• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkına yardım edin

amor amorr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
1.012
568
123
Kızlar asilama yaptım tabi tutmadı adet oldum neyse sonra bitti adetle beraber sol tarafımda asiri bir bel ağrısı oldu hala da var adetim bitip aradan bir hafta geçmeden kahve akıntım başladı neyse o da bitti ama belimin agrisi zıvanadan çıkmış durumda çok kötüyüm asiri bir bel ağrısı var eğilip de bir şey alamıyorum başına böyle bir şey gelen var mı lütfen yardım

Kızlar asilama yaptım tabi tutmadı adet oldum neyse sonra bitti adetle beraber sol tarafımda asiri bir bel ağrısı oldu hala da var adetim bitip aradan bir hafta geçmeden kahve akıntım başladı neyse o da bitti ama belimin agrisi zıvanadan çıkmış durumda çok kötüyüm asiri bir bel ağrısı var eğilip de bir şey alamıyorum başına böyle bir şey gelen var mı lütfen yardım
idrar yolu iltihabı yada böbreklerde bir şey olabilir, acile git idrar tahlili yapsınlar, antibiyotikle geçer. bende idrar yolu iltihabı olmuştu, oturarak uyumuştum belimin ağrısından, sabahı zor edip doktora gitmiştim. yani bana öyle bi rahatsızlığın varmış gibi geldi

Back