Allah aşkına bu da der mi demeyin

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
391
Selam kızlar nerde hata yapıyorum bilmiyorum.
Kulakta böyle beş altı küpe çok seviyorum.
Deldiriyorum deldikten sonra kulağım kocaman oluyor.kizariyor yani enfekte oluyor.Agri yapıyor sıcaklık yapıyor ve dayanamayıp çıkarıyorum..
Önceden aynı kulakta iki deliğim var bebeklik den kalma.ama bu sonradan deldirdikleeim hep aynı septomlar.

Bir kere deldirdim.
Çıkardım
Bir daha. Bir daha bu üç oldu artık nerede hata yapıyorum sizce?

Ya gelişigüzel yerde deldiriyor.Olabilirmisin.Miknatisli kupe tak yada çoklu görüntü veren kupelerden tak.

Alerjiniz olabilir. Teramisin türevi birsey kullanıyor musunuz iyilesme aşamasında?
Tek derdiniz bu olsun

Metal alerjiniz olabilir. Kulaktaki yaranın iyileşme sürecinde altın veya titanyum küpe deneyin. Sonra diğer metalleri takıp akşam teramisinle masaj yapın ve yine altın veya titanyum küpe takın
Metal alerjisi olduğunu zannetmiyorum çünkü diğer takikarim da bu sıkıntı yaşamıyorum.evet masaj yapıyor um

Antibiyotikli krem sürüyor musun deldirdikten sonra

Benimde öyle 3.deligi kaç kere deldirdim yine aynı kapaniyot yara oluyor kulağım küpeyi çıkarmak zorunda kaliyorum.
Çare bilen varsa yazsın gerçekten.
Uzun zamandır bıraktım deldirmiyorum artık.

Benimde öyle 3.deligi kaç kere deldirdim yine aynı kapaniyot yara oluyor kulağım küpeyi çıkarmak zorunda kaliyorum.
Çare bilen varsa yazsın gerçekten.
Uzun zamandır bıraktım deldirmiyorum artık.
Bende hep bir kulağımi deldiriyorum bu sefer gidip ötekini deldiricem bakalım canım çok yanıyor ama vazgeçemiyorum da

Kulaklarımda 8 delik var doğal olanlar hariç. Alerjiniz olabilir. Delim küpelerinin 3 ay kalması falanda çok önemli. Antibiyotikli kremler de kullanıyordum ilk deldirdigim zamanlar.

Ayni sorundan muzdariptim.ilk iki deligim sorunsuz.3 ve sonrasi şişiyor, kizariyordu dayanamayip cikariyordum. cozumu soyle buldum. İgne seklinde olan degil, citcit acilan kapanan kupelerden aldim, ayrica alerji yapmamasi icin altin taktim.(celikte takabildim) am imitasyon aslaa..igne gibi olanlar sistikce tahammul edilmez oluyor, gece ustune yatirmiyor , ama çit cit llanlar cok rahat. Sabrettim, 4. gun kendine geldi kulaklar

alerjin var demekki altınla dene diğer takılar alerji yapmadı diye kulaktaki yapmayacak bi kaide yok benimde alerjim var ama yara bere sonunda alıştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…