- 23 Şubat 2015
- 999
- 391
-
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Ya gelişigüzel yerde deldiriyor.Olabilirmisin.Miknatisli kupe tak yada çoklu görüntü veren kupelerden tak.Selam kızlar nerde hata yapıyorum bilmiyorum.
Kulakta böyle beş altı küpe çok seviyorum.
Deldiriyorum deldikten sonra kulağım kocaman oluyor.kizariyor yani enfekte oluyor.Agri yapıyor sıcaklık yapıyor ve dayanamayıp çıkarıyorum..
Önceden aynı kulakta iki deliğim var bebeklik den kalma.ama bu sonradan deldirdikleeim hep aynı septomlar.
Bir kere deldirdim.
Çıkardım
Bir daha. Bir daha bu üç oldu artık nerede hata yapıyorum sizce?
Alerjiniz olabilir. Teramisin türevi birsey kullanıyor musunuz iyilesme aşamasında?Selam kızlar nerde hata yapıyorum bilmiyorum.
Deldiriyorum deldikten sonra kulağım kocaman oluyor.kizariyor yani enfekte oluyor.Agri yapıyor sıcaklık yapıyor ve dayanamayıp çıkarıyorum..
Önceden aynı kulakta iki deliğim var bebeklik den kalma.ama bu sonradan deldirdikleeim hep aynı septomlar.
Bir kere deldirdim.
Çıkardım
Hahah evettt gittiÇelik degil de altin kupeyle deldirmeyi deneyebilirsiniz. Misafirler gitti sanirim kupe konusu geldigine gore
Metal alerjisi olduğunu zannetmiyorum çünkü diğer takikarim da bu sıkıntı yaşamıyorum.evet masaj yapıyor umMetal alerjiniz olabilir. Kulaktaki yaranın iyileşme sürecinde altın veya titanyum küpe deneyin. Sonra diğer metalleri takıp akşam teramisinle masaj yapın ve yine altın veya titanyum küpe takın
Evet kullanıyorum sabah akşam masaj yapıyorum üstüne yatmıyorum islatmiyorum ama yine enfekte oluyorAlerjiniz olabilir. Teramisin türevi birsey kullanıyor musunuz iyilesme aşamasında?
Tek derdiniz bu olsun
Mıknatıs li denedim kayıyor düşüyor görmüyorum bile. Çoklu görüntü kupede kıkırdak dan o kadar sikiyor ki ona da dayanamıyorumYa gelişigüzel yerde deldiriyor.Olabilirmisin.Miknatisli kupe tak yada çoklu görüntü veren kupelerden tak.
Antibiyotikli krem sürüyor musun deldirdikten sonraSelam kızlar nerde hata yapıyorum bilmiyorum.
Bir kere deldirdim.
Çıkardım
Onlar ergen işi zaten.Mıknatıs li denedim kayıyor düşüyor görmüyorum bile. Çoklu görüntü kupede kıkırdak dan o kadar sikiyor ki ona da dayanamıyorum
Evet sürüyorumAntibiyotikli krem sürüyor musun deldirdikten sonra
Bende hep bir kulağımi deldiriyorum bu sefer gidip ötekini deldiricem bakalım canım çok yanıyor ama vazgeçemiyorum daBenimde öyle 3.deligi kaç kere deldirdim yine aynı kapaniyot yara oluyor kulağım küpeyi çıkarmak zorunda kaliyorum.
Çare bilen varsa yazsın gerçekten.
Uzun zamandır bıraktım deldirmiyorum artık.
Diğer delikleriniz kapandığı için sorun olmaması normal.Metal alerjisi olduğunu zannetmiyorum çünkü diğer takikarim da bu sıkıntı yaşamıyorum.evet masaj yapıyor um
alerjin var demekki altınla dene diğer takılar alerji yapmadı diye kulaktaki yapmayacak bi kaide yok benimde alerjim var ama yara bere sonunda alıştırdımSelam kızlar nerde hata yapıyorum bilmiyorum.
Bir kere deldirdim.
Çıkardım