yanlış yere konu açmış

Back